Savunma sanayiinin geleceği için bir tek Selçuk Bayraktar mı endişe duyuyor?
Savunma sanayiinin geleceği için bir tek Selçuk Bayraktar mı endişe duyuyor?
.

Yorumlar13

  • Ekrem Uçtu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ve mekâru mekerallah vallahu hayrul makirin , düşmanlar tuzak hazırlar lakin Allah cc daha iyi sini hazırlar, Allah cc en iyi tuzak kurandır. Biz ne zaman gevşediysek düşmandan korktuysak bela bizi bulur. Biz her yaptığımız işin başınıda sonunuda Allah cc sığınarak ümidimiz olursa inşaAllah muktedir oluruz .
    Cevapla
  • Semendire 1 yıl önce Şikayet Et
    7 duvel reis-i iktidardan indirmek icin niye bekliyor savunma sanaayinde gelinen noktadan dolayi. Gelsinler hepai heba ve Allah muhafaza bu alanda calisanlarin hepsini yok ederler.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • somali 1 yıl önce Şikayet Et
    Askeriyede Sihaları kullanmayın diyen bir şahsiyet pkk lılar ölüyor diye üzüntü yaşarken. Ne parti buna bir tepki veriyor nede devlet. Bunu garip bor vatandaş ağzından çıkarsa bir köy kahvesinde perişan etmişlerdi onu. Bide bu tarafından bakın. Chp nin ne olduğunu biliyoruz hadi. Kanun maddelerin en lüzumsuz en gereksiz yerde bin tane anlam taşırken bu kadar dehşet verici terör destekleyici durumda hainlik hıyanet işlevi niye görmez. Vatandaş bunada acayip derecede tepkili.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • cengiz beşir 1 yıl önce Şikayet Et
    selçuk bayraktar bu ülkenin en büyük değerlerinden birisidir ve her zaman derim ki devlet başkanı düzeyinde korunması, şirketi için de tüm kaynakların sınırsızca ve özgürce kullanıma açılması gerekmektedir. ama asıl önemli olan konu eğer siyasi iktidar seçimlerde tepetakla olmak istemiyorsa derhal suriyeli işgalcileri vatandaşlık verdikleri de dahil geri göndermelidir. ancak bu şekilde seçimleri cumhur ittifakı tekrar kazanabilir. yoksa zillet ittifakı nuri killigil paşanın başına gelen felaketin benzerini bayraktar ailesi için de yapmaktan bir an olsun tereddüt etmez. Allah fırsat vermesin
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Amin 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
  • TRKYLM 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin geleceği siyasi partilerin insafına bırakılamaz.Kritik projelerle ilgili değiştirilemiyeceğine dair kanun çıkarılmalı.örneğin halk oylamasına gidilmeli.O zaman hangi parti diyecek ey millet ben uçak fabrikasını kapatıyorum. Sizin paranızla Amerika'dan alacağım diyebilecek.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    kim engel oluyorsa allah bildiği gibi yapsın inşallah
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    Korkmayın, Yedirmeyiz, Nasıl dün ün lanetli tipleri bugün surunutorsa, bugün Reise yakın olduğu biliben lain ler de yarın, bu konuşmalara cesaret veren eylemlerin hesabını verecekltir. Rabbim Allah de gerisini tevekkülün gereğine bırak...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • 2023 Mondrosu 1 yıl önce Şikayet Et
    2023 de Lozan anlaşmasını sona erdirip uçuşa geçeceğiz diye çıktığımız yolda, Mondrosu imzalatacaklar.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    önce bayraktar ailesine yaptıklarından dolayı heryerde sevdiğimi söyladiğim gibi allah c c onlardan razı ve yollarını açık etsin inişallah..chp lilerin engeli şirketi pkk ya verme,ürünü türkiye düşmanlarına satma olursa itiraz etmezler.. allah cc bu zihniyeti bir daha türkiyeye imtihan için vermesin...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • nevzat tuncay 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD emreder bunlar başüstüne der savunma sanayi çöker tüm emekler çöp olur
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • okur 1 yıl önce Şikayet Et
    "emperyalizme karşı" mı emperyal akılın öncülüğünde mi? Hani dediği gibi; "Olmak yada olmamak"
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah böyle bir muhalefetin eline ülkemizi milletimizi koymasın. Bunlar seçim zamanı camide Yasin okuyup sonra da lgbt destek verirler. Gözbebeğimiz savunmaya pkk eline verirler. Allah korusun. Güzel yazı teşekkürler.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat