Bir yanda Facebookçular, bir yanda milli iradeciler!
Bir yanda Facebookçular, bir yanda milli iradeciler!
Yeni Akit Yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu, bugünkü köşe yazısında, "Dezenformasyonla mücadele düzenleme" hakkında detayları kaleme aldı.

Yorumlar17

  • Ahmet Yusuf Çamoluk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bozguncuların elindeki en güçlü silah yalandır. Onu da kaybederlerse bir işe yaramayacaklarını bilirler. Kendini bozguncu görmeyen bu söylediklerimi üzerine almaz, eğer alıyorsa da kendini bir sorgulamalıdır. Eklenen maddelere itiraz edenleri bu çerçeveden değerlendirmek lazım.
    Cevapla
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar yalan söylüyor iftira atıyor bu serbest zaten. Bununla yetinmiyorlar birde toplumda infial oluşturacak kamu barışını bozacak yalan ve iftira özgürlüğü istiyorlar.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nezir 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet biri işlense bile ceza olmalı
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Nezir 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet biri işlense bile ceza olmalı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ismailbey 1 yıl önce Şikayet Et
    hocam bunlar beyin özürlü yeminli türk düşmanları atatürk kisvesinin altında ne dolaplar çevirdiler haddi hesabı yok dün türbanı taktırmamayan anayasa mahkemesine koşan yüzde 99 islam ülkesini birbirine kattılar bugün türban için kanun teklifi verecek kadar beyni ve siyası ahlaki olmayanların bu ülkeye verebilecek değerlerine sahip çıkabilecek bir kapasite göremiyorum demokrasi dışı duruşlarla ikinca ajandalarla yalanla dolanla perde arkasıyla hdp ile basında konuşmazlar kapalı kapılar ardınca pazarlık yaparlar sonrada millete nasıl yuttuuracaz diye hesabı yaparlar
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalana iftiraya sarılan kim varsa afişe edilmeli.. yalanları yüzlerine vurulmalı. Herkes bu sahtekar yalancının kim olduğunu bilmeli. Kanun işletilmezse bir anlamı yok..
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun senden
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Suçun oluşması için bu beş şartın tamamının gerçekleşmesi şartını doğru bulmadım mantıklı bulmadım. Suçun bir fili dahi işlense beş maddenin biri dahi yapılırsa cezalandırma olmalıdır diye düşünüyorum. Bu haliyle gerektiği gibi caydırıcı olabileceğini düşünmüyorum.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • VATAN DAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    beş şarttan bire bile oluşsa cezalandırılmalı diyorsun. - doğru bir haberi "aleni" olarak duyurur ise beş şarttan birini yani aleyiyeti sağlamış olur. DEMEKKİ BEŞ ŞARTTAN BİRİ YETMEZ.
    Toplam 1 beğeni
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yasaya itiraz eden parti ve mensupları her gün vatandaşa dava açıyor. Hemde sosyal medyada kendilerine yapılan eleştiri ve hakaretten dolayı. İki yüzlü olduklarını inkar da etmiyorlar. Madem bu kanunu kabul etmiyorlar o zaman açtıkları davaları geri çeksinler....
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ayarcı 1 yıl önce Şikayet Et
    YALAN haber yapanlar cezasını cekmezse,bu yalancılar daha çok milleti kandırır... hapis cezası,para cezası kesilmelidir...ikinci kez yalan haber yapanlar, ömür boyu hapis cezasına çarptırılmalıdır...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Zeynel 1 yıl önce Şikayet Et
    Kısaca muhalefet şeytanın avukatlığını yapıyor bu nedir yaaa koltuk ve para için abd ab ve şirketlerine bu kadar yalakalık yapıyorlar yazıklar olsun
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Şems 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun doğru karar buna kızıyorlarsa başta avrupa devletlerine kızsınlar bağırsınlar hatta geç bile kalınmış bir karar istedikleri kadar hoplasınlar enaga dava açıp kaybettiklerinde bunları maddi yıpratıcı bir ceza ilede cezalandırmak lazım.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • zEKERİY YURTLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Hasan Bey kardeşim, bu zihyinete, köle olmayı istiyen zihniyet, düşmanlık, zındıklık, hiziplik çıkararar, ülkelerini batırmak isteyen başkalarının emri altınta yaşamayı seven zihniyette oldukları için, bunlardan köstülük, zara verme, yıkma,kıskançlık, haset her şey beklaanir. Sen doğruları yazmaya devıam et. Allah doğrununu yardımcısındır. Bu dünyada da çekeçekleer, öte dünyada da ozaman görürle gerçekleri de satılmış ruhlar ne çevap bereke görürler. Allah bu Milleti koruyaçak. Çünka Hz. Peygaberimizin duasi var. Herkes müsterih olsun. Bunlar bunu bilmiyorlar boştan yere uğraşıyorlar. Allah kendilerini hidayet nasip etsin. Ruhlarını menfaatleri do ğrultusunda satanlara.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Gürbüz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah senden razı olsun. Emeklerine teşekkkür. Kısacası enf. % bir trilyon olsa bizde birşey değişmez. Dönen fırıldakların hepsi boşa çıkacaktır, çıkıyor zaten.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    ben diyorum ki bozulan ahlak yapısını düzeltelim öncelikle zina yasası geri gelsin insanlar istediğiyle birlikte yaşıyorum serbestliğiyle hareket etmeye başladı namus ahlak suç ceza hak getire ülkemiz ahlak çöküntüsü yaşıyor ahlakı çökmüş insanlarda vatan sevdası namus kavramı insanlık vicdan merhamet iman olurmu bu durum tamda şeytanın istediğidir
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat