Irak/Suriye’ye operasyon, Ukrayna savaşının sürmesini/bitmesini isteyenler, ABD ve Rusya ile ilişkilerde hassas dengeler vs.
Irak/Suriye’ye operasyon, Ukrayna savaşının sürmesini/bitmesini isteyenler, ABD ve Rusya ile ilişkilerde hassas dengeler vs.
.

Yorumlar47

  • Hasan doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Amarikanın peşine takılarak rusya yı Ukrayna üzerine kışkırtanlar, şimdi bu savaşı bitirin diye reise yalvarıyorlar. Siz önce şeytan amarika uşaklığını terkedin. Yoksa cezanızı çekin.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • enver 1 yıl önce Şikayet Et
    ukrayna savaşı hangi nedenle başlamış ve başlatmışlarsa kendileri düzeltebilirler. başlarını taşlara vurmaları lazım ki, savaşları bittiğinde bize yürümesinler.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Mehmet Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin, Recep Tayyip Erdoğan'ın tenkit edilecek birçok icraatı olsa da; geçmişte yapılan güzel ve hayırlı çok sayıda hizmetin yanında; terör, savunma sanayi, milletimizin geleceği, vatanımızın selameti açısından en az bir dönem daha hizmet fırsatı vermek gerektiğini düşünüyorum. Hiç tasvip etmediğim Mısır, Suriye ve körfez politikası da değişiyor, iyi oluyor. Alternatif arıyorum, güven veren bir alternatif göremiyorum.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Diyarbakırlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizimde Sayın CB'nın dan isteğimiz var. LÜTFE BU PKK=YPG yi bitirin artık.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • antikor 1 yıl önce Şikayet Et
    rusya - ukrayna savasini durdurursak her yönde kendi ayagimiza sikmis oluruz.. en nihayetinde bizi suclu gösterebilirler ve yine biz cekeriz bunun bedelini..
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Dostlar hayırlı cumalar. Lütfen biri kaleme alsın. Rusyaya yaptırım diye bir şey yok. Sadece (reklamlar) öyle gösteriyor. Almanya Bayern eyaleti, Belçika, Hollanda, ispanya, İtalya vs bunlar Rusya ile işbirliğini dolu dizgin devam sürdürüyor ve alışverişleri çoğaldı. Sadece Fransa ve Almanyaya yaptırım var acayip bir şekilde. Şu an polonyada 6 milyona yakın Katolik Ukraynalı naziler konuşlanmış durumda, 40bine yakın İngiliz abd askeri ukraynada savaşıyor. Ukraynanın bazı çoğu bölgelerini ASIL Polonya alacak durumda.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah hepsinin belasını versin.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Savaşı Amerika ve Rusya başlattı onlar bitirir. Bizlik ya da Avrupalık bir durum yok.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • sıradan bi vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    deasıda coniler idare ediyor ayan beyan ortada nerde terör var coniler orda ceplerini dolduruyoelar nerde maden petrol var coniler ora hep kan gözyası deasla mücadele için ordalarmıs yemezler aga bu numaralar bayatladı hemde cook bayat haydut bunlar fazla söze gerek varmı
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • nevzat narın 1 yıl önce Şikayet Et
    kanayan yarayı ancak temizlemekle olur bu millet pkk terörünün bir an bitirilmesini istiyoruz devletimizden 40 senedir cok şehit verdik yeter artık.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Temel 1 yıl önce Şikayet Et
    adam olsalar iyi niyetli olsalar Türkiye yi yalnız bırakmazlar...zaten savaşın rantı silah tacirlerine gidiyor..
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Reis Candır... 1 yıl önce Şikayet Et
    Tel Rıfat, Münbiç ve Aynel Arab yani Kobani alınmalıdır. Başka söze gerek yok. Putin ikna edilirse ki oda ikna olacak mecbur buna biz girer ve bitiririz.. Hatırlayın ilerleme devam edince amerikadan koşa koşa gelip söz vermişlerdi ama sözlerini tutmadılar...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ve Rusya'yı dinlersek bu iş daha çok uzar. Türkiye olarak gereği ne ise yapılmalı . Bunu yapacak güç ve kapasitemiz var.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    gün kavga günü değil herkesle iyi yapıcı karşılıklı kazan kazan poltikasıdır. yanlış politika ekonomiyi alt üst eder günümüzde tüm ülkelerin ekonomisi pamuk ipliğine bağlı karşılıklı konuşarak çözülmeyecek hiç bir mesele yoktur. yunanistanı amerika ukrayna gibi kullanıyor dilerim yunan politikacılar uyanır. bir savaş ekonomi biter herkes için geçerlidir. köpek amerika şeytan amerika
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • nireli 1 yıl önce Şikayet Et
    putinin ipleri bizim elimizdeymiş iyi kullanmak lazım
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat