İsveçli faşistin yaptığı tekil bir eylem değildir. Batı’nın “öteki”ne bakışıdır
İsveçli faşistin yaptığı tekil bir eylem değildir. Batı’nın “öteki”ne bakışıdır
.

Yorumlar30

  • Ali Acar 1 yıl önce Şikayet Et
    Haber türk ün yandaş olduğunu çok iyi biliyoruz. Ersan Şen programda almış sazı eline. Size söz halkı vermiyorlar. Sözünüzü kesiyorlar . Buna müsade etmeyin
    Cevapla
  • Kompataro 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi anlamda öteki..dini anlamda olamaz,barbarlık anlamında mı?
    Cevapla
  • UYAN MÜSLÜMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber efendimiz (SAV) zamanında Kur'an ayetleri müşrikleri muarazaya çağırdığında müşrikler karşılık veremediler. Canlarını tehlikeye atarak savaşmayı tercih ettiler. Çünkü Kur'an'a karşı söz söylenemez. Bu Allah'ın akılsız hayvanları da Kur'an hakikatlerine karşılık veremeyince böyle insanlıktan çıkıyorlar. Elem verici bir azap sizleri bekliyor ey ehli küfür. İnşallah o azap bu dünyadan başlayıp cehennemde devam eder.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sizi kahrı perişan eylesin inşallah
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • TURAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi bunların anladıkları tek bir dil var mutlaka ve mutlaka ekonomi ve silahtır. Bunların dışında felsefik konulari bunlar anlamaz. Onun için onlardan hep üstün olmak zorundayız bunu yaparsak eğer bunlar sana tâbi olur ne dersen yaparlar bunlardan ahlak, insanî durum ve ahde vefa beklemek en büyük aptallıktır. Bunlar biraz güç kazandimi hemen her konuda kendilerini bulunmaz ve eşsiz zannederler mutalak savunmada ve ekonomide bunları bağlamak şart.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Vatanim 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelde Ispanya ya Hak verme ! Tarihta Ispanya hollandalilari canli canli yakiyordu.... hollandayi NE ingiliz nede fransa istemiyordu.... bu devlet Kimin sayesinde devlet olmus ? Arastirin Tabi ki Osmanli doneminde Osmanlilar bunlari adam yerine koymus dunyada bir ulke olarak yani mis iyiligin karsiligi herzaman kotuluk. Okularda kendi tarihlerinden hic bahsetmezler neden Acaba???
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ey ahmaklar. Mesele din değil, Alenen #TÜRK düşmanlığıdır. Haysiyetsiz siyasetin şahsiyetsiz dış politika sonucudur. Söz konusu #TÜRK Olunca İç ve Dış düşmanlar tek vücut olur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şahsiyetli Dış Politika olduğu için bu Ülke ve Milletin başına bu olaylar geliyor. Artık karşılarında uşaklık yapacak Türkiye yok .
    Toplam 1 beğeni
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    müslümanları tahrik edip müslümanların kendileri gibi azgınlık yapmasını incil yakmasını istiyorlar ve sonrası için hristiyan toplumu arkalarına alıp yeni haçlı seferleri için zemin hazırlama derdindeler. sömürgeci soykırımcı soysuzlar çoktan islamfobiyi pazara sürerek kılıçları çekti. hak ile batılın savaşı daha da artacak zirve yapacak biz müslümanlar provakosyonlara gelmeden alet olmadan akıllıca hareket etmeliyiz.
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Genel itibariyle batılı, pozitivist seküler olduğundan, görünüşü, askeri, ekonomik ve yaşam standartları modern ve konforlu, iç dünyası, hayat görüşü, insanları ve olayları yorumlama ve algılama biçimi bencil bir hedonizm üzerine kuruludur. Batının değerleri; pozitivist, kapitalist, sömürgeci, faşist, bireyci zengini koruyan bir sistem anlayışı üzerine kuruludur. Sınıfsal ve ırksal ayrımlar vardır. İslami yasalar bu değerleri yerle bir ettiği için düşman olarak görüyorlar. Değişmeyen gerçek; hak haktır batılda batıl. Batıl yok olmaya mahkumdur.
    Cevapla
  • Süleyman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasan bey, bu yazıyı ırak,suriye,libya parçalanırken yazsaydınız ve mevcut iktidarı uyarsaydınız bir anlamı olurdu. aslında size söyleyecek çok söz var ama değmez. sadece size şunu söyleyeyim. "geç gelen akıl akıl değildir". YAZIK ETTİNİZ HEM KENDİNİZE HEM DE MİLLETİMİZE. Git şimdi kumda oyna.
    Cevapla
  • Ali aksoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen, kaldiraç politikasi yapmayalim!Bir yavşagin yaptigi eylemiden,çikar menfaat elde ederiz düşüncesi yola girmiyelim.
    Cevapla
  • İlhan kahraman 1 yıl önce Şikayet Et
    İsveç in sami lere yaptığı soykırımı açmanın zamanı geldi
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Y....... 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım bunların hepsini yok eylesin.zalimler için yaşasın cehennem.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ccc 1 yıl önce Şikayet Et
    Batının korkusu her yıl dinlerini bırakan milyonlarca ecnebinin İslamı seçmesinden . Hele bir araştırın bir yılda kaç ecnebi dinini bırakıyor. bunlara ne yapacak ?hangi dine geçecek? Olayların sebebi, islamı kötüleyip bu geçişleri durdurmak …!Tepiler çoğalırsa İslamın hoş görü yönü kapatılacak islam din kavga dini gösterilecek hedef bu bence..!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Cahili zihniyeti de yıllardır Türkiyede bir kazmaya sap olmaktansa Din ile Inançla uğraştı sonu ne oldu? Avrupalıda artık birşeye sap bile olamıyor boş işlerle uğraşıyor. Kaybeden herzaman alçaklığa başvurur. Alçaklığa başvuranın sonu affı ölümle biter. Çekirge bir zıplar iki zıplar haddini aşarsa üçüncüde son zıplayışı olur.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat