Profesyonel provokatörler
Profesyonel provokatörler
.

Yorumlar12

  • hazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıdan bir iki cümleyi tekrar etmek istedim: "Radikal ve marjinal tavır var olan güzellikleri de yok eder." "Meşhur olmanın yolu toplumun sinir uçlarına dokunmaktan geçer. " "... Bu arkadaşlara marjinal olmak ile mücahid olmak arasındaki farkı hatırlatmak gerekiyor." v.b.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • salman 2 yıl önce Şikayet Et
    imamhatip okullarına öğrencilerin ilgisi artırılmalı, cazibeli artırılmalı. Bu tür hoca kılıklı ajanların etkisi ancak bu şekilde en aza indirilir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • FUAT KOÇ 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok güzel analiz etmişsiniz. Kısa, öz ve anlaşılır. Bu makaleyi mümkün mertebe herkese ulaştırılması lazım. Özellikle gençlere. Konu daha iyi anlaşılsın ve bilinsin diye. Ajani faaliyetlerde o ülkenin zayıf ve hassas noktaları üzerinden yaklaşılır. Dikkat edilmesi ve takip edilmesi lazımdır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Haydar ÇELİK 2 yıl önce Şikayet Et
    ÂĹĹAHIM razı olsun inşallah duâlarım her zaman sizler için
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hayrettin Gürel 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakın tarihimizde mücahid ve münafıkların aynı yolda yürürken bu yazılanları yazanlar olsaydı...Buna rağmen bu yazı Önümüzdeki tarihin yol gösterici olur inşallah.Yüreğinize, gönlünüze sağlık Mahmut Bıyıklı Hocam Dua İle
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hacı Mustafa İçli 2 yıl önce Şikayet Et
    Dilinize gönlünüze sağlık.. Halil İbrahim Kutluay HOCAMIZIN 28 Şubat zalimlerinin gadrine uğrayış sonrası İMAM-HATİP VE İLAHİYAT ÖĞRENCİLERİ İÇİN İLİM YAYMA CEMİYETİNİN YAZIN FATİH CAMİİ KÜLLİYESİNDE KUR'ÂN, TEFSİR, HADİS, ARAPÇA ÜZERİNE BİR AYLIK DESTEK PROGRAMINDA (İstanbul İlahiyat Hocalarının(o zaman emekli ve aktif görevde olanlar) , şu anda DİB'da görev yapmakta olan o zaman Fatih Camii imam Hatibi Hafız Osman Hocamıza gençlere KUR'ÂN DERSİ vermş olduğu GÜNLERİ HATIRLARIM... ALLAH VATAN, MİLLET /Ümmeti Muhammed, DİN, DEVLET, BAYRAK BAĞIMSIZLIK SEVDALI HOCALARIMIZDAN RAZI OLSUN, İNŞAALLAH..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • azi 2 yıl önce Şikayet Et
    cekirdekten yetistirilmeli havadan iner gibilerden mesafeli durmali
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı gemide yaşıyoruz. Maalesef bazı kendini bilmez gafiller hem dinimize zarar veriyor hem ülkemize. Ülke suriye gibi olduğu zaman dinliside dinsizide pişman olacak ama iş işten çoktan geçmiş olacak.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ali bilgin 2 yıl önce Şikayet Et
    Zalimlere kâfirlere fırsat verme yarabbim amin ecmain selâm ve dua ile
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Koyezi-Rona 2 yıl önce Şikayet Et
    Vakıf kırmayı zorlaştırmak lazım dini duygularımızla oynamalarının önüne diyanet başkanlığı engel oşmalı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mhmt 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Doğrucu Davud 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan dönme ırkçı mezhebçi bölücülük gözlüğünden yani at gözlüğünden bakan, yılan çiyan akrep ahlaklı kin nefret intikam duygularıyla bakarsa, mankurt devşirme asimile mandacı dinsiz imansız kitapsız olursa, haçlı yahudi piyonu uşağı truva atı koç başı olursa, Selçuklu Osmanlı Vatan Millet İslam ve Müslüman düşmanı hain sütü kanı bozuk soysuz olursa tabiidir ki hainlik yapacaktır !..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat