Putin Batı'yı nükleer silahla tehdit etti. Kılıçdaroğlu'na, Akşener'e kalsa o tehdidi biz de ensemizde hissediyor olabilirdik
Putin Batı'yı nükleer silahla tehdit etti. Kılıçdaroğlu'na, Akşener'e kalsa o tehdidi biz de ensemizde hissediyor olabilirdik
Haber7 yazarı Mehmet Acet, Rus lider Putin'in dünkü açıklamalarını değerlendirdiği yazısında, Kılıçdaroğlu ve Akşener'in geçmiş açıklamalarına değinerek, "Kılıçdaroğlu'na, Akşener'e kalsa o tehdidi biz de ensemizde hissediyor olabilirdik" dedi.

Yorumlar70

  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Putin zorda Rusya zorda Rusya kaybederse yüz parçaya bölünür o koca topraklar batıda emperyalist lere doğuda Çin'e yem olur dünya dengesi değişir ABD büyük pastayı alır Putin yanlış yaptı haksız yere Ukrayna toprağını işkal etti. Rusya düşerse sıra Türkiye'ye gelir. Rusya bu işten sıyrılaraksa yapması gereken nükleer füzeleri ABD ve İngiltere'ye çevirmeli Ukrayna'ya değil.
    Cevapla
  • 2023 Seçimleri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizans ittifakı anayasası yani "10 Aralık Hareketi" Türkiye için beka sorunudur. HeDP belediyeleri her tabelaya Farsça'nın bir lehçesi olan Kurmanci lehçesini yazıyor, bu resmen Türkiye'yi bölme hareketidir. En çok sevinen İran çünkü Kurmanci'nin Farsça'nın bir lehçesi olduğunu biliyor, HeDP doğuyu İran'a hazırlıyor. Almanya'da Türkçe tabelalara izin veriliyor mu !!! ABD'de Kızılderili ve İspanyolca tabelalarına izin veriliyor mu !!! Almanya'da spiker Türkçe konuştu diye işten attılar. Fondaş medya Türkiye'deki bölücü vakıfları ve oluşumları sürekli destekliyor Siyonist efendileri de içerideki bölücüleri para yağmuruna tutuyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Cumhur 1 yıl önce Şikayet Et
    Ajan nedir,? Bir ülkede başka ülke çıkarlarına hizmet eden kişidir en basitinden. Türkiyede 8 amerikan ajanı tahmini yapılsa kimlerin ismi çıkar. Türk milletini hafife almayalım milli olanla olmayanı ayırt edecektir. Bunlar kim reise rakip olmak kim hepsin toplasan Mevlüt Çavuşoğlunun ayakkabısı etmezler. 8 köşeli amerikan fiskos masası.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Yörük 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu Allah aşkına dünyanın geldiği bu noktada Türkiye yi gerçekten bu adı geçen siyasetçilerden herhangi birinin güçlü bir şekilde temsil edebileğini düşünüyormusunuz bunu aksini iddia edenin aklına şaşarım dünya daki her ülke kendine göre kabadayı olmuş bu düzen içinde medeniyetmiş diplomasi imiş yok barış mış bunların bir anlamaı kalmadı olacaksan güçlü olacaksın yoksa seni çig çig yerler ben REİS ten bbaşka güçlü lider görmüyorum diğerlerini hepsine dünyadaki her türlü lider diş geçirir artık Türk ün kutlu yürüyüşü başladı bundan sonra durmak olamaz olmamalı
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • sancar 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık onun bunun tehditi diye yaşayamayız, nükleer küresel güç tam bağımsız bir Türkiye olmalıyız,birde toplumu eğitip kalitemizi yükseltmeliyiz,Toplum geriye gidiyor,siyasiler bunu görmeli popilizm bitmeli acilen devlette..
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Sürelileri geri gönderse REİS kesin kazanır Millet çok rahatsız süreliler den inşallah Reis sesimizi duyar. Millet suryeliler gitsin diye korkarım oylarını 16 nci masaya verebilir.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Divane 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter bunca yıl batının bekçiliğini bedavaya yaptık, 3 tane 2.Dünya savaşı artığı askeri arac gereç dilenmek için evlatlarımızın en verimli çağlarını heba ettik.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • İbrahim Şimşek 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel tespit
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Reisin önderliğindeki bu siyasi irade, tecrübe devam etmeli, körü körüne düşmanlık olmaz.............
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • Temel 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Reise sağlıklı ömürler versin, başımızdan eksik etmesin İnşaallah..
    Toplam 1 beğeni
  • Kenan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu akıllı politikayı Suriye meselesinde de yürütseydik keşke
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    @Siyaset dışı, Davutoğlu'nu kim başbakan yaptı?
  • Siyaset dışı 1 yıl önce Şikayet Et
    Onuda devidoğluna sormak lazım. Çünkü bir hafta sonra Şam Merkez Camiinde cuma namazı kılacaktı.
    Toplam 2 beğeni
  • Kırıkkaleli 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın zekatı harbler,darbler derlerdi büyüklerimiz.dünya 100 yıldır zekat vermiyordu.vakti gelmedimi.tüm inaçlar,tüm degerler dünyanın hertarafına ayklar altında değimi.elbett dünya savaşı olacak elbette düyada zekatını verecek.vesselam
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir saçmalık, önce sen kendi zekatını ver
    Toplam 1 beğeni
  • Uçak 1 yıl önce Şikayet Et
    Uçak vurucu Davutoğlu 6 mı masada. Eğer millet ittifakı kazanırsa, ABD , Karadeniz'de ki bir üssünden Rusya'ya nüklleer silah kullanır, başımıza tarihi dert açar, ebedi belimizi doğrultamayız. Direk Türk Rus savaşı çıkar. Haliyle Meral ile kemal korksa bile patronları korkmaz, çünkü kaybederse bir piyon yedirmiş olur.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu bizim 32 askerimizi şehit eden Putinden mi bahsediyorsunuz.Ne dengesi ne politikası.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Xyz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapalım Rusya'ya amborgo mu koyalım ABD nin keyfi için...ne yapalım ABD için Rusya ile mi savaşalim.
    Toplam 1 beğeni
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    diğer taraftaki batı kaç askerimizi şehit etti? ruscu da değiliz batıcı da kafanız bassın şuna artık.
    Toplam 1 beğeni
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ucak dusurme olayinda rusya ole turkiyeyi savastirmakti hedef, tutmadi, ukraynayi yem olarak attilar rus ayisinin onune. Asla ve asla rusyayi yenemez ukrayna ve o bolgeler tekrar rusyaya donecek, olan olenlere ve ukrayna diye bir ulke ha var ha yok
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat