Putin'in doğalgazla ilgili yeni sürpriz teklifi: Ankara ne düşünüyor?
Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, bugünkü köşe yazısında Putin’in sürpriz doğalgaz merkezi teklifine Ankara'nın yaklaşımını yazdı.
Yorumlar6
Kalplihis3 yıl önceŞikayet Et
Şunu biliniz ki TURKIYESIZ RUSYA
RUSYASIZ AVRUPA
ASLA olamaz
BeğenCevaplaToplam 5 beğeni
ANTİ SOSYAL3 yıl önceŞikayet Et
DUALARIMIZ SENiNLE REİS.
BeğenCevaplaToplam 12 beğeni
Hakkı An3 yıl önceŞikayet Et
Herşey iyi güzel de... Bir şeyi kaçırıyoruz. BREXİT şimdilerde FREXİT. BREXİT sonrası Ukrayna savaşı. Ve Adriyatik-Karadeniz- Baltık üçgeninde oyun; oyunda hedef Almanlar. Almanlar ne yapıyor. Ruslar ile ticaret devam. Diğer taraftan NATO omurgasından yeni bir yapı çıkarıyor. En son Romanya yı dahil ettikleri bir MoU var; ESSİ (Avrupa Gökyüzü Kalkanı Girişimi) 14 ülke... Yeni bir Güvenlik Mimarisi. İzlemek yerine içinde yer almak daha faydalı; İngilterenin başlattığı eski girişiminden daha hoşeee.
BeğenCevapla
Nami3 yıl önceŞikayet Et
Ne içtin oğlum sen.
BeğenToplam 1 beğeni
Ramazan Yazar3 yıl önceŞikayet Et
Reis, Putin'i de Türkiye'ye bağladı. 21. yüzyıl Türkiye'nin yüzyılı olacak. Teşekkürler Reis...
BeğenCevaplaToplam 18 beğeni
Temel Yıldırım3 yıl önceŞikayet Et
Putin KGB'de ömrü geçmiş biri.. Hayali eski SSCB'yi diriltmek. Erdoğan da küçük yaşlarda siyasete girmiş,bu makama büyük mücadelelere gelmiş bir lider.Onun da Türkiye için çok büyük hayalleri var. İşin ilginç yanı bu iki liderin hayalleri Türkiye ile Rusya'daki karşı karşıya getirecek hayaller. Bekleyip göreceğiz. Allah Yâr ve yardımcımız olsun İnşaallah.
Yorumlar6