"Türkiye ekseni" inşa ediliyor siz hala anlamadınız mı
"Türkiye ekseni" inşa ediliyor siz hala anlamadınız mı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Semerkant'ta Asya'nın güçlü liderleriyle bir araya gelmesinin hemen ardından, New York'taki Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda, tarihi adımlar attı. Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni ve Haber7.com Yazarı Hasan Öztürk bu adımların izlerini köşe yazısında aktardı.

Yorumlar78

  • @HayatiSir 1 yıl önce Şikayet Et
    'Great Reset’ dedikleri şudur; insanı ve tüm yeryüzünü sıfırlamak. Ne varsa ama! Ne kadar değerimiz varsa. Ahlak. Din. Mahrem alan. Hepsini. Dostluk, arkadaşlık. Aile ilişkisi. Ve cinsiyet kaymaları. Çok tehlikeli bir akış. Topyekûn uçuruma sürükleniş!.. Ey biyolojik savaş mağdurları. Grafen sonrası tüm dünyada kalp krizları çok arttı. Ve düşük sayısı. Bir ses verin artık! Hesap sorun!.. Bu ülkenin aydınları da uyuyorlar. İnsan nesli tehlikede diyoruz. Onlar iPhone’un yeni modelinin peşindeler.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • şeref ünlü 1 yıl önce Şikayet Et
    içerimizdeki ermeni sevdalıları ve türk düşmanları dışarıda kuklacılar başkanın Allah yardımcısı olsun.Bu kadar badireler atlattık yine ayaktayız Elhamdülillah
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Elhak 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha adil bir Türkiye de mümkün.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil mümkünse yaz arkadas. Mümkün deyip oturma. Eger gercekten mümkünse bunu herkez gerceklestirmek ister.
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne doğu ne Batı Türkiye kendi eksenini oluşturacaksa ilk önce ülkede uygulanan küreselci politikaları silip atmalı, küresel yapılanmaları tasfiye etmeli, küreselci elemanları yönetimden uzaklaştırmalı. Ülkede şeytanilerin borusu öterken, küreselciler bütün köşeleri tutmuşken inandırıcı olamazsınız. Açıkça 'Biz küreselci değiliz, insanlığa ve insani değerlere düşman olan şeytani küresel bir düzeni reddediyoruz, insanı ve insani değerleri üstün tutan adil bir sistem kuruyoruz.' diye bütün dünyaya ilan edin. Biz de bunu görelim ve bütün gücümüzle size destek olalım.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ve avrupa ile rusya kapışırken kahraman İslam ordusu Suriye'ye tam girip oradan'da aşağıya doğru iner hacı olur gelir inşallah.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Huseyinl 1 yıl önce Şikayet Et
    Bomboş bir yazı. Türkiye eksenini kuruyor değil, KURAMIYOR. Ne doğu ne de batıyla bi ortaklık yapamıyoruz. Ortada kaldık diyeceğine eksenini kuruyor diyorsunuz halen. Kıytırık F16ları bile alamıyoruz, Su35 al onun yerine onu da alamıyoruz, Çinden al onu da alamıyoruz... Ne eksen kurmasından bahsediyosunuz ya, şu basiretsizliğinizden kurtulun artık.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Selami aktaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok zaten uçağı da yapıyoruz hemde insansız,inşallah yakında göklerd, REİS'i takip edin, Türkiyem dünyanın yükselen yıldızıdır,ülkemizdeki hainlere rağmen.
    Toplam 3 beğeni
  • Eyüp Er 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yönetmek okadar kolay değil Hüseyin
    Toplam 4 beğeni
  • Araştıran adam 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin yorumun tırışka bir yorum olmuş .öyle herşey şapkadan tavşan çıkarmak gibi olmaz...şu anda herşeyin temeli atıldı zamanını bekliyor...Bunu göremediğiniz için aklınız almıyor...önümüz kış ve Avrupa donacak..sen o zaman anlayacaksın..Türkiye neyi kurmuş neyi kurmamış ...Rusya bile bize çalışıyor...olayları iyi okuyun...ezbere yorum yapıyorsunuz...
    Toplam 2 beğeni
  • Ekrem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayagı etkilenmişin Hüseyin'i, o genel kurulda ne söylenenlere bakma ne yapılanlara bak.sanırım anlamışındır.
    Toplam 1 beğeni
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlayacak vizyonu edin, sonra gel yorum yap...
    Toplam 1 beğeni
  • bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni dunya duzeni kuruluyor dendigi zaman demekki bizim alim gucumuz bitecekmis anlayamamisiz suc bizde..
    Cevapla
  • Olabilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Dünya Düzeninin modeli Çin ve Çinliler. Hayatta kalan bütün insanlar görülmemiş faşist bir diktatörlük altında yaşayacaklar. (Allah müsaade ederse) Böyle bir sisteme geçiş için, planlı bir şekilde bütün ekonomileri çökertiyorlar, insanları fakirleştiriyorlar, koşar adım küreselleşiyoruz! Bu şeytani küreselciler Allah'a da savaş açtıklarından sonunda kaybedecekler, bu sapkınlığın sonunu getiremeyecekler. Ülkeler Batı Bloku mu yoksa Doğu Bloku mu diye tarafını seçmeye zorlanırken, belki de Allah insanların tarafını seçmesini bekliyor. Bu Bloklardan birini seçenler kaybedecek ama Allah'a güvenenler kazanacak.
    Toplam 1 beğeni
  • Olabilir 1 yıl önce Şikayet Et
    ‘Dünya 5'ten büyüktür’ ne demek? 2. Dünya Savaşı galibi beş devletin hükmettiği mevcut sistem ve bu devletlerin saltanatı Küreselciler tarafında çökertiliyor. Çöken sadece sistem değil mevcut ekonomiler, mevcut hükumetler ve mevcut devletler, insani değerler, inanç sistemleri, aile yapıları ve hatta insan bedeni de çökertiliyor. Neden? Bütün bu insani değerlerin ve farklılıkların olmadığı, farklı devletlerin, ülkelerin, hükumetlerin olmadığı, tek tip insan ve Küresel Tek Dünya Devletinin kurulması için. Küreselcilerin bütün dünyada kurmaya çalıştığı şeytani bir düzen mi yoksa bunun tam zıddı olan Türklerin kuracağı insani ve İslami bir sistem midir? Böyleyse neden ‘Küreselciyiz’ diyorsunuz?
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Olabilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasan hocam size net bir soru sormak istiyorum. Türk-İslam eksenli insani değerleri olan küresel bir sistem mi kuruluyor yoksa Türkiye eksenli insanlık ve insani değerlere düşman şeytani küresel bir sistem mi kuruluyor. Kurulmakta olan bu Tek dünya Devleti İslami mi yoksa şeytani mi? Covid-19 salgınıyla başlatılan olaylar zincirine bakarsak salgınlar, hastalıklar, ölümler, yıkılan ekonomiler, fakirlik, savaş, kıtlık, yokluk, kaos... İnsan insanlıktan çıkarılıyor, kobay olarak kullanılıyor, din, iman, ahlak... battıkça batıyor. İnsanlık her yönden saldırı altında. Bu gelenler mahşerin dört atlısı mı yoksa ne? ‘Türkiye ekseni’ böyle mi inşa ediliyor?
  • Bos ver 1 yıl önce Şikayet Et
    dedigin gibi tek tip insan, tek bir dünya devleti. bu teoriyi bir kitapta okumustum ama kitapligimda bulamiyorum. esasinda dahasida var. dinsiz bir dünya, homoseksligin revacta olmasi., sinirlarin kalkmasi, tek bir bayrak. aile nefhumunun tamamen cökertilmesi, buna benzer bir sürü teori vardi.
  • Olabilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim anlamak istediğimiz şekildeki bir 'Türkiye ekseni' Türk İslam kültürüne uygun insani bir eksen olmalı. Oysa ki Covid-19 salgını ve pandemi ilanıyla bütün dünyada uygulamaya geçilen 'Küresel Eksen' şeytani bir sistemdir. Bu küresel şeytani sistem korona ile insanlığa saldırdı, insanı kobay olarak kullandı, ekonomileri bozup fakirleştirdi, savaş çıkarıp kıtlık ve yokluk oluşturdu ve kaos çıkarıp hükumetlere karşı ayaklanmalara zemin hazırlıyor. GDO, Grafen ve zehirli kimyasallarla gıdayı, toprağı, atmosferi ve suyumuzu zehirliyor, dijital medya ile sapkınlığı pompalıyor, aileyi yıkıyor, nesli bozuyor... Böyle bir şeytani küresel sistemin Türkiye eksenli olması sevinilecek bir şey midir?
  • Olabilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yandan 'Küreselcilerin treninde öndeki vagonundayız.' deyip ülke içinde şeytani küreselcilerin bütün planları projeleri ve politikaları uygulanırken, diğer taraftan Türk ve İslam temelli yeni bir dünya kuruyoruz demek, bir yandan GS forması giyip 'Re Re Re, Ra Ra Ra GS GS Cim bom bom.' sloganlar atarken, diğer yandan da FB stadına gidip 'Şampiyon Fener, siz hala anlamadınız mı?' demek gibidir. Bunu anlayamıyoruz. Sizin anladığınız 'Küreselcilik' ve 'Küresel Tek Dünya Devleti' nedir tarif edin. Bizim bildiğimiz Küreselcilikte insani değerler yok, İslam yok, aile yok, cinsiyet farklılığı yok, farklı devletler, hükumetler yok. Şeytani bir sistem ve dijital bir kölelik var, Deccalizm var.
  • Ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    RTE türkiyedir. Türkiyede RTE ndir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • KARA MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Anti kadirist kardeşim ülkemizde nasıl bir adaletsizlik var yazabilir misiniz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • S.şener 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah şu islam ülkeleri Turkiyeye destek verse diğer mazlum milletlerin de katılımı ile yeni dünya düzeni nı biz belirleyecegiz.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Aytekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Halkı müslüman olan ülkelerin idaresinde emperyalistlerin yerleştirdiği yerli işbirlikçiler var. ABD ve Batı uşağı yöneticilerden Türkiye'ye destek olmayacağı açıktır. Halkın görüşünün yönetimlere yansıması nasip olur inşallah.
    Toplam 1 beğeni
  • Anti kadirist 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence önce TC adalet tesis edilsin, kendi ülken de adalet olma dan dünyanın adaletini nasıl tesis edeceksin, boş laflar kimin işine nasıl geliyorsa
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    adalet mi istiyorsun düş çatlak kemalin peşine
  • Isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce kentindeki adaleti anlata anlayalimnasiil bir adalet istiyorsun
  • V. TURAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana öyle geliyor. Allah herkesi güzel ve yakışıklı yaratabilirdi.yada heryer dümdüz olabilirdi. Tepeler var, çukurlar var, dümdüz araziler var. Çirkinler var, sakatlar var. Şimdi ne yapalım. Mücadeleyi bırakalım mı. Müslümanın işi mücadele etmek, hatalar olacak ama mücadeleden vazgeçmeyecek. TC yi ön planda tutup boş laf dediğine göre, seninki tamamen ıvır, zıvır.
    Toplam 3 beğeni
  • Vatandaş-19 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de adaletin olmadığını mı söylüyorsun. Adalet işliyor ve doğru bir şeklide işliyor.
    Toplam 1 beğeni
  • tunctunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünya liderleri arasinda 20 yildir en güzel akilli samimi gercekci konu$malari ve yakla$imlari yapan erdogandir..Begenmeyen ülkeler ise bence kiskancliklarinda ve almanlar gibi fa$istliklerindendir..
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet olan bu ama memleketin yarışı avanta ile yaşadığı için işine gelmiyor gel sen bunu CHP'ye merale anlat Kamal zaten anlamaz o kapasite yok
    Cevapla Toplam 26 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat