CHP’nin bu yaptığı 6’lı masanın onayından geçecek mi?
CHP’nin bu yaptığı 6’lı masanın onayından geçecek mi?
Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, bugünkü köşe yazısında, CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı" programında açıkladığı vaatlerden 6'lı masanın haberi olmadığını yazdı.

Yorumlar40

  • GENÇTÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Karamolla ile Davutoğlu ve Bebecan daha önce AKP attıkları kazığın kallavisini Kilicdaroglundan yiyecek. He etme bulma dünyası. Akp nın Türkiye yüzyılı vizyon toplantısında Cumhur ittifakının diğer ortakları tam kadro oradaydılar. Çünkü bu gerçek bir ıttifak ve öyle olması gerekir. Metalin deyişiyle Millet ittifakı proje ıttifak olduğu için böyle katakullilerin olması ittifakın doğal yapısına uygun.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • GENÇTÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifakı nasıl bir ıttifak? CHP nin vizyon toplantısında ittifakın diğer 5 parti başkanı neden yoktu? Hani bunlar EŞGÜDÜM ile ülkeyi yöneteceklerdi? Kemal Kılıçdaroğlu pardon KURNAZOGLU hepsini resmen kekeledi.Tufaya getirdi. Son kertede de adaylığını resmen açıklayarak ıttifak ortaklarına koca bir kazık atacak. Sonrada millete dönüp diyecek ki başka bir Çare kalmamıştı. Çok uğraşmama rağmen Meral hamin benim belediye başkanlarımı gündeme getirerek erik kurallara uymayan davranışlarda bulunuyordu" diyerek. Hepsini yüzüstü BIRAKACAK.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Varsayalım Kılıçdaroğlu kazandı. bir iş yapacak. Önce abd li rıfkıya danışacak. rıfkı onay verirse. 6 lı masaya danışacak. 6 lı masa tamam derse, HDPKK ya gidilecek o onay verirse iş yapacak. Memleket için hayırlı işlerde Eyvah memleketin haline. Şer işler 1 günde oy birliği ile yürürlüğe konulur.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • CİN MARKETLER 1 yıl önce Şikayet Et
    Sn Acet, Gıda piiyasasını ve Ticareti Bilen, Marketleri ve piyasayı sürekli gezen biri olarak ,TÜRKİYEDE Market Zincirlerine çeki düzen verilmesi muhakkak,Başta Kooperatif Marketlerin fiyatlarına el Koyulmalı ama ÖNCELİKLE ÜLKER VE YILDIZ HOLDİNGE EL KOYULMALI, Kayyum ataması değil İstimlak edilmeli. Marketler kapatılırsa daha kötü sonuçlar doğabilir. Zincirlerin Gıda Teröründeki payı %30 ,Ülker'in payı %55 Piyasa şartları %15 etkili. Konuya acil el atılmalı, Bu yorum milli bir görevdir.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ahmet başçavuş 1 yıl önce Şikayet Et
    Üç kelimelik metni üç kere kağıda bakarak okuyamayan adamdan Türkiye Cumhuriyetine başkan olmaaaaaaaz
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Nokta!!!
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu oldu bittiye getirip ve programını önceden açıklayarak 6 lı masadakilere de kabul ettirip gol atmaya çalışıyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir trajikomedi izliyoruz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    temel emir alan bir adaya dusunun yada pkk chp ve digerlerin de bu nasil bagimsiz aday olacak bunlar ot cekiyor kesin iyice sacmaliyorlar artik
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Tehluke 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne emir verirlerse onu soylerler onlarin gostersiği yolda yururler.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP 'nin açıkladığı vizyon belgesi değil kapitülasyon belgesidir. Bu belgenin önemi ekonomi ve teknolojiyi ön plana çıkarıp Türkiye 'nin bağımsızlığını yok edip batının çıkarlarına hizmet eden piyon bir devlet haline getirmekten ibarettir. Teknolojiyi ön plana çıkarıyor ama doğu akdeniz ege ve terörist PKK teröründen tek kelime yok. Uyan Türk milleti bugün olduğu gibi ekonomik sıkıntılar içine düşebilirsiniz ama vatansız yapamazsınız. İhanet kapımızı çaldı gözlerinizi açın işbirlikçilere destek vermeyin.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • yakup ceylan 1 yıl önce Şikayet Et
    polutburo sovyetlerdeki eski sistem adam yüzde 51 alacak sonrasenden emiralacak sen ayaksın .....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • yalnız 1 yıl önce Şikayet Et
    chp işi bittikten sonra sağ görünümlü partilere tekmeyi basacaktır. başka türlü olmaz, olamaz...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Gezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    Tepki alan vaatler oluncaya canım bizim haberimiz yok bizim vaatlerimiz değil yok perikurcü Neriman dedi yok nalbant veli efendi dedi Hoşuna giden bişey oluncaevet biz dedik palavrası Ne rezil bir siyaset
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    geçer .onların derdi bir makama oturmak.uydurma bir bakanlık verilir.olur biter.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Tuğlu... 1 yıl önce Şikayet Et
    şu enflasyon ve zam furyası olmasa reis % 75 ile gelir de, ben de dahil enflasyon ve emlak, yeme içme zamları ürkütüyor...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat