Kemal Bey’in dostları İBB Başkanı’nı ıskartaya çıkarttı
Kemal Bey’in dostları İBB Başkanı’nı ıskartaya çıkarttı
.

Yorumlar47

  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem baskan bizim Türk milletinin değeridir kimse iskartaya atmadı başımızın tacı ülkemizin umududur algı yapmayın doğruları yazın sizler olmicaksiniz ama Ekrem baskan İstanbulu ülkeyi yönetecek daha evet hata yapmıştır bir cümlesiyle özrünü dinlemiştim üzerinde çok tepinmeyin Kemalbeyindd başkanıdır
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey ırak petrolleri için rotchild'in firmasıyla değil exxon ile çalışıyoruz diye gezi olayları çıkmış, meğer rotchild soros m.emin karamehmet kavala vs. hepsi ortakmış, biraz önce tv net'de seyredince ey illet zillet kimlerle dans ediyorsunuz her karışı kanla sulanmış bu mukaddes toprakları kime peşkeş çekiyorsunuz hain soysuzlar dedim !..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Nurten cebi 1 yıl önce Şikayet Et
    Cok olumlu ve şahane tespitler
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ali Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıdaki bütün tespitler doğru. Ne yazık ki muhalif kesim sandığa gittiğinde, hizmete, ehliyete,liayakate bakmıyor. İçindeki nefret ve kine göre tercihte bulunuyor. Hatta bu millete olan düşmanlığına göre oy veriyor. Tuvalet terliği bile olsa oy vereceklerini beyan ediyorlar,yeter ki bu milletin zararına olsun.Allah akıl fikir versin.Tabi ki herkes yaptığının karşılığını görecektir. Bu dünyada olmazsa, öbür dünyada...
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Diogenes 1 yıl önce Şikayet Et
    chp'liler ne yaparsa yapsın, emir kraliçe'den. Yırtınsalar, patlasalar, çatlasalar sonuç değişmeyecek. Nihayetinde ekrem'i 2023 için cumhurbaşkanı adayı göstermek zorunda kalacaklar, kemal de avucunu yalayacak. Ahanda buraya yazıyorum.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Alev İ 1 yıl önce Şikayet Et
    Aleviler saldırıyor Ekrem başkana ama bunu kimse dillendiremiyor Çünkü bu ülkede kesif bir alevi diktatörlüğü var
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem ve onun gibi düşünenler tasviye edilerek rakiplere gözdağı verildi. Yolumdan çekilin diye boşa demedi. 6 lı masada K.K. adaylığına evet diyecekler başka çareleri yok. BU chp açısından kazanım. Peki masadaki sağcı, muhafazakar, milliyetcilere ne oluyor da bu değirmene su taşıyor? Derdiniz ülkenin, vatandaşların sorunlarını çözmek mi? Peki ortada somut bir projeniz var mı? Mesela pkk ve diğer terör örgütleri ile mücadele, ekonomi, mavi vatan, işsizlik vs. vs. çözümünüz var mı? Kesinlikle yok. Masanın esas sahibi Pkk lıların olduğu yerde bu sorunların hiç biri çözülmez.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Nokta, zaten balondu, patlaması kaçınılmazdı...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • hursit dilaver 1 yıl önce Şikayet Et
    RAND COORP ve CHATTAM HOUSE mudavimleri ve yarenleri onun adaylığında ısrar edecektır. hatta BIDEN bile olaya el koyar.hgemen kaybetti demeyin. ben kemal beyin aday olması taraftarıyım..alnında kemalizm, laisizm görüyorum.kemal bey olsun.nusayri esedle aramız düzelir ,şii ıranla kanka oluruz. bize kaçan suriyelileri cebren göndeririz. zaten orda hepsini sünni kardeşlerimiz diye kucaklıyacaklar.. böyle işte hasan bey..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ALİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Kibir sadece imamoğlunun değil tüm sol tayfanın ön önemli özelliğidir. Bu gün imamoğlunu yerden yere vuranlar imamoğlunun şehrine yaptığı ihanetten, verdiği sözü tutmamasından değil, bir gazeteciyi otobüsüne almasından linç ediyorlar. peki nedir bu gazetecinin bunları bu kadar kızdırma sebebi? Geçmişte Sayın Cumhurbaşkanına yakın olması yani bunların kızgınlığı gazeteciye değil, cumhurbaşkanına. Gazeteciye kinleri cumhurbaşkanı ile olan geçmiş hukuku. bu olay gösteriyorki hala bu olay üzerinden bile Cumhurbaşkanımıza kin kusuyorlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Serdaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba oy verenlere ne demeli halen daha onu savunanlara ne demeli
    Cevapla
  • Orhan dağ 1 yıl önce Şikayet Et
    Orhan dağ
    Cevapla
  • yalnız 1 yıl önce Şikayet Et
    derin chp kılıçtaroğlu'nun yolunu ayıklıyor.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Kimkio 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'da buyuksehir secimini kaybetmek Ak Parti icin cok hayırlı oldu yoksa bu herifin cibilliyetsizliği ortaya çıkmayacaktı. Şimdi sadece İstanbul 5 yıl kaybediyor, bu basit eger cumhurbaskanı seçilseydi tüm Türkiye 5 yıl kaybedecekti, Türkiye'nin 5 yıl kaybı İstanbul'un 5 yıllık kaybının belki de 100 katı olacaktı. Allah korudu milleti.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hasan h 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanın gecmisine bakacaksın makaryosun heykelini diker yünün papazlan kadeh tokusturur bu insan Cumhurbaşkanı olacak
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • RızaGÜLEÇ 1 yıl önce Şikayet Et
    Okuyucu olarak şu sayılanları acaba benmi yaptım, yapıyorum zannettim kendi kendime inanın vallahi billahi utandım.MEMLEKETİN EN GÜZEL ŞEHRİNİ KİME TESLİM ETMİŞLER.Bir düşünün. Saygılarımla.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat