Kılıçdaroğlu'nun 2023 ve ittifak hesabı
Kılıçdaroğlu'nun 2023 ve ittifak hesabı
Millet İttifakı'nda kimin Cumhurbaşkanı adayı olacağı konusu sürüncemede kalırken, adaylık arzusunu her platformda dile getiren ancak ittifak üyeleri tarafından çok sıcak karşılanmayan Kılıçdaroğlu'nun yeni planını Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7.com Yazarı Mehmet Acet, köşe yazısında aktardı.

Yorumlar32

  • Adanalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ittifak Türkiye'yi çökertmek amerlka ve batıya köle yapmak
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • alibey 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıcdaroğlu ve avanesi .milliyetçi kesimden oy tırtıklayabilmek için.sagcı söylemler yanında kendine payanda yapmaya çalıştığı iyi parti ve diğer ufaklıkları kullanmakta..Aynı şekilde bölücüler hdp ve devsol ve takımıyla beraberlik gösterdiği gibi.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Ayhan Kacar 1 yıl önce Şikayet Et
    İpin ucu dışarda olunca, bonkerlik. dolar ve euro üzerinden TL ye çevriliyor. Misal, tv ve sitelerdeki gibi... Anladın sen onu...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Önce Vatan. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde chp iktidarının eskiden 20 yıl öncesini çok gördük bu ülkeye bir çivi çakmayanlar hala heykel peşindeler kimin parası ile ne heykelleri yapmaktasınız yatırım yapma bulunduğu il, ilçenin yararını halkın yararını düşünmeyen zihniyet iktidar oluncamı düşünecek, o kada rparanız çok ise suyu ucuzlatınız, vatandaşın imar işlerindeki proje onaylarını ucuzlatınız siz ne zaman vatandaşı düşüneceksiniz? şuan muhalefetteyken vatandaşı düşünürmüş muamelesi yapıyorsunuz iktidara gelince hepsini unutup vatandaşa tepeden bakarak soymanın planlarını çok güzel yaparsınız.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Nurgül kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen aynı kanidayim
  • Önce Vatan. 1 yıl önce Şikayet Et
    6 ganyanın kazanması demek TÜRKİYENİN kaybetmesi demektir, dünya şuanda üzerimize çöreklenmiş bölmenin planlarını kuruyorlar, zayıf vede zaafı olab hükümeti isteyerek, bölecekler en az 3 parçayız, dogu, orta, batı olarak sonrasını sen düşün and etrafımızı sardı, bir kvılcım bekliyor küçük ülkeler güney kıbrıs, yunanistan, ermenistan kışkırtıcılığı yapmaktadır ki bizi zayıflatsın tıpkı rusya, onun için önümüzdeki seçim bekamızdır, yine reco demeliyiz, ülkemizdeki enflasyon elbette nasıl başlamış ise öylede bitecek ÖNCE TÜRKİYE başkası yalan .
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bol keseden milletin cebinden söz verecekler İmamoğlu gibi sonra milletin imügünü sıkacaklar
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Çiçek 1 yıl önce Şikayet Et
    HİZMET YOK ÜLKEYİ PROJELERİ DURDURUP HAKSIZ YANLIŞ İŞ YAPARLAR BENCE TERÖRİST saygı sevgi gösteren suçluya Madal ya takarım DİYENDE NE hayır gelir
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Reisx 1 yıl önce Şikayet Et
    Barajı geçmeleri imkansız olan Temel, Davut, B.can yeterki meclise kapak atamak için adamların gözlerinin içine bakıyorlar. Bir şekilde meclise giremezlerse tarihin tozlu sayfalarında yaptıkları hainliklerle yer alıp, kaybolup unutulacaklar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Ve Eğer gerçekten Vatansever isek gerçek sorunları gündemimize alalım belediye seçimi gibi olmasın ülkedeki hizmet kendi silahını kendi teknolojisini üretim Bitmesin mülteci sorununu kira düşük maaş sorununu hükümetle gündemini alsın ve bunu insanlarla çözüm yoluna gitsin Bunu siz de iletebildiklerinizi iletin CHP'nin neler getireceğini biliyoruz ittifakların koalisyonların ne olduğunu biliyoruz ve hiçbir hizmet vaatleri yok gerçi ülkenin gündeminde şu anda bir hizmet yok tamamen boş gündemler
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Koalisyon döneminin ne olduğunu biliyoruz ama gençler bilmiyor insanlar gerçekten mülteci sorunu yüksek kira ve düşük maaş altında yok oluyor ve burada gerçek bir tepki var iş adamları kazanıyor rakamlar Yukarıyı gösteriyor Ama bu insanların artık ev sahibi Araba sahibi olma ümidini kaybettiği gerçeğini bitirmiyor bırakın normal geçim de de imkansız noktada ürününe 10 kat 20 kat zam yapanlar işçi maaşına da aynı zammı yapsın
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    5.500 lira maaş alan insanların 4000-5000-6 bin lira kira vermeye gücü yetmiyor Herkes öğretmen mühendis Doktor olamaz ortaokul liseden başlayıp sektörüne göre eleman yetiştirmek gerekiyor ve insani çalışma saatleri insani bir ücret gerekiyor mülteci değil Gerçekten bu ülkeyi düşünüyorsanız bunu duyurabildiğiniz yerleri duyurun Bu da Büyükşehir seçimi gibi olmasın yazık
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • doğruları konuşan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını en fazla AK Parti istiyor. Sebebi belli. Bu iyiliği Cumhur İttifakına kimse yapmayacak. Anketlerde öne çıkan aday olacak. O da Mansur Yavaş. Millet İttifakı bu seçimi bu saatten sonra riske atmaz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • nevzat tuncay 1 yıl önce Şikayet Et
    ortak hdp mansuru istemez en iuisi kılıçdar
  • Md1983 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen öyle san kk bizzat kendi istiyor
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Babadan Cumhuriyet Halk Partiliyim, bu masa eğer ortak aday çıkarırsa ben dahil 6 kişilik ailem oy kullanmayacağız. Zamanında eleştiri yağmuruna tuttuğumuz Davutoğlu ve Babacan ile ortaklık kurmak nedir? Bunun parti ideolojisine katkısı nedir diye düşünen de mi yok? SP'yi hiç bahsetmiyorum bile.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ne diyelim 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani beyin daha hala kafatasının içine ışınlanamamış... Firarda hala. Senden çok var da... Bereket %25'i geçmiyorsunuz. ))))))))))))
    Toplam 2 beğeni
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    Amaç Reis yani Türkiye kaybetsinde istiyorsan ABD alcagi kazansın böyle bir bozuk zihniyet olamaz
    Cevapla Toplam 20 beğeni
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu neyi dağıtıyor yine yaaaa yalan be kardeşim bulmuş etrafına 8 - 10 kişi kandırıyor yine :) ulan ziyaa
    Cevapla Toplam 11 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat