İskilipli Atıf'a sahip çıkan vali!
İskilipli Atıf'a sahip çıkan vali!
.

Yorumlar10

  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Mekânı cennet olsun inşallah hocamızın sayın valimide can-ı gönülden kutluyorum
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Haliloğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin inanç değerleri Selçuklu ve Osmanlı gibi yüce İslam Dini'dir, dünya tarihine büyük bir medeniyet hediye etmiş olan bu ana damar karşısında yabancı eğreti suni olan hiç bir şeyin tutunması kök salması uzun vadede kazanması mümkün değildir, biz hiç bir zaman batılı ve batıl zihniyetli olmadık olmayacağız, batıl batacaktır, uzun vadede kazanan bu toprakların kadim değerleri olacaktır, HAK geldi batıl zail oldu !..
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Ağrılı 2 yıl önce Şikayet Et
    iskilipli atıf hocamıza Rabbim sonsuz rahmet eylesin.Mekanı cennet makamı ali ve darı saadette cemalüllah ile müşerref olsun.Valiyi de yaptığı bu isabetli işten dolayı kutluyorum.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek ALİM'ler işte böyle örnek ve önder olarak kıyamete kadar milletin gönlünde yaşayacaktır, ama onu katleden zihniyet kazandığını zannetmektedir, sonsuza kadar İskilipli Atıf Hoca merhum ve onun zihniyeti kazanmıştır.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Şanlı tarihimizi ve kahraman büyüklerimizi gerçek bilgilerle yeni nesillere anlatmak çok önemli ve gerekli, kaleminize sağlık.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • abdulbaki 2 yıl önce Şikayet Et
    mekan cennet olsun. chp denen Türk ve islam düşmanı sahte atatürkçülerin yaptığı katliamların haddi hesabı yok. fakat iftira bunlardan daha büyük suçlarıdır. bu mazlumların katlinde atatürkün de büyük payı vardır. o devrin mücahidleri, gazileri idam edilir iken seyretmiş ve müdahele etmemiştir. Rabbim mazlumlara iftira edip onları şehid edenleri kahretsin inşaallah
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Vurucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Seyretse iyi....
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman kardeşlerimizin bu ulu şehidimizin türbesine ziyarete giderek, dua etmelerine ne kadar ihtiyaç olduğu ortadadır.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    İslâm'ın nuru kafirler, münafıklar istemese de inşaAllah parlayacaktır. Güzel yazı, Allah o günleri bir daha göstermesin.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah münafıklara fırsat vermesin o günleri Allah bir daha göstermesin
    Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat