Yaşar Kaplan’ın son röportajı
Yaşar Kaplan’ın son röportajı
.

Yorumlar17

  • Ali Osman HELVACI 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin sonsuz kere amin inşaAllah Makamı yüce mekanı cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • tokadi 1 yıl önce Şikayet Et
    aminnn aminn amiin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Osmanlıcıkürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • kaptan 1 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bir tespit hepsine katılıyorum yıllar önce bir ramazan akşamı misafir etmiştik kendisini küçük mahalle teşkilatımıza gelip sohpet vermişti bizi kırmadı allah razı olsun çokta verimli geçmişti sohpeti rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    28 Şubat BCG yi en iyi deşifre eden bedelini ödeyen iki yiğitten biri...Diğeri burası Suriye de olmayacak diyen şehid Muhsin Yazıcıoğlu....Çok büyük hizmetleri olmakla beraber Akit camiası ne Yusuf Kaplan ı taşıyabildi ne de Hüseyin Üzmez i.... Çok samimi muhasebeye ihtiyacımız var....Allah c.c.bu çilekeş abilerimizden razı olsun....
    Cevapla
  • hüseyin reyyan 1 yıl önce Şikayet Et
    inne lillah ve inne ileyhi raciun.Rabbim rahmetiyle muamele etsin inşaallah.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Latif Ekici 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc Yaşar Kaplan hocama rahmetiyle muamele eylesin. Akit Gazetesinden yazılarını zevkle okuyordum ve çok beğeniyordum. Dava adamları sandığımız Müslümanlar parayı ve makamı gördükçe davamızı beraber öldürdük. Etrafımıza ümitsizlik pompaladık. Allah cc bize ve idarecilerimize feraset versin, Yaşar hocama rahmet eylesin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    bu garib hocamızın katili kafir chpkk zihniyetidir. Rabbim chpkk ya bu dünyada kıyametti tattırsın inşallah.Amin
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Hayırlısı.. 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut bey Vefa'yı vurgulamışsınız ama Almanya'ya kadar gidipte görüşememeniz vefa duygunuzda bir soru işareti oluşturdu doğrusu?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Herkesin her an her zaman imkanları binlerce kilometre öteye ziyaret etmeye müsait mi acaba? Peki siz gidebiliyor musunuz Almanya'daki yakınlarınızın yanına vefa amacıyla?
    Toplam 1 beğeni
  • F.gul koc 1 yıl önce Şikayet Et
    Edebiyatımızın sessiz dervişi Şeref Akbaba’nın yaptığı röportajı sayenizde okudum. Teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim merhametiyle muamele etsin.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Rafet Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmeti ile muamele etsin mekanı cennet olsun
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Yakup Parlak 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Almanyada matbaacılıkla uğraşan biriyim. bundan on onbeş yıl öncesinde, kendisine INSAN dergisini birkaç kez bastık. Kendisini Türkiyede birkaç kez ziyaret etmiştim. Burada yüz yüze görüşemedik ama telefonla dakikalarca sohbetimiz oldu. Son basılan derginin parasını ödeyememişti. Muhakkak sıkıntısı var diye ben kendimce helal ettim ve unuttum. Birkaç yıl sonra sanırım 2013 yılında beni aradı ve son derginin parasını kuruşuna kadar ödedi. Çok hasta olduğunu son bir kez bir sayı daha çıkardıktan sonra bir daha bastıramıyacağını söyledi. Son sayıyı da bastık ve helaleştik. Bir daha da görüşemedik. Bizim generasyon üzerinde çok büyük bir etkisi vardı. Rabbım makamını cennet ettsin.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • R. Oguz 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeșim Allah rahmet eylesin. Bir taziye yazısında gurbette aydının imtihanı madde iledir. Para topladı geri ōdeyemedi gibi ifadeler hiç hoș değil. Kim için dediyseniz deyin, Merhum u zan altında bırakıyorsunuz. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
  • Abdullah Ammar 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet eylesin makamlarını al-i eylesin Rabbim cenneti ne koysun ne güzel bir ağabeydi kendisini gençlik yıllarımda Ankara altınparkta şehitleri anma proğramında dinlediydim.ne harika bir konuşma idi gerçekten Rabbimin rahmetine mağfiretinle nail olur insaallah.
    Cevapla
  • derya 1 yıl önce Şikayet Et
    tüm tespitler doğru. maalesef ülkemiz böyle. değişir mi? inanması zor. inşaallah değişir. Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • bere 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin.Demokrasi risalesi kitabını fotokopi yapıp okumuştuk .sanırım 1983-84 lerde
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat