Şam Emeviye Cami’ndeki Hazreti Hüseyin Efendimiz’in mübarek türbesini ziyaret edeceğimiz günleri iple çekiyoruz
Şam Emeviye Cami’ndeki Hazreti Hüseyin Efendimiz’in mübarek türbesini ziyaret edeceğimiz günleri iple çekiyoruz
.

Yorumlar44

  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkenin cumhurbaşkanı başka bir ülkenin başkanına ya katil demeyecek ya da katil dediği insanla bir daha görüşmeyecek. Biz önümüze gelene katil deyip sonra görüşmek için takla atıyoruz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Şehid Ramazan El Buti'yi ranırmıdınız bilmem.Kendisi şafi bir âlim di.Esad'ın yanında durdu ve camide vaaz ederken oldunşttiye getirilip ağzına kurşun sıkılarak şehid edildi. Allah selamı üzerine oksun. (Arzu edenler varsa o'nun eserlerini yayınevleri den temin edip,o'nun hakkında malumat sahibi olabilirler. Ölüm var, Allah'a hesap vermek var.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    boşuna ümütleniyorsunuz hasan beyim. bu adam sünni islam düşmanıdır. hatırlayın, amerikanın boşalttığı her yere pkk bayrağını asıyordu, pkk boşaltmak zorunda kalınca yerine rejim geçiyordu. Ha bunlar ha ruslar ha amerika. bunların bizim güvenliğimiz ve suriyeli sünni müslümanlar için ellerini taşın altına koyması mümkün değil. bunlar silahdan ve güçden anlar.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mehmec 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriye ordusunun Sünnî ağırlıklı olduğunu bşlmeyecek kadar bihabersiniz ve taassup gösteriyorsunuz.SBD rejimi ve sşyonist çete rejimi niçin Suriye'ye müdahale ediyor,niçin bu Suriye fitnesi? Suriye yönetimi siyonist çete rejimi ile anlaşsaydı bu yılım olmazdı. Esad halkını vurmuyor,siyonist-emperyalisylerin yalanı. Geçiniz bunları, gidiniz milyonlarca insanı katleden büyük şeytan Amerika rejimi -sinsi şeytan İngiltere rejimi ve siyonist çete rejimi İsrail ile uğraşınız.Adıl düşmanınız bu çete rejimleridir.
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Deli Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Esed'e: "Biz Suriye'den toprak almadık. Aldığımız toprakları PKK'dan, DEAŞ'tan, ABD ve Rusya'dan kan dökerek şehit vererek aldık. Topraklar seninse sahip çıkıp bu saydıklarımıza kaptırmasaydın. Aldığımız hiç bir topraktan çıkmayacağız" dediğimizde Esed kapımızda yatmaya başlar.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • Kasım Ocak 1 yıl önce Şikayet Et
    Muaviye ve yezide yazıklar olsun
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi herşeyi çözdün demi ...
  • Remzioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hz. Muaviye, Efendimiz'in vahiy kâtibidir. Dikkatli olmak lazım, haddi aşmamak lazım.
    Toplam 4 beğeni
  • Poyraz 1 yıl önce Şikayet Et
    Elinin bulaşmadığına dilinide bulaştırma molla kasım ! Hesap günü çok çetindir.
    Toplam 2 beğeni
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye simdiye kadar konusmadiniz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Önce Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    PKKyı bitirmenin yolu Esat ile işbirliği yapmaktır önce can
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Deli Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Esed ailesinin onlarca yıl PKK yı beslediğini, eğitim kampı sağladığını, terörist başını misafir edip her türlü desteği verdiğini ne çabuk unuttunuz.
    Toplam 1 beğeni
  • Mç. 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bismillah
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Olay basit Esad türkiyeye 30km alanda yer acsın pkk PYD yi bize bıraksın bize köstek olmasın bomba yagdıralım petrol kuyularını kurtarıp Esad'a veririz PKK nerdeyse orayı vuracagız bu hainler oradan çok para kazanıyor Rusya ne kazanacak Esad'a yine kalkan olsun PKK dan boşalan tesisleri Esad'la güle oynaya kullansın zaten mal Suriye'nin kamıslıyı bize bıraksın günlük cıkan petrol türkiyenin günlük tüketiminden fazla bizde 30km lik alana ülkemizdeki Suriyelileri yerleştirelim mütahirlerimiz Suriye imarına parasını alarak destek olsun hem iş sahası acılır bölgeye barış PKK PYD nın sonu gelsin ABD bitsin ve gerekirse Esed le görüşülür zalim olma biz iyi komşuluk mesajı verilebilir
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • E. T, 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriye ve Irak sınırı na TÜRKMEN Soydaşlarımız yerleştirilmelidir.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Türkmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkmenleri Türkiyeye'de alabiliriz
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenden haberin yok Osmanlı’nın zamanında Anadolu’ya Balkanlar’a yerleştirdiği sadece Türkmen mi git Eskişehir kırşehirdeki kürt Arap köylerini gez Manisa İzmir’deki köyleri gez hiç bir şeyden haberin yok boş konuşuyorsun. Urfa Mardin Kilis Antep Araplarının vatansever Kürtlerin ne zararını gördün bırakın artık ırkçılığı iyi insan iyidir ırkı ne olursa olsun bölüp durmayın ülkeyi
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar Suriyeli nüfusu ülkemize almak siyasi olarak büyük bir hata bu insanların akıbeti ne olacak abd dezgahına geldik bizi de mualifleride sattılar şimdi ayıkla pirincin taşını
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Osmani 1 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında Boşnak Bulgar Arnavut ve diğerleri nasıl topluma karıştıysa bunlarda karışır sorun olmaz yeter ki devlet adil olup asayişi sağlasın
  • derto 1 yıl önce Şikayet Et
    geç kaldınız geç...esad' ya öylemi ne güzel' diyeceğini mi zannediyorsunuz. hatalı ya da pişman yada zorda olan biziz. suriye de bunu biliyor. zamanında yapılacaktı bu işler. bak mısır'a.o da aynı. aldığı her pozisyon türkiye karşıtı ve bundan vazgeçmiyor. önce bağır çağır kız ,parala istediğin lafı et sonra kusura bakma gel barışalım de. bu durumda sen olsan barışır mısın?
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Vejo 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka suriye çokmu iyi ülke parcalanmi bölünmüş kim zorda acaba
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu iradeyi ancak güçlü ve asla terörle istisaksız bir güç yapar. O da sadece Erdoğan'dır. Diğer tüm çözümler ülkemizin de (Allah muhafaza) bölünmesine gider.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • ssssyyy 1 yıl önce Şikayet Et
    abd imametinde emevi camisinde kılınamayan namaz esad ile kılınacak. türkiye abd ve avrupayı kıble ettiği sürece istikameti bulamaz
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat