Hükûmet haklarından feragat etti, sıra şimdi zenginlerimizde
Hükûmet haklarından feragat etti, sıra şimdi zenginlerimizde
.

Yorumlar100

  • ervan 1 yıl önce Şikayet Et
    tüsiad zulmünü engellemek için anadolu sermayesi kobi vb olarak atılım yapsada hükümetler tüsiadın üstüne gerçek manada gitmediği sürece serbest ekonomiyi serbest soygun anlayanlara karşı halkı koruyan kanun yapmadığı müddetçe daha da önemlisi siyasi hiç bir riski bulunmayan sermayenin sürekli siyasetten destek görmesine rağmen alçakca siyaset aleyhine çalışması engellenmedikçe söylediğiniz olmaz. çünkü sermaye ile birlikte iki şey de birlikte gelişiyor bir dinsizleşme iki hainleşme
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Fade Ganer 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüsiad jakkında atıp tutuyorsu da, Müsiad hakkında da iki kelime etsen çarpılmazsın herhalde,,,
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kriz dönemlerinde bankalar sanayici ve dara düşen insanlardan mecburiyetten dolayı
    Cevapla
  • arif durmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    ziraat vakız halkbank yüzyılın karını yapıyorlar milyar tl kar açıklıyorlar yıllık,devlet bankalrı kar amacı gütmez işletme değildir,gelir=gider eşit olsa ne olur vatandaşa hizmet ertse düşük kredi verse kar etmese 1-2 yıl bu bankalar ne olur? illa devlet bankaları kar etmek zorundamı zarar da etmesinler karda etmesinler dvelete vatandaşa biraz destek çıksınlar olmaz mı?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nizamettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ee böylesi aşırı kâra izin veren kanunu da incelemek lazım.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Umut 1 yıl önce Şikayet Et
    Adaletsizliğin asıl sebebi de bu Allah ın hükümlerinin bu müslüman ülkede hüküm olmaması ZEKAT ZEKAT ZEKAT
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mustafa isik 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam zengin fakat inanmiyor.inanmayan adamdan nadil zekat alacan.Devlet gerekli kanunlari cikarmali gelire gore vergi almali cok kazanandan fahacok vergi almali adam gibi denetlemeli denetlemeye giden bir porsiyon kebaba yada nir fincan caya vicdanini satmali gerekirse denetlemeye giden denetleyicide denetlenmeli
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende zekat diye Bunu yıllardır söylüyorum. Bu ülkenin zekât kapasitesi 55 MİLYAR $. Maalesef ki ülkemizde hakkıyla zekât veren çok az. Herkes hakkıyla verirse bu ülkede fakirlik kalmaz. Bu verilen zekâtlar zaten dolaylı olarak tekrar çıktığı cebe yeniden dönecektir. 800 MİLYAR $ yaklaşık gsyh + yaklaşık 50 MİLYAR $ ilave olacaktır. Yine tüketime ihtiyaca harcanacak ekonomiye de katkı olacaktır hele dünyadaki zekât kapasitesi 6-10 trilyon $. Böylece açlık değil dünyada özellikle afrikada fakirlik kalmaz.
  • Umut 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah c.c koymuş onu dostum adı ZEKAT
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • angut 1 yıl önce Şikayet Et
    devletin vergi almama durumu bazı ürünlerde yapıldı. ama sadece küçük işletmeler için yapılsaydı keşke. çünkü büyük marketler kazığı yine hem halka hemde devlete atıyor şimdi. vergisiz kar yapıyor. devlet acil olarak bu zenginlerden yüklü vergi alıp garibanları sübvanse etmelidir. insanlar kuru ekmeğe muhtac olmadan yapılmalı. insanlar gün geçtikçe dahada zor duruma düşüyor. allah fakirlere yardım etsin. inşallah.
    Cevapla
  • toprak 1 yıl önce Şikayet Et
    hangi haklar? kdv indirimlerine bir şey demiyoruz ama artan enflasyona paralel üretici fiyat endeksinin çok yükselmesiyle birley ifade etmedi. 2002 de otomobilde olan ötv oranları ile bugünkü oranalardan mı? insanlar 90 model araçlara dünya paralar istiyorlar! artan ev fiyatları mı? silinen vergilere ne dersiniz?isterseniz karşılık tartışalım.
    Cevapla
  • ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylüyorsun. alınmalı. Bu yıl gelir vergisi zenginden 2 katı alınmalı. kardan zarar dokunmaz.
    Cevapla
  • 1YılDahaSabır 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet ! Hükümet görevini yaptı... Şimdi vatandaşın ümüğünü sıkma sırası zenginlerde,.. Haydiyin aslanlarım... Devlet bütün güçleriyle arkanızda... Vurun, İndirin, Sağ koman hiç birini...!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    zor dostum zor .
    Cevapla
  • zillet geliyor 1 yıl önce Şikayet Et
    hükümet eliyle olmadıkça kimse elini cebine atmaz, millette istemedende olsa zilleti başına getirecek bu gidişle haberiniz olsun
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Vergi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın zenginlerin devlet gibi feragat etmesini normal vatandaş gibi vergisini ödese yeter. Sürekli bir şeyleri bahane edip vergi indiriminden faydalanmasalar. İşyerine araç alıp vergi indirimi yapılmasa, işyerini tadilat yapıp vergiden düşürmese adam gibi vergisini verse yeter.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • doğruları konuşan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum herkes komünist olmuş, başkasının malına göz dikmiş.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Zenginin malı züğürtlerin çenesini....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat