Çözülüyoruz dağılmasak bari…
Çözülüyoruz dağılmasak bari…
Gençlere yönelik özellikle Z kuşağı için söylenen övgü dolu sözlerin perde arkasında yatan gerçekleri Haber7.com Yazarı Faruk Aksoy köşe yazısında değerlendirdi.

Yorumlar92

  • Atıf 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen z kuşağısın, sen şöylesin, sen böylesinlerle gençlerimizi toplumdan ayrıştırmaya çalışıyorlar. Gençler uzaydan gelmedi, onlar bizim bir parçamız. Yaşananlar bizleri bölmek için hazırlanan büyük bir tuzak. Terörle mücadele için harcananların daha fazlasını çocuklarımız ve gençlerimiz için harcamalıyız. Gençlerin maddi değil manevi yatırımlara ihtiyacı var.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Men cakka cukka 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençler böyle değildi,her köşe başına bir iddia bayii bir at yarışı bayii açarsan olacağı bu...
    Cevapla
  • Birazda 1 yıl önce Şikayet Et
    Testler, sınavlar, edebiyat,spor gençliği değerlendirmek için iyi parametreler değil, sınava şartlandırılmış maymun sınavı ve zeka testini geçebilir, muhabbet kuşu edebiyat üretebilir, Beygir iyi sporcu olabilir, Zaman kendi değer ölçülerini belirler. öz değişmez ama kabul farklı renklere bürünebilir. Özellikle profesyonel spor iğrenç bir sömürü tuzağına düşmek demektir, asla tavsiye edilmez, boş yapmıyorum. Zararlı tüketimlerden uzak dursunlar, ekmek kapısı değilse internette zaman geçirmesinler, topluma karışsınlar, doğruyu bulurlar,zira biz gençken bizide yaşlı kuşak bizi beğenmezdi, sorumluluk binince kuzu kuzu adam olduk.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok önemli bir konuyu, çok güzel ifade eden sayın yazara teşekkürler.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Özgür kız 1 yıl önce Şikayet Et
    Felix Culpa bir hayat yaşıyor gençliğimizin çoğunluğu. Mutlu bir aldanış içinde yüzüyorlar. Lakin yapacak çok fazla bir şey yok.JHayatin gerçekleri eğitecek gençliği
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • belde 1 yıl önce Şikayet Et
    üzücü ama bir hakikat var ki, binalar, yollar, gemiler, uçaklar inşa edildi. lakin gönüllerin inşasında büyük bir zaafiyet var. bunu görüş ayırmaksızın söylüyorum. maalesef her kesim insanımızda maddi imkanlara kavuştuğu halde bir doyumsuzluk, maddeye tapınırcasına bağlılık hatta azımsanmayacak kadar görgüsüzlük almış başını gidiyor. bu bizim inancımıza göre eşrefi mahluk olan insana özgü bir özellik değil. biraz içe dönmek, kendimizi sorgulamak lazım. yoksa uçurumun başında bekliyor veya yuvarlanıyor durumda insanımız
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hem doğru hem yanlış, iki kategorideki nitelikleri taşıyan da var, problem ise genelde sahtekârların sesi eşek kadar çıktığı için ve bilenler veya bilmeyenler yalana inanmasalarda ona itiraz etmeye sebep veya güç bulamadıkları için susmaları. Sonunda toplumun geneli yalanla yetinmek zorunda kalıŕ ve kimse doğruyu tespit edemez.(Hiçbir şekilde benim yazdıklarımda doğru olmak zorunda değil ama sonuçta burası altı üstü bir yorum satırı, inanmak inanmamak, yazmak veya susmak size kalmış.)
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • belde 1 yıl önce Şikayet Et
    gençleri dışlamamak gerek. Z diye adlandırmak da yanlış bence. öğrenmenin sınırı yok. lakin öğrenirken, araştırırken yıkıcı olmadan yapılacak her tür iş gençlerin hakkı. lakin bir takım dini ve milli değerler de gençlerimize aşılanmalı. çünkü gelecek vatan millet bunlara emanet.
    Cevapla
  • Hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazdığınız çoğu şeye bir genç olarak katılıyorum.Ama... Aması şu gençleri tek tip yetiştiren bir eğitim sonrasında farklı sonuçlar farklı insanlar beklemeniz.İnsanlardan kopuk bir hayatın içinde yaşıyoruz.Bunu sosyallik haline getirmek eğlence aracı olarak görmek... Bunları biliyorsanız gençlere eğitim vermeniz hatta en önemlisi yetiştiren ebeveynlerine eğitmenlere bu eğitim verilmeli.Yazınız ve görüşleriniz için teşekkürler.Ağzınıza sağlık.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden de iyi değildi, ama binalar ve şartlar iyileşince kalite artar diye düşündüler. İnsan kalitesini arttırmak okul yapmaya benzemez.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • MAHMUT SARIALİOĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençlik malsef istenilen düzeyde de değil, dış akımların etkisi altında adeta kuşatılmış gibi, Milli kültüründen uzakta, milli kültürün mutlaka anlatılması snlaması sağlanmalı,kendi geçmişini son yüz yılı daha analiz edemeyen bir gençlikle karşı karşıyayız, devletede top yekün milli değerlerimizi yakın geçmiş siyasi tarihimizi çok iyi anlatmalıyız. Çanakkaleyi görmeyen bu milleti anlayamaz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hüsnü 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir yazı olmuş. Gerçekten de öyle ama zaten böyle bir nesil isteniyor. Sorgulamadan yapan, düşünmeden konuşan, her aklına geleni alan, canı istedi diye her haltı yiyen ama kendisine de çok zeki diyen, Z kuşağını zırtabozluk algılayan bir gençlik yetişiyor maalesef.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Fani 1 yıl önce Şikayet Et
    Diline sağlık çok doğru bir tespit
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm sevgi sevgi sevgi yanındada sorumluluk bilinci bu ikisi. Malesef internet başa bela iyi de var kötü de var ama insanoğlu daha çok kötü olanlara nefsinin sevdiklerine meyilli .Aile içi iletişimi cogaltmamiz interneti gerekli olmadıkça kullanmamalıyız yani ne kadar az teknoloji o kadar çok iletişim konuşmak yüz yüze bunları unuttuk herkesin hayatı elindeki telefon önce kendimizi düzeltelim sonra çocuklarımızı kurtaralım ınternet bağımlılığından. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • tarih 1 yıl önce Şikayet Et
    gençlerin bir kısmı ittihat terakki artığı terör sevici chpnin algı manipulasyonu etkisi altında maalesef. Çünkü dış güdümlü chp 120 yıl önce kullandığı algı manipulasyonu yöntemlerini millete özellikle gençlere uyguluyor. Ezbere yaşayan batının seküler yaşam hayranı gençlerin sayısı artıyor. Lgbt propagandası ile gençlerin ahlakını bozuyor chp. Tam yunanoğlunun kukla chpnin sevdiği tip bir gençlik oluşuyor konser ve lgbt ile aklı çelinen milli manevi dini farkındalığı olmayan lay lay lom gençliği. Bu gençliğe bölücü pontuscuların şarkılarını dinletiyor pontuscu rum yunanoğlu gençlik hala ayıkmıyor. Devleti yıkmak için gençlik üzerinde oyun oynuyorlar 120 yıl önce olduğu gibi.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat