“Davalarını satanlar”da “ortak çalışma kültürü” olur mu?
“Davalarını satanlar”da “ortak çalışma kültürü” olur mu?
.

Yorumlar8

  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına yüreğine sağlık A. İhsan bey çok güzel tespitler
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ülkemize almayıp orada çoluk çocuk ölselerdi çok hoşuna giderdi deyilmi kafatascı zalim atakan cenker senin anlamadığın abd de yerli yok hepsi göçmen ama dünyaya parmak atıyorlar
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaleminize sağlık, ezik serok o masadaki en aciz adam, hdpkk dahi bölücü planlarına uygun işlerde nasıl kendilerine göre ilkeli hareket ediyor, geçenlerde bu serok youtube de röportaj vermiş hayatımda hiç bir zaman sağcı olmadım etrafımda hep solcular vardı diye, bunun kadar düşüğü ilkesizi yok, ölümüne Reisleyiz her daim ölümüne...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin davanız çıkar davası. Vatan satılmış sen davadan bahsediyorsun
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    vatanı satanlar bahsettiği kişiler aliiii
    Toplam 3 beğeni
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    onlarda şeref olsa ordu giresun havalanını kullanmazlardı. yapımına karşı çıktıkları bütün eserleri ilk kullanan gene kendileri. utanma yok,arlanma yok. iett denen kurumun nerede ise otobüsü kalmayacak, adamın umurunda bile değil. ya cumhurbaşkanı olacak, veya chp genel başkanı.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • atakan cenker 1 yıl önce Şikayet Et
    davalarını satanları çok iyi biliyoruz sayın yazar. bir de vatanlarını suriyeli alçak istilacılara satanlar var. hani o işgalci alçakları muhacir gören aşağılık zihniyet.. işte o vatanını satan alçak zihniyeti de çok iyi biliyoruz biz!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşağılık istilacı dediklerinin kahir ekseriyeti; esed, rus,pkk, pyd,iran zulmünden kaçanlar..Elbette aralarında yaramazlar var..Ama hepsini istilacı alçak diye genellemek doğru değil..Söylediğimiz her sözün karşılığı var, dikkat etmek lazım..
    Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat