CHP budur.. Önce asar sonra ağlar..
CHP budur.. Önce asar sonra ağlar..
.

Yorumlar11

  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize sağlık, chp zihniyetini çok güzel tanımlamışsınız, hislerimize tercüman olduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum. 6sı değil 100 tanesi birleşse bir anlamı yok, kader hükmünü icra ediyor, kaçmak dahi kadere doğru yol almaktır, küfrün kefesi iniyor iman kefesi yükseliyor, ölümüne Reisleyiz her daim ölümüne, La galibe illallah el hükmü lillah...
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    yeni asya denilen nurcu artıkları azınlık bir grupdur. hakiki nur talebeleri üstadın yolundadır chp zihniyetinin karşısında bu vatan millet ve islam için Reisin yanındadır. elimizde risalei nur var o nurcu artığı yeni asyacılar bizi kandıramaz merak etmeyin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanı iyi tarif etmişsiniz, kaleminize sağlık, ölümüne Reisleyiz her daim ölümüne....
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kürt Ramo 1 yıl önce Şikayet Et
    Kafirlerin, İslam ve Müslümanlara olan düşmanlığı bitmez. CHP'nin İslam ve Müslüman düşmanlığı da kalıtsaldır. Asla değişmez. İslam ve Müslümanlara olan kin, öfke ve nefretleri asla bitmez.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Kadir Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Murat bey tercüman olmuşsun duygularımıza. Adam astırıyor, kestiriyor, idam ettiriyor, sürdürüyor, hainleştiriyor sonrada biz yapmışız gibi bütün bunları, karşımıza geçip pişkin pişkin göz yaşı döküyor.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ağzınıza yüreğinize sağlık
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Rüstem 1 yıl önce Şikayet Et
    Genç nesillerin okuyup Chp yi tanımaları gereken muhteşem bir yazı.Belki biri çıkıp '' Canım bunlar eskiden miş şimdi ki Chp '' Biz değiştik'' diyor '' diye düşünebilir.Zinhar inanmayın.Yazarın da söylediği gibi onlar da dolap fırıldak yalan dolan bitmez.Şunu da ilave edeyim bunların kökeni bu topraklara ait değildir.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Abilerinin yaptığını yapıyor. Sömürgeci AB ve ABD gibi.Kendince akıl oyunları yapıyor. O zulmü yapanlar önceki yönetimdi,biz değiştik bizim ne suçumuz var, kusura bakmayın, onlar adına da özür dileriz diyorlar. Tam bir Şeytani plan.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • levent bal 1 yıl önce Şikayet Et
    ağzına sağlık
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    kalemine sağlık , Allah ömrüne Bereket versin
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    O zihniyet bu tür işleri iyi beceriyor, hem her türlü dalaverelere kapı aralıyor, hem de nasıl oluyorsa mağduru oynuyor. Bazı yurdum insanı da ne yazık ki! onların gerçek yüzlerini görmüyorlar, göremiyorlar..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat