Borç yiğidin tasmasıdır…
Borç yiğidin tasmasıdır…
.

Yorumlar12

  • BÖRTEÇİNE 1 yıl önce Şikayet Et
    sende biraz yalpalama görüyorum. umarım yanlış görüyorumdur
    Cevapla
  • Z kuşağı. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ertem Şener ,konuşurken sizler sus pus neden? 20 sene bu ülkeye ne yapılmadı, yapılanları haykırın konuşun.
    Cevapla
  • emre19 1 yıl önce Şikayet Et
    Faruk söylüyorsa bir bildiği var. Nihayetinde borç alan emir alır. Borç almaktansa imkanlar dahilinde harcamalar yapmak,tukeden değil üretime dayalı bir toplum olmamız gerekir.kendi yağı ile kavrulmak. Su anda kötü olduğumuz söylenemez devasal yatırımlar yaptık ve hayata geçirdik bunlar güzel...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Zati 1 yıl önce Şikayet Et
    Dediğinize tam katılamıyorum. İsmet İnönü, borç almayalım diyerek her türlü yatırıma karşı çıkıyordu. Bu da çare değil. O zaman Kuzey Kore gibi içe kapanıp, iptidai bir şekilde yaşamayı kabul etmesi lazım insanların.Ediyorlar mı? Hayır. Herkes Dünyanın tüm nimetlerini istiyor, biraz kısıldı mı ortalığı velveleye veriyor. Arabistan gibi akan petrolümüzde olmadığına göre parayı nasıl bulacağız. Tasarruf edeceğiz. O çileye katlanmak isteyen var mı? Hayır. O halde nasıl olacak. Cevap şudur: Borç alınabilir ama ölçüye dikkat etmek şartıyla. Bir örnekte Hz.Peygamberden verelim. Vefatında zırhı bir yahudide borç yüzünden rehindi.Oysa müslümanlar toplanıp buna gerek bırakmayabilirdi değil mi?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Borç derken faiziyle geri ödeniyor, lütfen bunu da dini hassasiyetlere göre değerlendirin
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Borçlu olmak iyi değil. Yazar doğru söylemiş
    Toplam 1 beğeni
  • Usta 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı son zamanda aşırı borçlandığı için bir devlet batirdilar chp de ataları gibi turkiyeyi batıracak
    Toplam 1 beğeni
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Aksoy akşamları televizyon da sizi daha cesur görmek isteriz o ersan şen denen adam tutturmuş millet aç ihamı yiyecek sihamı yiyecek diye siz susuyorsunuz yahu neden biriniz bu adama kardeşim karnını doyurmak için ekmek lazım ekmek için vatan lazım vatanı korumak için silah lazım deyip tıkamıyorsunuz köpükler saçan ağzını Allah aşkına şu adamın (Erdoğan'ın) yirmi yıl çektiği emekleri üç beş marketçinin azgın para kazanma hırsına heba ettirmeyin lütfen elinizi taşın altına koyun artık size yakışan budur
    Cevapla Toplam 20 beğeni
  • Mürteza UZU N 1 yıl önce Şikayet Et
    Borca ihtiyaç duymamak için çalışmak, üretmek ve satmak gerekir. Bu niyetle mevcut finans kaynaklarına gittiğimizde koltuklar ters dönüyor yüzümüze. Fakat...tüketim kredisi için başvurduğumuzda -buyrun kahvenizi nasıl içersiniz diye karşılanıyoruz. Devlet de aynı zihniyette. Projem var destek diyorsun; prosedürleri öğrenip aşana kadar ne yapacağını unutuyorsun. Oysa devlet KOBİ KOBİ dolaşıp yok mu fikri projesi olan demeli mi. Siz düşünün. Cevap sizde.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Haraç 1 yıl önce Şikayet Et
    çok anlamlı bir konu, evet ABD nin borcu çok fazla, Hukuk Dolandırıcıya fırsat verir, efendim Evet borcum var, ama param yok, param olursa ayda 1 TL bir TL ödeyeceğim dedimi iş biter, ABD tarihin en büyük dolndırıcısıdır, Borç adı altınd haraç alır, bir kündüne getirir ödemez. Mesela F35 de olduğu gibi. Oysa bizde borç nmustur, Devletimiz çöker yenisi kurulur ama borcumuzu öderiz. Borç değil. Yatırım alıp vermeliyiz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • eyp 1 yıl önce Şikayet Et
    çok teşşekür ederim çok haklısınız sizin gibi düşünen bir vatandaşım
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Savaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık inşallah bu dediklerinizi borç almayı savunan akılsızlar da anlamıştır
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat