Türkiye Saldırı Altında
Türkiye Saldırı Altında
.

Yorumlar6

  • Hatice 1 yıl önce Şikayet Et
    Ünvanınıza değil yazdıklarınıza bakıyoruz ata bey.
    Cevapla
  • Semendire 1 yıl önce Şikayet Et
    Kufur tek millet
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözkonusu saldırıda esas unsurun adı Deccaliyet Sistemi'dir. Bu, çok tesirli fakat tuhaf bir güçtür. Biz bunun kolları ile muhatap oluruz. Bu gücü ancak iman sahipleri hissederler, hissetmeyenler ona hizmet ederler. Bundan sakınmak için Kehf Suresinin ilk 10 ayeti hergün, surenin tamamı ise haftada 1 kez okunmalıdır. Rabbim Ümmeti Muhammedi her nev'i saldırılardan muhafaza eylesin. Amin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    Bravo. Kıbrıs tan Türkiye; Türkiye den iç görü ile göründüğümüzden daha net.. Evet "sıkıştırma" ABD, Türkiye ve yakın çevresini 'istikrarsızlaştırıcı' faaliyetini artırdı.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • hakan12 1 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm öneriniz ne,bir finansal saldırı altında olduğunu biliyoruz.Bu finansal atakları savurmak için finansal anlamda ne yapacağız?içerideki kaos yapıcılar yapmayın etmeyinden anlamadıklarına göre başka bir çözüm öneriniz olmalı
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizun İslam'ın sancağı olmak için verilen karar gereği ta Selçukludan beridir haçlı gavur sürülerinin asırlardır durup dinmeden süren " Hayasız akın " diyebiceğimiz seferlerine saldırılarına şerbetliyiz, her zamanki gibi " Düveli muazzama " olarak geliyorlar, gelsinler gelecekleri varsa görecekleri de var, ALLAHÜ TEALA'nın izni ve yardımıyla yine göğsümüzü siper ederek püskürtürüz !..
    Cevapla Toplam 11 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat