Doğulu ve Batılı liderlerle eşit ve dengeli ilişki kurabilen yegane lider
Doğulu ve Batılı liderlerle eşit ve dengeli ilişki kurabilen yegane lider
Başkan Erdoğan'ın Özbekistan'ın ardından ABD temaslarını da takip eden Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Haber7.com Yazarı Hasan Öztürk, ziyaretlere ilişkin önemli detayları kaleme aldı. Öztürk, Erdoğan'ın diplomasi seyahatleri kapsamında dikkat çeken kulis bilgilerini de okurlarıyla paylaştı.

Yorumlar27

  • Harun raşit öz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allahım uzun ömürler versin inşallah reisimize Allahım şu 7 li çetelerin şerrinden sen koru yarabbim bu 7 li çetelerin tek ama tek amaçları var Türkiye nin yükselişini doğal zenginliklerini durdurmak ve doğu Akdeniz Karadeniz Marmara daki zenginlik lerimizi abd ab ye bunları iktidara getirmek isteyen ağababaları na peş keş çekmeye gelecekler uyanık olmak lazım kardeşlerim
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi ki varsın
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis ev kiralaraına bir el at vallaha çok zor ödeyemiyoruz
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ALİ KISA 1 yıl önce Şikayet Et
    bir zaman gelecek; hak yerini bulacak
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayirli uzun ömürler nasip etsin C.Baskanimiza
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Afyonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir lider cikabilirmi boyle bu kadar efor sarf eden 55 yıllık omrum de inanin gorunen hic bir insan bu kadar uğraşmaz,yok kilicdaroglu yok aksener yok karamolla yol imanoglu yok yavas,yok eski cumhurbaskanı,inanin yolun basinda pes ederler utanirlar kendilerinden
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanımızın şu performansını gördükten sonra, aklıma nedense kırmızı ışıkta durmaktan başka bir şey yapmayan ve ramazan günü millet oruçlu iken koca bir bardak suyu içen, yan gelip yatan, ceza evlerindeki teröristleri af eden Eski CB. A.Necdet Sezer ve ondan sonra İngiliz sevdalısı bu milletin derdi ile dertlenmeyen, günümüzde hainlerle iş tutan Eski CB. Abdullah Gül geldi. Allah Azze ve Celle sana uzun, sağlıklı ömürler versin ve seni başımızdan eksik etmesin Sayın Cumhurbaşkanım Dünya lideri RECEP TAYYİP ERDOĞAN...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Tokatlı Emmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan gercekten büyük bir lider;Türkiye coğrafyası da çok stratejik bir konumda.Yani un ile şeker bir araya gelmiş durumda.Dolayısıya helva bunun doğal sonucu oluyor.Allah reisi yetiştirenlerden de emeği geçip bu toprakları bize vatan yapan herkesten de razı olsun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Melahat 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim liderimize güç kuvvet versin. Bu Allah tanımaz küreselcilerin önünde onu güçlü ve azametli göstersin. dünya bıktı bu sömürgeci küreselcilerin zulmünden.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün REİS
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada TÜRKİYE EKSENİ doğdu. İyice desteklenmelidir. Sayın Reise ve Sayın Bahçeliye Rabbimizden hayırlı ömürler diliyorum.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • M.D. 1 yıl önce Şikayet Et
    YÜCE ALLAH'IM, Sevgili Cumhurbaşkanımızı, ailesini onunla birlikte bu kutlu yolda mücadele veren imanlı tüm arkadaşlarını tüm sevenlerini yurt içinde yurt dışındakileri her zaman korusun muvaffak eylesin yar ve yardımcıları olsun hepsinden razı olsun inşallah başkanımızı lider olarak gönderen, YÜCE ALLAH'A SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN, değerli arkadaşlar yeise kapılmayalım, ALLAH, bize yeter içimizdeki hainlere ve zalimlere fırsat vermesin 6+2 dahil başkanımızın kıymetini bilen Müslüman inançlı imanlı kardeşlerimiz sahip çıksın yeter Başkana sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır İslam'a sahip çıkmak demektir unutmayalım.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    "Daha dur daha dur" demistik... Euroasia/kalpgah kuvvetlendikçe, GORDİON DÜĞÜMÜ görünür olacak ve Büyük iskenderi arayacaklar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erdoğan Dünya lideridir.Hala dur durak demeden gece gündüz çalışan bir lider.Allah ondan razı olsun.Bize düşen bu ülkeye onunla beraber omuz vermek.Her şey atlatılır ,çaresi bulunur yeterki bir olalım.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Halim 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkür ederiz abi
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat