Sessiz istila: Ahmet’ler, Mehmet’ler; Solomon, Leon.. Ayşe’ler nasıl Lora oldu?
Sessiz istila: Ahmet’ler, Mehmet’ler; Solomon, Leon.. Ayşe’ler nasıl Lora oldu?
.

Yorumlar75

  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel,harika bir yazı teşekkürler.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Erdoğan 24 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun olsun dostum
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ajanda 1 yıl önce Şikayet Et
    simavi hangi mezarlığa defnedildi acaba
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • AHMET SAİT GÜLEÇ 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir yazı kaleme almışsınız, elinize sağlık. Sessiz istilada isimlerden gayrı, giyim kuşamdan, markalarımıza ve dükkan isimlerine kadar nasibimizi alıyoruz. Suriyeli kardeşlerimizden dolayı ben bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım, ne benden para istediler, ne de hükümet dört milyon suriyeli geldi diye mülteci vergisi çıkarttı, tam tersine burada (İnegöl) suriyeliler olmasa, mobilya sektöründe çok büyük işçi sıkıntısı çekilecekti, halada eleman sıkıntısı var.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ahmet yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    muhteşem bir yorum...kaleminize sağlık
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Misak-ı Milli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabetay Yahudileri ve kripto Ermeniler sözde Türkçülük yapıyor, Suriye'li düşmanlığı yapıyor. Suriye 1000 yıllık Türkmen yurdu halbuki.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • cuk 1 yıl önce Şikayet Et
    budur
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • nireli 1 yıl önce Şikayet Et
    iki olayı karşılaştırma ne alaka hiç kimse geçmişi ile yargılanamaz dinimizin emri bu değilmi s,z nasıl bir imana sahipsiniz ümit özdağ bu konuda çığırtkanlık yapıyor ise ülkede ırkçı bir damarı harekete geçirip siyasi ikbal devşirmek istiyor siz ne istiyorsunu insanların geçmişini kaleminize konu etmek bir müslümana ykışırmı
    Cevapla
  • İzmirli Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman Türk Milletinin varlığını ve bekasını devam ettirmesi tam da yazarın tesbitleri doğrultusunda; Milli ve yerli aklı hakim kılmamızla mümkün. Kendinizi ne kadar saklasanızda , Türk Milleti sizleri derin ferasetiyle biliyor nireli rumuzlu.
    Toplam 3 beğeni
  • Ali Velioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler. Bu konuda bir yazı yetmez. Daha çok ve bütün yönleriyle yazmak gerek.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş: "Şayet sığınmacılar dönmezse demografik olarak bir süre sonra azınlığa düşeriz. En karanlık senaryoyu düşünerek önlem almalıyız.”
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    " Oluklar çift birinden NUR akar, Birinden kir " demiş rahmetli üstad Necib Fazıl Kısakürek, kuzu postuna bürünmüş kurtlar vardır, soyadı kanunuyla aramız sızmış yahudi ermeni rum dönmeleri vardır, bunu kısaca hırsız evdeyse kapı kilit tutmaz yani kilidin bir faydası olmaz, Türkiye İslamın son ordusu ve son kalesidir, kale kapısını düşmana açan ajan hain yerli gavur itleri vardır, içimizdeki düşmanı yok etmezsek ağaç kurdu gibi bu ulu çınarı yok etmelerinden korkarım ALLAHÜ TEALA korusun !..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Mazhar Durmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bugün altılı masa etrafında buluşanlar ve onların artıkları Ümit Özdağ ve benzerlerinin dedelerine bakılırsa ermeni veya Yahudi oldukları görülecektir...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmet Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özdağ ve ailesinin geçmişine bakmanı tavsiye diyorum. Bir de kendi geçmişine bir bak bakalım :)
    Toplam 1 beğeni
  • Ali Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık dönsünler o şehitlerin büyük kısmı Türkmen zaten. Halep en büyük Türkmen kentidir. Savaş vardı misafir oldular. Savaş bitti hayırlısı ile dönsünler artık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    “Türkiye Türklerindir” logosundan bahsettiğin için Rabbîmız Razı olsun da Osmanlı Devletinin başşehri İstanbul ise , Osmanlı İmparatorluğunun başşehri Marmara Bölgesidir . Yıllardır Doğu ve Güneydoğudan göç ve istila almaktadır Osmanlılıkla alakası olmayanlarca çoğunluk .Osmanlıdan nefret eden Türk ve Müslüman olmayanların desteğidir İBB' yi AK Partiden çalan . Ve Büyük ve Güzide Türkiyemin nüfusunun 4 - 5 kişiden birini , ufak ebatlı şehirlerimizden İstanbul' a tıkıştırmak FETÖ ve Batının planıdır . Alâkalıların ve teşvik edenlerin insafı kurusun , ateşi gür olsun .
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Misak-ı Milli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabetay Yahudileri sözde Türkçülük yapıyor, Suriye'li düşmanlığı yapıyor. Suriye 1000 yıllık Türkmen yurdu halbuki.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat