Hazır olun, CHP kendi teklifine “hayır” oyu verecek!
Hazır olun, CHP kendi teklifine “hayır” oyu verecek!
.

Yorumlar6

  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer CHP Devleti ele geçirirse ne kanun dinler, ne anayasa. Sadece CHP nin kanunlarının geçeceği düzeni oluştururlar. 2023 seçimlerini kazanmak için çarşafa bile girerler. CHP nin vaatleri tuzak ve yemdir. Millete doğru bilgiyi aktaracak çok yönlü çalışmalar acilen yapılmalıdır.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • İzmir'deki Bor'lu 1 yıl önce Şikayet Et
    MK4477 isimli yorumcumuzun "Ama anayasa ya yazılsın-yazılmasın ben bundan sonra o eski günlerdeki gibi başörtüsü eziyeti çektirebileceklerini sanmıyorum." cümlesine katılmıyorum. Zira bunlar öyle azgın bir güruh ki ellerine fırsat geçtiğinde ortalığı dümdüz ettiklerini beraber seyrederiz. İstanbul bunun en güzel örneğidir. Müslümanlar olarak uyanık olmak zorundayız, bunların oyunlarına gelmemeliyiz. Suret-i haktan görünüp geçmişte bu millete envai çeşit oyun oynayan bu güruhun huyu asla değişmez.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • alibey 1 yıl önce Şikayet Et
    Zeki isimli yorumcu seninde eline sağlık ne güzel yazmişsın. ayni duyguları taşiyoruz. yazarımızın da bileğine kalemine kuvvet.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • MK4477 1 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlık,harika yazı..Ama anayasa ya yazılsın-yazılmasın ben bundan sonra o eski günlerdeki gibi başörtüsü eziyeti çektirebileceklerini sanmıyorum..15 Temmuzda o iş bitti,halk gücünü öğrendi..Bu saatten sonra başörtüsü yasak, ezan türkçe okunacak, namaz kılan orduya giremez vb.. uygulamaları hayata geçirmek isteyen önce kendi canından vazgeçecek sonra yüzbinlerce can kaybına sebep olan devlet adamı olarak anılmayı da göze alacak..Buyursun denesin bakalım.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    Her sabah gazete manşetlerini tarıyorum bunun içinde de MİLLİ GAZETE de var bir zamanlar dağıtımını yaptığım gazete. Haberi nasıl vermiş diye SAĞ ALT KÖŞEDE okul çocuğunun kitabına yapıştırdığı etik kadar, o da yetmyormuş gibi haberin ikinci satırında İP e geçmiş. Ben hep derim Merhum Hocamız var iken yaptığımız çalışmalar sonuna kadar helal, ondan sonraki dönemde o partinin başında bulunanlara, CHP ile aynı masaya oturup ahkam kesenlere hakkımı helal etmiyorum. Siz bu kadar çabuk unutuyorsanız size yapılanları siz dava adamı değil ancak ve ancak koltuk ve rant adamısınız vesselam
    Cevapla Toplam 18 beğeni
  • Dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    Zeki kardeşim .bahtın açıkolsun bizamanlar aynen senin yapmış olduğun görevi bende yaptım 10yıl neçileler çektik katılıyorum sana selametle.
    Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat