İETT kazası 2 ölü, haber besleme gazetelerde yok!
İETT kazası 2 ölü, haber besleme gazetelerde yok!
.

Yorumlar75

  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hepsini aynı kefeye koyarım da ama şu Milli Gazeteye ne diyeceğim aklıma gelmiyor. Bu kadar da densizlik olmaz. Yazık o güzel günlerde şahlanışlara. Bütün bunların hepsi sadece rahmetli Erbakan hocanın kemiklerini sızlatmaya yeter artar bile. hepsi bir olmuş vatan hainliği için ellerinden geleni yapmaya ve şerde birleşmeye devam ediyorlar.
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Fondaş medya hergün İslam'a Müslümanlara ve yerli ve milli devlet organlarına saldırıyor. İki belediye kazanan Bizans seviciler işi bilen tecrübeli personeli soykırım yapar gibi işten attı, yerine ne idiğü belirsiz pkk'lımı dhkpc'limi fetö'cümü olan tiplerle doldurdular..
    Cevapla
  • Bir müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Karahasanoğlu'nu çok seviyorum. Allah kazalardan belalardan korusun inşallah. İnşallah onun gibi cesur ve dürüst gazetecilerimiz artarak çoğalırlar.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Halit 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlar şeref ve haysiyet yoksunu gazete ve gazeteciler onlar imanlarınıda siyaset uğruna satmışlar başka şeylerinide satabilirler yeterki Reis kazanmasın İslam düşmanları kazansın terörist ler ölmesin diye!!!!
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Armina 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli görüşçü ler nasıl nasıl görmüyorlar Allah korkuları yokmu bunların. Bütün Müslümanlarının vebali boyunlarına.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • özTÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekremi e chp yi sevmem ama kaza ile ekrem ne alaka ya,böyle saçma karşılaştırmalarla adamı parlatan sizlersiniz
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesela doğru dürüst bakımlarını yapacak şirketlere verebilirdi...
  • İsminiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Başsağlığı bile dilemediği, gündemine hiç almadığı için, ayrıca otobüs şoförü çalışama saatlerinin uzun olduğunu söylemiş denetlemek kimin sorumluluğu?
  • Bünyamin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ṣimdi ṣöyle oluyor. Sen ibb başkanı olarak satın alıp kullandığın mercedes marka otobüslerin bakım ve servis iṣleri için açtığın ihalede mercedes firmasını yetersiz görüp ihaleyi yandaşına verirsen aha sonuç bu. Ama olay chpli belediyede oldumu ne kimsenin ruhu duyar nede kimse kalkıp bu ne alaka der. Diyenlerede yafta hemen hazır hükümetin yandaşı trol..... falan filan. O iki insan durakta iett otobüsü tarafından ezildi. Önce yüreğin yetiyorsa git eko başkanına bir sor bakalım acaba o otobüsün kaza sebebi neydi? Şoför hatasımı yoksa araçmı hatasımı? Trollük ne kadar kolay değilmi?
  • .... 1 yıl önce Şikayet Et
    IETT Otobüsleri hem bakimsizdi, hemde is basinda uyuyan bir söfer vardi, IETT IBB'ye bagli oldugu icin, Ekremin Sorumlulugu var
    Toplam 4 beğeni
  • Esra 1 yıl önce Şikayet Et
    Vefat edenlerden biri abimin arkadasiydi ve abimde otobüsü görüp kaçtığı için bu kazadan yara almadan kurtuldu. Yani çok daha fazla can kaybı yasanabilirdi Rabbim korumuş. Bu basiretsizlere belediye teslim eden herkes bu ihmalkarliktan sorumludur.
    Cevapla Toplam 13 beğeni
  • dede 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç çekinmeden AVRupanın canı ceheneme diyerek bu ekremi de onu besleyenleirde tutkjlamak gerek. bunlar hain.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    asış vicdanını satan sensin. maden kazası olduğunda neden bu işin fırtatı diye bas bas bağırıyorsun. bu kaza işin fırtatı değimi.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne o acıttı mı? doğrulardan bahsetmek
  • Bünyamin 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş, kaç kere madene girdinde ahkam kesiyorsun. Ben Zonguldak Karadon TTK iṣletmesinde haftalarca staj için yerin 540 metre altına indim. Önce bir git orayı bir yaşa sonra ahkam kes. Trafik kazası tabiki işin doğasında var. Ama sen adamın yazdıklarını yandaş gözlüğünle okuduğun için yazıyı tam anlamamışsın. Adam diyorki senin sorumlu olduğun belediyenin otobüsü durakta bekleyen iki masumu ezip öldürüyor sen turist Ömer gibi geziyorsun diyor. Acaba o ölenlerden biri senin yakın akraban olsaydı bakalım böyle yorumlayabiliyormuydun.
  • Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorgo gezmelerden İstanbula ilgilenmiyor şu aradığınız şahısa ulaşılamamaktadır cipies takın belki bulursunuz
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Cengo 1 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetin her haltini desteklemek yalanı övüp doğru olarak göstermek,muhalefetin her yaptığını eleştirmek aşağılamak iftira atmak yalan söylemek mı habercilik. Bakın sizi de görüyoruz sizi de tanıyoruz.
    Cevapla
  • mehmetm 1 yıl önce Şikayet Et
    Yavrucuğum Cengo! Ölçülemeyen, tartılamayan her olayda tenkitler, iddialarda sonsuza kadar gidebilecek bir tartışma ortamı oluşabilir. Bu açıdan pek çok olay sana göre doğru bana göre yanlıştır. Bunları delillendirmek ancak zamanla kısmen mümkün olabilir. Bana delilli olarak söylenen bir yalan, bir iftira söyle ki bende seninle beraber olayım. Öncelikle CHP belediyelerinde yapılan ve yargılamalarla delillendirilen , bu kadar delili taciz tecavüz olaylarının örtbas edildiği bir partiden bu sözlerin söylenmesini sıkıntılı olarak görmüyorsan, görülmüyorsa gerisini de koyver gitsin.
  • Vurucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Mankurt keko önce aynada kendine bakacaksın, Ali İhsan bey söylediklerinde haklı olduğu bu seni vicdanen rahatsız ediyor gayet doğal, bu olay ak parti belediyesinin birinde olsa sabah akşam gündeme getirip kalaylayıp dururdunuz, senin gibilere bakıp kımalin ve avanelerinin peşinden gitmek için aklı vicdanı adaleti kenara bırakıp mankurt olmak lazım, ölümüne Reisleyiz her daim ölümüne
  • Biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset böyle bir şey orta yol diye bir Şey tarafsızlık diye bir şey olamaz siyaset böyle bir şey ahhh ahhh keşke her şey kitaplardaki gibi doğru ve dürüst işleyebilse yoksa ne sözcü ne haber yedi ben bir fark göremiyorum tek bildiğim şu ki mevcuttan daha iyisi maalesef yok namzet olmak isteyenlerde de iş ve kabiliyet yok yani Allah sonumuzu hayretsin elbet onun dediği olur
  • Ceryancı 1 yıl önce Şikayet Et
    İktidar iyi bir şey yapsada biz kötülemek zorundayız diyen ana muhalefet partisi sözcüsü gibimi?
  • Gursel 1 yıl önce Şikayet Et
    hek ettiğiniz şekilde yönetiliyorsunuz zaten
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    adında milli, Türk gibi ekler olan bir çok insan bunu asıl niyetini gizlemek için kullanıyor. milli gazete ve milli görüş. sadece münafıklıktan başka bir işleri olmayan esfele sefilin
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Sülo 1 yıl önce Şikayet Et
    Diğerlerinin cibiliyeti bellide milli gazete ye yıllarca maddi ve menevi destek verdik kimlerle yan yana duruyor onları Allah a havale ediyorum ve HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsuın AKP li belediyede olsa yerin dibine sokarlar
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    amaaaaaan istanbul haketti bunu
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat