Suriye’de terörle mücadele ortak operasyonlarına hazırlanırken, içimizde kimler rahatsız oluyor
Suriye’de terörle mücadele ortak operasyonlarına hazırlanırken, içimizde kimler rahatsız oluyor
.

Yorumlar21

  • Mehmet Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Batı bir taşla hem Suriye'yi hem bizi vurdu. Reis bu konuda çok büyük hata yaptı ama tek hatası bu değil ki. Mısır ile bozuştuk, taraf olduk ve MEB anlaşmasını Yunanistan'a kaptırdık Akdeniz'de. Diğer taraftan BAE, Suudi Arabistan ve İsrail ile de gereksiz küsüşme oldu yine. Başarısız dış politika
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriye yakın tarihinin özeti olmuş, kalemine sağlık güzel insan-güçlü kalem.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeyi AB’nin mülteci deposuna çeviren Ahmet Davutoğlu. Para karşılığında sınırlar kapatılır mı ? Bize ne Avrupa’nın güvenliğinden ? Binali Yıldırım’ın attığı bir tweet var mültecileri Avrupa’ya göndermemekte Avrupa’yı terörden koruyoruz diye. Kendi ülkelerine dönmelerini istemiyorlar, Avrupa’ya almak istemiyorlar eee ne olacak o zaman ? Bizim ülkemizin demografik yapısını bozmaya devam mı edecekler ? Kendiniz söylüyorsunuz işte demografik, sosyolojik ve ekonomik olarak zararları oldu diye. Avrupa alsın o parasını kendi ülkelerinde entegre etsinler. 10 tane mülteci alırım diyen Japonya’ya ait Japon dernekler çıkıp hadsizce mültecileri Türkiye’ye entegre etmek için uğraşıyor.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzina saglik abim
    Cevapla
  • Misafir bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasan hoca iktidar neyaparsa ona göre hareket eder bu tip gazetecileri pek sevmem gazeteci ülkesinin menfaatini destekler bu yazısına son günlerde yaşanan olumlu gelişmeler dogrultusunda hareket edilmiştir yani fikiryok
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Mami 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocam biz 11 yıldır esadı karşımıza alarak kendimizi hançerledik. Amerika'ya batıya fırsat vermeyecektik. Esad'ın yanında Rusya ile birlikte duracaktık. PKK yüzbin asker devşiremezdi. Mezhepçilik yaptık. Akan binlerce kanda vebalimiz var. Pydyi karşı esadı destekleyecektik. Öso ile değil Türk askeri ve yakın dost ülkelerle gerilimi biz düşürecektik. Batının arkasına takılıp esadı devirmeye oynamayacaktık.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Pkk/pyd yi büyüten esat rejimi zaten. Batıda esatla hiç çatışmadı.
  • CCC 1 yıl önce Şikayet Et
    M4 Karayoluna ABD ve Rusya ile anlaaildigi gibi tampon bolge ilan edilmeli ve buralara multeciler yerlestrilmeli boylelikle ABD PKK olusumu ve Rusya Esed mezalimligine karsi guvenli bir hartrimiz olur.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ayse 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yaziniz icin tesekkürler Hasan Bey...Cok güzel bir yazi. Keyifle okudum..Yeni yilinizi simdiden kutluyorum..Allahin izniyle ikinci Atatürk etrafimizda Türkiyeye karsi kurulan hain tuzaklari bozacaktir. Türkiye Reis ile hedeflerine insallah ukastiracaktir..
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ruslarin yaptigi gibi bazi Suriye bölgeleri Türkiye ye Annekte edilmesi mantikli degilmi ?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Dede 1 yıl önce Şikayet Et
    Tel rıfat açil vurulmalı 5 yer alınmalı insansız araçlar ağır bombardıman yapılmalı bu gün.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler giderse ancak Tayyip Erdoğan ın gayretiyle gider. Yoksa kimse bu ucube 6 lı masaya güvenip te yerinden kımıldamaz. Hele geçmişinde Boraltan köprüsü rezaleti olan bir partiye asla güvenmez. Zorla da güzellik olmayacağına göre (Avrupası var, ABD si var, Dünya örgütleri, insan hakları vs. Var). Kaldı ki Kemal bunların hepsine söz vermiştir yerinden kımıldamaz Suriyelileri.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • ahmet altıntaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin,çok teşekkür ederm,selamlar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • sedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet Suriyede ilk yıllar Batı ile birlikte hareket ettiğimiz için ağzımızın payını aldık. Ondan sonraki yıllarda bir daha hiç batı ile hareket etmedik, kendi politikalarını geliştirdik, Libya da, Doğu Akdenizde ve Ukraynada. Bunun mükafatlarını da alıyoruz, görüyorsunuz.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Sadullah vatansever. 1 yıl önce Şikayet Et
    Amiin amiin rabbim dualarımızı kabul etsin. Müslüman milletimin duygularını ve gerçekleri haykırmaya devam ediniz ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN. ÜMMET SİZDEN RAZI.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat