Kutuplaşmayın; kudurmak azgın azınlığın hakkıdır!
Kutuplaşmayın; kudurmak azgın azınlığın hakkıdır!
.

Yorumlar69

  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yazar ey kardeşim, sevgili okuyucum diye selendiklerinin arasında SSK emeklilerine varmı. Üvey evlat muamelesi görüp hayal kırıklığına uğradık. Bizim mahalleden bir kaç yazar Dışında konuyu kaleme alan olmadı. Hasan Öztürk ve Fuat Uğur dışında.. Muhalefet grp bşk vekilleri ayrımın ortadan kalkması için önerge verdi bizim okuduğumuz mütedeyyin medya da haber olarak görmedik bile. Yine de zillete düşmeyeceğiz ama ayrımı da unutmayacağız
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize yüreğinize sağlık
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Hacı Bey kardeşim. Kalemine ve yüreğine sağlık ömrüne bereket.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • 34SR 2 yıl önce Şikayet Et
    Dernek stk tv vs. görünümlü alçak katil haçlı işgal araçlarıdır, terör örgütleri haçlı yahudi askerleridir, silahları füze mermileri demokrasi insan hakları özgürlük hoşgörüdür, artık uyanmak zamanıdır, üsküdar'da sabah olmadan !..
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • 34SR 2 yıl önce Şikayet Et
    Veya atı alan Üsküdar'ı geçmeden !..
    Toplam 1 beğeni
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahuna kurban. Allah senden razı olsun değerli yazar. Eline emeğine kalemine sağlık. Kapak gibi bir yazı olmuş. Ancak karşı tarafın beyni bunu anlayabilecek kadar gelişmemiş
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • İbrahim Dönmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Acı gerçekleri Hacı Bey Şahane dile getirmiş. Biz zilleti bırakıp Kendimize dikkat edelim. Kimiz, nereden geldik, nereye gidiyoruz. Gidişimiz daha dik ve sağlam olmalı, Hakka Yürüdüğümüzü unutmayalım. Rabbim Öyle bir lider vermiş ki onun değerini bilip ona göre Birlik içinde durmadan yürüyelim inşallah.!
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte tam da şimdi merhametten maraz doğar sözünün yeri geldi, bizim bütün değerlerimize saldıranları ab uyum yasaları ( başımıza ne geldiyse bunlardan geldi çünkü ab uyum yasaları hırsız'dan yana'dır çünkü ab ülkeleri soykırımcı ve sömürgeci katil hırsızdır ) özgürlük insan hakları hoşgörü adı altında bunları birer silah olarak bize karşı kullanarak beka kurtuluş savaşımızda zaferimize tehdit oluşturmaktadır, mevzu en kısa böyle özetlenebilir !..
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • vedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet eğer ki yerel seçimlerde olduğu gibi bu satılmışlara inanırsa çeksinler belalarını. Demek ki Allahın bu millete vereceği ceza varmış. Bu kadar alçaklığa dur diyecek yok mu.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • yurttachpcihandausa 2 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin hacı bey millet aç kalsa da soğan ekmek hatta limon ekmek:) yese de bu dünyanın en zayıf en aciz muhalefetine oy vermez. yeter ki herkes sizin gibi bunların içindeki devşirme ruhunu memlekete yaysın. bizden değiller ve iletişim teknolojisi kafa konforlarını fena bozuyor. bizi bir avuç azgın azınlığın pervasızca yıllarca yönettiği yavaş yavaş ilmek ilmek ortaya çıkıyor. 2023 te darmadağın bir muhalefet göreceğiz. son kozları ve kesin talimat 5 parti birarada seçime girecekler. mecburlar.biden verdi emri isteseler de dağılamazlar seçime kadar...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Yerli ve Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli üstad Necib Fazıl " Oluklar çift birinden NUR akar birinden kir " dediği gibi bunlar haçlı yahudinin lağım kanalizasyon oluklarıdır, tabiidir ki nifak fitne zındıklık gavurluk akacaktır !..
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hala 1950 öncesi gibi yağlı kuyruk peşinde, bütün azgın sapkın kuduz'lukları bu yağlık kuyruk ellerinden alındığı için, bir de anadolu çocuklarının hiç bir şeyini hazmedemiyorlar, bunu maden suyu falan geçirmez, Osmanlı tokadı bu mandacıların gazını ve de aklını alır !..
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • selam 2 yıl önce Şikayet Et
    cok isabetli bir yazı olumuş. kalemine sağlık
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim midemiz de mezhebimiz de bu kadar geniş değildir bu kadar seviyesizliği alçaklığı kaldırmaz, onun için diyorum ki " Dursun bu hayasızca akın " veya halkın görevi değil halk sahaya inerse birileri kaçacak delik arar, sayın yetkililer göreviniz bu hayasız akını durdurmak, lütfen durdurun diyorum !..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Hâlâ onların sahip çıkmasını bekliyorsan vazgeç! Sen sahip çıkacaksın, biz sahip çıkacağız! Kendi haklarımızı, öz vatanımızı kendimiz savunacağız! Seçtiğimiz iradeye biz sahip çıkacağız..!!! Ellerinize sağlık. Harika olmuş. Duygularımıza tercüman oldunuz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Reşat - 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazarımızı tebrik ediyorum. Zavallılar mağdur ve mazlum, masumlara oynamak itiyorlar ki, bu milletin merhametine talip olmak istiyorlar. Sonra milletin ensesinde boza pişirsin istiyorlar. Bu millet yemez böyle ulumalara karnı tok . Yalan uzmanlarıyla işbirliği, fonlu yazar çizerleriyle ağız birliği edip milli ve dini değerlere hakareti sanat diyerek millete cahil, saf ve sağır, kör demek istiyorlar. " Biz ne dersek o " diyorlar. Artık millet yemez bu demokratların cilalı yalanlarına doydu. Küfrünüzle başbaşa kalıp kahrolasınız.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına gönlüne sağlık yakışıklı insan Hacı Yakışıklı. Durmak yok yola devam.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat