CHP’nin ne kadar yerli ve milli olduğunu iyi biliriz!
CHP’nin ne kadar yerli ve milli olduğunu iyi biliriz!
Haber7 Yazarı Zekeriya Say, bugünkü köşe yazısında CHP'nin yıllardır süren Amerika hayranlığının bugün de Kılıçdaroğlu'nun baş danışmanı Jeremy Rifkin ile devam ettiğini yazdı.

Yorumlar36

  • Metin Ç. 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun kalemine sağlık gerçekleri yazmışsınızda gözleri kör kulakları sağır bunların işlerine gelmeyince doğruya bile itiraz ederler.
    Cevapla
  • M. Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna demiyoruz hep...chpkk bu ülke için en büyük tehlikedir...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Asim Altikaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Agzina saglik kardeşim on numara beş yildiz yazi olmuş
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • PENÇE KILIÇ 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bilmem bilirimsiniz Kemal Derviş denen birileri vardı Anasol D hükümeti zamanında İMF yöneticisi idi O zaman Ecevit döneminde ithal edilmişti Türk ekonomisini kurtarmak için gelen şahıs İyice batıran ve IMF'ye Türk ekonomisini köle yapan ablak şahıs şimdide aynı zihniyet güzelim ülkemizi yiyip tüketmeye bu chpkk ant içmişler arkadaşlar sağlam durmamız gerek Reise Sahip çıkmak gerek. 6 lı masa dedikleri farkında iseniz hep bu ülkeye bir şekilde hainlik eden kişilerden oluşuyor
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Say, öncelikle emeğinize sağlık. Herkesin bilinçlenmesi için bu tür gerçeklerin daha çok ortaya çıkarılması gerekir. Çünkü daha çok bilinmesi gereken gerçekler olduğundan eminim. Saygılar..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    vala ben chp atatürkün kurduğu parti biliyordum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir yazı tebrik ederim Zekeriya bey
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Lafa gelince de chp liler sol komunist sosyalist olarak bilinerek amerikan kapitalizminin emperyalizminin karsisinda olarak reklami yapilir.Yani Rusyadan yana olmalari gerekir.Ama goruyoruz ki bizdeki sol cenah tamamen amerikan dostu ve rusya karsiti.Bizde hersey tersine.Solcularin da kafasi karisik.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Klasik CHP tavrıdır, neyi eleştirirse kendisi on fazlasını yapar. Hani İsmet Paşamız ABD'ye rest çekmiş o zaman yeni bir dünya kurulur bizde orada yerimizi alırız demişti. Peki bu ABD seviciliği nedir? Neden kimse onun ABD hayranlığını, ABD mandasını savunmasını, bakanlarının başbakanlarının uşakların bile söylemekten utanacağı sözleri ABD için kolaylıkla sarfettiklerini bilmiyor? Birde malum 6. filo efsanesi var hani dillerinde. Ya diğer yapılanlar neden onu söylemiyorlar?
    Cevapla
  • Yusuf öğünç 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkür ederim sadece benim değil çok kişinin tercümanı oldunuz,ağzınıza yüreğinize sağlık.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    ne yapmış,çocuklarını Amerika daki Türk işadamlarının verdiği burslar karşılığında kendide devlet olanaklarından bunun karşılığı -devlet ihalesi kazandırma,hazine arsası,imar yapım izni-vs vererek Amerikan okullarında bedava mı okutturmuş.vatandaş biliyor herşeyi artık.
    Cevapla
  • ANADOLUNUN SESİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Agzına diline yüregine sağlık kardeşim Zekeriya SAY. 1839 sonra yakın Tarih SAİD ALPSOY YOUTUP DA HEPSİ VAR.İZLEYİN ÖGRENİn EY TÜRk MİLLETi.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal diyor ki " Ben bu Cihana sığmazam, ey dünya bekleyin ben geliyorum" :))
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlık Zekeriya bey, çok güzel bir yazı.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Çiçek. 1 yıl önce Şikayet Et
    1 TEK ABD AKIL VARMIŞ GİBİ ABD DANIŞMAN CHP Getirmişler yada pkk ABD bir oldukları içinmi TÜRKİYE KARŞI ADAM VERDİLER Daha çok nasıl yalan SÖYLENİR ONUN İÇİNMİ ZATEN Hiç güvenmiyorum bana hain düşman gibi geliyor TERÖRİSTLERLE KOL KOLA GEZENLER Bebek KATİLERİ çıksın diyenler
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat