Ücretlileri Enflasyona Karşı Koruyan Uygulamalar
Ücretlileri Enflasyona Karşı Koruyan Uygulamalar
Haber7 yazarı İsmail Vefa Ak, iş verenlerin elinde ücretlileri enflasyona karşı koruyacak seçenek olduğuna dikkat çekerek, bu uygulamalar hakkındaki detayları köşesinden paylaştı.

Yorumlar23

  • Fatih Kendir 1 yıl önce Şikayet Et
    Üstad yine güzel noktalara temas etmişsin. Rabbim kalemine, yüreğine sağlık versin. Muhabbetle
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Fethullah Kaçmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Önceleri Asgari geçim indirimi ailedeki fert sayısını dikkate alarak fert sayısı az olana az fert sayısı çok olana daha çok katkı sağlıyordu. Son düzenleme ile fert sayısı kriterine son verilmiş ve fert sayısı çok olan ücretliler gözardı edilmiştir. Bu düzenleme de sosyal devlet anlayışından sapmaya sebep olmaktadır. Sağlık ve huzurla kalın.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mustafa Özbay 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir yazı, tebrikler
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • BiriBiziKandırıyor 1 yıl önce Şikayet Et
    " Ücretlileri Enflasyona Karşı Koruyan Uygulamalar" adı altında zengini fakirlere karşı koruyan ve zenginleştiren uygulamalar gırla gidiyor...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • MSELİM 1 yıl önce Şikayet Et
    ''cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur''. ne kadar doğru denmiş
  • Sesimizi duyun 1 yıl önce Şikayet Et
    Yemek parası günlük 51 TL şirketin bize verdiği 25 TL hani vicdan hani adalet hakkımızı aradığımızda kapıyı gösteriyorlar. Hükümet yemek parasını iş verenin vicdanına bırakmamalı yasal olmalı 51 TL olarak ödememeli.ülkenin baş belası taşeronluk kaldırılmalı özel güvenlik ücretleri asgari ücretin üstünde olmalı bizler yardımcı kulluk görevlileriyiz yıpranma payı almıyoruz silah parası almıyoruz asgari ücrete mahkum edilmişiz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Çalışan 1 yıl önce Şikayet Et
    4dişçi vergileri sabitlersin artık zulme dönüştü Ocak ayı gelmeden bu olmalı adalet buysa
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahcanımvahcanım 1 yıl önce Şikayet Et
    İşçinin velinimeti olması gereken işverenler maalesef ki, emekçinin en büyük düşmanı. Devlet zorunlu kılmasa 1 lira zam yapmazlar. Bırakın zammı işyerimde terlik yasak diye ortalığı birbirine kattılar. Ayakkabı ve iş elbisesi vermek zorundasınız dediğimizde, onudamı biz vereceğiz dediler. Üstelik burası 300 kişilik bir fabrika!
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • İşçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Vergide adalet istiyoruz ocakta aldığım maaşı 11 ay almak istiyoruz.dayanılacak gibi değil.aldığımız zam eriyor hiçbir anlamı kalmıyor zammın.editörlerin dikkatine sunulur.bodrolu çalışanım kurumlar vergisi belimizi büküyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Nokta 1 yıl önce Şikayet Et
    Vergi dilimi düşürülmeli ve yakacak desteği her haneye sağlanmalı
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence asgari ücretli çalışanlarda ikramiye verilmeli 3 ayda bir iş veren en azinda yarım maaş ikramiye vermeli işçiyi efkasyonun altında kalmaması kazim
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    İş veren elinden geleni yapmıyor elinde gelse işçiye yemek ve yoloarasi bile vermezler işçiyi düşündükleri yok hep kendi ceplerini düşünüyorlar ben markette çalışıyorum çok iyi iş yapıyorlar kar elde ediyorlar ama işçiye asgari ücret veriyorlar
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    2021 Agustos Benzin 8 TL 2022 Agustos Benzin 24 TL :) Enflasyon rakamlarinin Resmi Net ortada !
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • OSMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Farklı bir bakış acısına ihtiyaç var. Anaokulu isletmecisiyim. Ocak- Şubat aylarında gelecek dönemin fiyatlarını belirleyip açıkladık. Bu fiyatlar 1 sene değişmeyecek. Fakat maliyetlerim 2 sefer ciddi oranda arttı. Butce% 25 Acil veriyor. Yılbaşı itibariyle daha da artacak. 25 çalışanın yükünü işverene yüklemek ne kadar doğru. Sonunda 26 işsiz ve batmış bir işletme...Elde kalan bu...
    Cevapla
  • Ahmet. 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir çok vergi istisna seçeneği varmış, peki işveren iş olmayınca ne yapacak? Özellikle küçük esnafı sermayeye ezdirdiler. Devletin tüm teşvikleri parası olana. Zor durumda olan esnafa hiç bir şey yok.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Haber7 okuru. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede 5500 TL den 100 TL fazla alan ücretli asgari ücretli sayılmıyor. Kurumsal büyük şirket değilse o anlatılan kreşti, yakıttı oydu buydu yardımı da yok. Hesaplayın küçük işletmelerde bu söylediğiniz çalışan sayısının oranını.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat