Cübbeli hoca, şekerin yükseldiyse söyle, sözlerini eleştirmeyelim!
Cübbeli hoca, şekerin yükseldiyse söyle, sözlerini eleştirmeyelim!
.

Yorumlar228

  • abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli doğru diyor. Hatta az bile diyor. Sadece savunmuş olmak için savunacaksak ne âlâ... Dediklerinin eksiği var, fazlası yok maalesef... İçerden bire bir şahit olmak lazım bu okullarda dönen İslam düşmanlığı dolaplarını görebilmek için. Sorsan İslam'ı öğretiyoruz derler. Ancak emin olun kâhir ekseriyetinde İslam düşmanları oryantalistlerin bile söylerken çekindiği iftira ve hakaretleri ''İslamı öğretiyoruz'' kılıfıyla ümmet İdlâl ve İfsâd ediliyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Candan 1 yıl önce Şikayet Et
    YouTube cübbeli Cebrail şirki yazın bu adamın İslamın dışında olduğunu anlarsınız. O videoda bu zat sözde Hz. Muhammede vahiy yine Hz. Muhammedden geliyormuş. Bu Şirktir NOKTA.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Bekir Yunusoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Gayet sakin seviyeli bir müsşümanın ikaz edilişi, kalemine sağlık kardeşim...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Gazeteci 1 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli'yi körü körüne savunan ve onun "ehl-i sünneti" müdafaa ettiğini dillerinden düşürmeyenler Cübbeli'yi tanıyamayanlardır. Bu adam hafif bir adam. İlmi ve belagati dışında dirayetsiz bir kişi. Her dönemde sözleri eğip büküyor. Sen ben yapsak neyse, milyonlara hitap eden "hoca"lık iddiasındaki kişi hakikati bükemez. Bu suçtur. İçeri atılmadan önce FETÖ fikirlerine küfr dedi, sonra içeride dayanamayarak tüm Türkiye'de yüz binlerce müslümanın dinlediği bir mektup yayınlatarak F. Gülen'i övdü. Bir küfr önderini överek ya insanların onun fikirlerine meyletmesine neden olduysan?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Haddini bil.Alimler peygamber varisidirler.Cübbeli Hocam ben dahil binlerce hidayetine vesile olmuş bir akımdır.Sen kaç kişinin hidayetine vesile oldun?
    Toplam 1 beğeni
  • Haya dünyası 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi kenara bırakıp bu bozuk zamanda ehli sünnet davası için uğraşan bir kişiye laf söylenmez lafını alıp tartarsin işine geliyorsa dinlersin gelmiyorsa susarsın çünkü adamın davası büyük bizim gibi üç kişiyle uğraşmıyor.. Müslümanlık meselesini ben ilim ve amel olarak anlıyorum saptırmaya gerek yok.. onun babası zaten dindar bir insan cemaatte olmasaydı da imanlı yetiştirirdi onu..bu medyaya az bile saçma sapan herşey var zaten..
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • …. 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke bizim gibi üç-beş kişiyle uğraşsa da milyonlara bu kadar zararı olmasa.
  • Cemil 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada yazarın eleştirdiği birilerine malzeme verilmesidir körün aradığı bir göz misali
  • AHMET 1 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeli nin bu sözleri ençok acaba kimleri mutlu etti.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • AKIL DEFTERİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Değerli hocam bu yazınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Hislerimize tercüman oldunuz. Katıldığı her programda durmaksızın konuşan ağzına geleni akıl süzgecinden geçirmeden söyleyen TV programlarında komik duruma düşen bu durumu dahi anlamayan bu zatı mühtereme dur denilmesi... Şahsen katıldığı programlarda sarfettiği sözlerden ve düştüğü komik durumdan şahsı adına değilde taşıdığı hoca vasfı adına utanıyorum..
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • sledur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilhassa ilahiyat fakülteleri sapkın öğreim görevlileri ile dolmuş namazsız bir çoğu ehli sünnetten uzaklaşmış.Her okulun tabelasını imamhatip tabelası ile değiştirerek imamhatip okulu olmuyor.Kadroları sadece maaş hesabı yapıp hizmet hesabı yapmayan sıradan devlet memuru.İmamlar namaz kıldırma memuru .Bu zihniyetin ne faydası var. Askerlik yaptığım bölükte namaz kılmayan tek asker vardı sordum ne iş yaparsın İmamım deyince bastım fırçayı imam böyle yapaersa cemaat ne yapmaz, bahanesi ortam müsit değilmiş cami yokmuş.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yazık ki medyatik bir kişi olunca insan ayar tutturmada zorlanıyor. Eğer karşı mahalleye yaranmak değilse amaç, hatalar yanlışlar söylenir usulünce yerinde. Müslüman tefrika yaratarak kazanamaz. Müslümanın vazifesi pınarın başıda işi düzeltmek için çaba harcamaktır. Milletin benisediği ve yıllarca maddi ve manevi çabalarla büyüttüğü bu okulları toptan karakamak kimin işine yara herkes bilir. Ne yazık ki medyatiklik böyle sözler söylettiriyor, başka taraflara şirin görünme ahirette vebalsiz bırakmaz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • muhammet ali arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    çok ağır bir yazı olmuş, kişi sevdiği postu yerden yere vurur hesabı, ben de hem kendim bir imam hatipli olarak benle çocuğumun okuduğu imam hatibi kıyasladığımda evet din eğitimi müfredatta var ama işin özünden islam sancaktarlığı davasının kaybolduğunu görüyorum, ben de bir yeri eleştireceksem tabiki imam hatibi eleştiririm çünkü kendimden görüyorum bir beklentim var, bana ne falanca meslek lisesinden... en basit bir örnek ankara bağlıca imam hatip lisesinin mezuniyet töreninde öğrenciler mini etek giydiler ve idare bu işe olmaz demedi, gelsin Sn. İhsan KArahasanoğlu çıksın bu işin içinden
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    yani diyoruz ki, bize ne bu ülkenin çocuklarından. Biz kendi çocuğumuza bakarız. sonra.. kendi çocuğumuza dini bilgi vermiyoruz. İmam hatipteki öğretmen versin diyoruz. ne çocuğumuza saygımız var. ne de bu ülkenin çocuklarına saygımız.
  • sadık 1 yıl önce Şikayet Et
    imam hatiplerde din doğru öğretilmiyor demek diğer okullarda doğru öğretiliyor demek değil ki. imam hatipler gerçekten dini doğru öğretmeyecekse adını değiştirsin. adı imam hatip olmayan okulda din doğru öğretilmiyor diye kimse karışmaz zaten. adı imam hatip olunca dini değerler doğru öğretiliyor anlamına gelir. halbuki uygulamada bu imam hatiplerde din doğru öğretilmiyor. din doğru öğretilse hiç bir hoca da o zaman imam hatipleri eleştirmez. sizin dini doğru öğretilsin diyenlerle sorununuz ne
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • cübbeliye sadık 1 yıl önce Şikayet Et
    biz imam hatibe laf söyleyince, liseliler doğru demiş olmayız ki.. Ne güzel bir cübbeli hayranlığı bu.. o zaman ben de, cübbeli, kendi çocuğunun düğününü bile eleştirdi.. Dolayısı ile, sabahtan akşama kadar, cübbelinin çocukları şöyle, böyle diyeyim.. ama ülkede çocukların zaten hali berbat hiçbir şöy söylemeyeyim. sanki herkesin çocuğu cennete gidecek, bir tek cübbelinin çocuğu sakat işler yapıyor gibi algı yapayım. sonra da diğerleri düzgün demedik ki diyeyim. Bırakın bu uyanıklıkları, müslüman yamukluk yapmaz.
  • H.TERZİ 1 yıl önce Şikayet Et
    İhsan abi yazılarını 30 senedir takip ediyorum Cübbeli hoca haklı Diyanette görevli kızımın hocası çocuğunu İmam Hatipten almak zorunda kaldı, sapkın düşünceli ehli sünnet düşmanı mahlukların yüzünden ama kimsenin sesi çıkmıyor.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hidayet ancak Allah’tandır.Bunu idrak edemeyene ne denilebilir?Yazarın kalemine sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mehmet ALTUN 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim şu an 2 çocuğum imam hatip okullarına gidiyor ancak ne namaz var ne niyaz, hocayı eleştirmeyi bırakın da biraz imam hatiplerin öz eleştirisi yapalım, şunda diğer okullarla karşılaştırıldığında bir sıkıntı yok, şu an bile imam hatipler diğer okullara göre daha iyi , bizim öz eleştirimiz bu çocuklara neden böyle oldu, eğitimde hiç bir eksiklik yok mu , imam hatip okullarına gönderilen hocalarda eksiklik yok mu, eski imam hatiplilerle şimdi mezun olan öğrencilerin bilgisi aynı mı, bunları tartışalım
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    senin namaz kıldıramadığın çocuğuna devletin memuru mu kıldıracak, suç önce senin.
  • Türkmen 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan Allah vesile kıldıder
  • Anonim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu kuyruğuna mı bastılar, Selefi misin? Vehhabi uşağı mısın? Ne zoruna gidiyor, ADAM ömrünü İLME vermiş, sen gibi siyasetin necis sokaklarında gezmemiş. Sen önce kendi işinle ilgilen, LİYAKAT sahibi olduğun konularda yorum yap.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat