Togg, savunma sanayii ve ötesi: Büyük işler neden daha önce yapılamıyordu da şimdi yapılabilir hale geldi
Togg, savunma sanayii ve ötesi: Büyük işler neden daha önce yapılamıyordu da şimdi yapılabilir hale geldi
Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, bugünkü köşesinde savunma sanayiinde ve yerli otomobildeki başarıların güçlü siyasi irade ile oluştuğunu yazdı.

Yorumlar51

  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Diyorlar ki, bu son seçim. Yoksa bu sistemi ( gelismeyi) değiştiremez isek, bir daha önünü alamayız. Diyorum ki, set yıkıldı. Bu coşkun sele kim gem vurabilir. Allah diyemedikten sonra!
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ahmet ziya TÜRKOGLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberi okudum ve çok çok gururlandım.Ülkemizin huzurunu bozanlara huzur vermesin ALLAH'IM AMİN YARABBELALEMİN AMİN.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ahmet ziya TÜRKOGLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz için şimdiyekadar yapılanlar bu siyasi gücün kararlılıklarının eseridir bundan sonrada alamete uğramaması içinde aynı kararlılıkla bu ekiple desteğimizi sonunakadar verdik vereceğiz hiç şüphe yok Allah'ım razı olsun fikir üretenlerin ve bedenen güç sarf edenlerden maddi destek verenlerdende amin yarabbelalemin amin.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Hamidiye Süvarisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc. Reisimizin ve samimi dava ve yol arkadaşlarının yolunu Hak yol üzere her daim açık etsin. Tuzakçıların ve menfaatçilerin belasını versin.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Horlama 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir millet onurlu yaşamak istiyorsa çapsız yalancı siyasilerin peşinden ayrılsın.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Onurlu ve şahsiyetli olanlar bu işleri yapan iradeyi destekler,onur ve haysiyetini batı ve abd nin hakimiyetinde arayanların nesi olurki.
  • Şakir 1 yıl önce Şikayet Et
    Togg'un yerlilik oranını tartışanlar haklı. Bizim yüzde yüz yerli at eşşek heykellerimiz varken tamamı yerli olmayan otomobil ne ya?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan her işi beğenmeyip eleştirenlerin ortaya koyduğu eserini görelim. Ülke böyle adım adım gelişir kalkınır. Hızla olur, yavaş olur, fazla olur eksik olur ama bu şekilde üreterek olur. Oturup muhalefet edeceğim diyerek saçmalamakla her köşeye heykel dikmekle olmayacağı kesin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • alip 1 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin ve Recep Tayyip Erdoğan ın en büyük başarısı ve bu ülkeye hizmetlerinden biri de kendini küçük görmeyi bıraktırıp, ben yapabilirim düşüncesini aşılamasıdır. Türk ve Osmanlı eziktir beceriksizdir yaftasını ve algısını yıkmasıdır. Bu öyle kolay bir iş değildir! 150-200 yıllık hasta osmanlı düşüncesini milletin içinden çekip almak büyük başarıdır. Başka iktidar gelse bile bu millet ben yapabilirim diye düşünecektir inşallah!
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • SVS 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuzun son kısmına katılmıyorum. İstanbul da artık düzen sağlandı, plan projeler hazır, kim olsa yönetir mantığını gördük. Mesele yetenek meselesi değil zihniyet meselesi. Bazıları yapar bazıları yıkar.
  • Ali ÇELEBİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Açlıktan ölsem de bu projeleri yürüten ERDOĞAN'a destek olmaya devam edeceğim Allah'ın izniyle...
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    TOOG'u alacak maddiyata sahip olabilirim ya da olmayabilirim. Ama onunla övünülecek ve gurur duyulacak bir yüreğe sahibim Elhamdülillah.
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • Parisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada araclar ucuz cunku kendi uretimi turkiyede de ucuzlar kendi uretimi oldugu icin biraz zaman alir ama torunlarimiz cocuklarimiz rahata kavusur insallah hayirli ugurlu olsun togg ve digerleri gurur verici
    Toplam 1 beğeni
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun bu kadar yapılan teknolojiler sakın ama sakın çöp olmasın
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Bandırmalı 1 yıl önce Şikayet Et
    İt'ler üreyecek, kervanlar yürüyecek.... Ülkemizi asla İt'lere bırakmayacağız. Geçmişteki itlerin izinden gidenler, Ya adam olacak, Ya yok olacak... Durmak yok, Yola devam....
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz güzel,itler ürümüyor,kuduz olmuşlar,artık kapıyorlar.
    Toplam 1 beğeni
  • Jsv 1 yıl önce Şikayet Et
    Araç ithalatına ek vergi gelmesi lazım
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Adem Gümüşel 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ön ayak olanlardan, yapanlardan ve yaptıranlardan Allah Razı Olsun. Bu güzel otomobile herkesin ulaşabilmesi için devletimizin aynı TOKİ satışlarında olduğu gibi vadeli satışlar yapmasını diliyorum. Örneğin % 25 peşin 5 yıl veya 10 yıl vadeli gibi. Bu takdirde ülkemiz insanlarının büyük bir bölümü evlerinin yanında arabalarının da sahibi olabilir.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • erdem değer 1 yıl önce Şikayet Et
    işte sayın yazar ve sayın editör tüm başarılar ve kazanımlar maalesef 2023 seçimlerinde seçimlerin kaybedilmesiyle tekrar eski haline geri dönecek. hükümetin suriyeli politikaları suriyeli işgalcileri 1. sınıf vatandaş olarak kabul edip Türk etnik kimliğini de ezmeye çalışması zillet ittifakının seçimleri almasıyla sonuçlanacak. Allah o günlerden ülkemizi ve ulusumuzu korusun!
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat