Bu yönetmelik yanlış…
Bu yönetmelik yanlış…
.

Yorumlar17

  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aldıkları onca paraya rağmen günlük 37 hastadan fazlasına bakmamak için mücadele eden, hastayla iyi iletişim kurma çabası içinde olmayan, şebnem korur fincanciyi başlarına lider seçen doktorlar önce bu yönetime karşı iyi niyetlerini artık göstersinler. Her iyilik dolu hamleye birazcık iyiniyetli yaklaşım göstersinler sonra bu küçük meseleleri de halleder yönetim. Dr.lar bakmak istemedikleri için biriken binlerce hastanın acısını kim dindirecek?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Prof Bülent Topuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef bu ülkede okuyarak sınıf atlama ideali ortadan kaldırılmıştır. İdeali olmayan çocuklar ve gençler dolayısı ile ülke savrulur. Çocuklarımızın Elinden "Kızıl Elma" İdealini Aldık - https://www.akademikakil.com/cocuklarimizin-elinden-kizil-elma-idealini-aldik/bulenttopuz/
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hsn 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bir kisim doktorun hastayi ameliyata zorlarken el altindan aldiklari bicak parasi sikayetleri nedeniyle bu karar almis olmasin. kardesim devlet, hataneleri icin doktor yetistiriyor onca maseafla okutuyor ve pek cok kamu calusanindan da fazla maas veriyor beyimiz para hirsi ile ozele kaciyor bu hak mi bu. Bu nedenle tip fakultelerinde kontenjanlar artirilmali ki birileri asiri hint kumasi rolune girmesin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Dr Emin Toprak 1 yıl önce Şikayet Et
    Üzerine tek kelime söylemeye gerek yok.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Havva ağargün 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastanın hastane beğenmemesi olsa keşke problem Drlar ameliyat yapıcak hastane bulamayacaklar. Özel Hastaneler 1-2 dr iken anlaşma yapıcak.Gerisine kadro olmadığı için hastane yok. Günlerdir bu meseleden ötürü tadımız tuzumuz kalmadı.Doktorların üzerindeki mobing yeter. Doktorların da bu vatanın evladı. Neden özel sektörde başka bir meslek bu kadar zorlanmıyor. Bu dünyada kendi çıkarları için bu yönetmeli çıkaranlar bunun hesabını nasıl vereceklerini düşünmüyorlar mı. Çok teşekkürler Faruk bey Çok güzel özetlemişsiniz.Tercümanımız olmuşsunuz. Op. Dr Havva Pars Ağargün
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Oğuzhan yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Çok doğru tespitler
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Saliha çevik 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısızın çoookk
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mine Kabakaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan hukuksuz düzenlemeyi ele aldığınız için tüm hekimler adına teşekkür ederim
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Umur Kuyumcuoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuyu çok güzel özetlemişsiniz. Hekimlerin evrensel kurallar içerisinde mesleki uygulamalarına kısıtlama getirilmemelidir. Bu düzenlemeden acaba kim (ler) yararlanacak ? Bu sorunun cevabı çok önemli. Hastanın istediği, hekimin bir çok nedenle tercih ettiği hastanelerdeki mesleki uygulamaları (tıbbi/cerrahi) kısıtlanmamalıdır.. %15, 1/3 düzenlemeleri ile çok uzun bir eğitim sonrası kazanılan mesleki bilgi ve beceriler ve hastaların bunlardan yararlanma imkanı ortadan kalkmaktadır.. 45 senelik meslekî tecrübeye sahip aktif çalışan bir hekim olarak üzüntü ve meslekî hayal kırıklığımı ifade etmek isterim. Prof Dr Umur Kuyumcuoğlu
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • tolga 1 yıl önce Şikayet Et
    problem; hastanın “seçtiği” hastanede ameliyat olamayacak olması değil. doktorun ameliyat yapacak herhangi bir ameliyat bulamayacak olması.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Amaç doktorları ve dolayısıyla hastaları zincir hastanelere mahkum etmek.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Dr Duygu 1 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinin bizi anlaması yanımızda olduğunu göstermesi çok güzel. İyi ki varsınız
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Dr Turgut 1 yıl önce Şikayet Et
    Faruk bey durumu özetleyen çok güzel bir yazı olmuş, çok teşekkürler. Umarım sağlık bakanlığı sesimizi duyar. Sizinle birlikte TTB nin TSK ile ilgili çirkin açıklamasını lanetliyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • VURAL DAĞLI 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz serbest çalışan doktorların bu büyük derdini anlayıp çok güzel özetlediğiniz için ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. Ayrıca takibini de yapacağınızı belirtmenizi takdir ederiz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Dr Evrim Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuya hakim ve çok yerinde bu yazınız için bir hekim olarak minnettarım, ayrıca bu vesileyle Türk Tabipler Birliği Başkanının yaptığı açıklamayı da kınıyorum, asla kabul edilemez ve şahsını bağlayan görüşleridir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat