Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha Türkiye’nin “anlamı”nı ifsada kalkıştı
Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha Türkiye’nin “anlamı”nı ifsada kalkıştı
.

Yorumlar25

  • Bedrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı kaale almayın,.......,ne dese yeridir deyin gül'ün geçin
    Cevapla
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal kılıçdaroğlu vatani sevmeyenlere kol kola yüce milletimiz bunlara dersini verecektir.muhalefet hükümete karşı değildir türk milletine mahalefetlik yapiyor her sey pahalı diyenler 20 yıl önce devlet maaş veremez duruma düştü sağlıkta kuyruk gıda tüp kuyruklarını unutmadık.maalesef gençlerimiz rahat bir dönemde sıkıntı görmediler.mutlaka türk televizyonlarında 20 yıl öncesi belgesel çekilsin sosyal medyada tv yayınlar yapılsın gençlerimiz kötü günleri görmedi mutlaka yayınlansın önemlidir.dua ediyoruz muhalefet iktidar olmasın bunlara bu vatan teslim edilirse amarika ve avrupaya köle yaparlar
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerlendirmenize katılıyorum Hasan Bey, memleketin kıymeti dışardan daha iyi anlaşılıyor. Allah c.c. umrenizi makbul eylesin.Bize de dua edin inşallah.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten fetönün kasetiyle geldi.Ne bekliyorsunuz.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • MÜCAHİT 1 yıl önce Şikayet Et
    chp ve kılıçdaroğlu artık milli güvenlik sorunu haline gelmiştir.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • İsmail Şen 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaşıkçı'nın katilinden alacağımız destekle aşarız biz bu sıkıntıların hepsini... O bizi destekleyecek...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • MİLLET 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kaşıkçının katilini bırak; Mehnetçiğin katilleri ile koyun-koyuna olanlara hele bir bakıver.
  • Tayyip timur 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP demek PKK demek
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Yasin Ayyıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğana muhalefet olmak başka düşman olmak başka ! Muhalefet adı altında her türlü rezilliği yapan Bozguncular ! Bunlar Erdoğanın temsil ettiği değerlere düşman !!
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • angut 1 yıl önce Şikayet Et
    adnan menderese de 12 ton altın ve mücevher kaçırıyor iftirasıyla yakalayıp idam ettiler. aynı sözleri şimdi kılıçdaroğlu söylüyor. tayyip kaçacak diyor. asıl kaçacak olanı bilen biliyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu sık sık böyle açıklamalar yapsın. Yapsın ki CHP'liler bile saçını başını yoluyor, " Böyle aptalca demeçler olur mu yaa ?" diye. Bence birileri Kılıçdaroğlunu 5 yıldızlı otelde çekip paylaştıkları gibi "eline yalan yanlış bilgileri verip rezil olmasını istiyor". İmamoğlu trabzonda gol yiyince karşılığında Kılıçdaroğluna burdan mı gol atıldı acaba??
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    biz devletimizin kıymetini ve diğer müslümanlar için ne ifade ettiğini biliyoruz ama tüm bunlara kulak tıkayan o kadar çok insan var ki! bu millet aklını başına almazsa, müslüman halkımız çok şey kaybedecek çok. adamlar yani chp, ne yapacağını açıkça söylüyor, şimdiden itiraf ediyor ama bir kısım da diyor ki yok ya şaka yapıyorlar diyor. pkk ya vuruyorsun ses bunlardan geliyor, fetöye vuruyorsun ses bunlardam geliyor, avrupa vuruyorsun ses yine bunlarda geliyor
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Doğrusu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün Türkiye'de adamlar ekşi sözlük denen batakhanede 250 sayfa dolusu Devlet başkanının Peygamberine, Dinine küfredebiliyorlar. Mesela İngiltere'de kraliçenin peygamberine 250 sayfa küfrü bırakın, hakaret bile etseniz devlet sizi etrafınızda bir çembere alırlar, içindekilerle beraber buharlaştırırlar. Kimsenin ruhu da duymaz. Bizim Devlet olmak, bağımsız olmak için daha ne kadar yolumuz var hesap edin.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    TÖREMİZDE "ASLAN sırtlana/KÖEĞE boğdurulmaz" Kılıçdaroğlunun kulübesinin önünde HOŞŞŞT pankartları hazırlayıp, elimize kartından sopa şekli verilmiş pankartlar ile eylem yapmak lazım. Bu konu cümlemizin BEKA MESELESİDİR. "olmak yada olmamak" işte bütün mesele bu..
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    valla hasan abi bunlara çok yumuşak davranıyoruz biz cenah olarak bunlarda hucuma geçiyor bunlar aslında 15 temmuz darbe günü 16 temmuzda anayasa ortadan kalmış hepsi idam edilecekti bak o zaman bunlar bu kadar sesi çıkarmıydı meydan boş hukukla olmuyor bu işler
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat