Ah güzel Ahmet abim benim!
Ah güzel Ahmet abim benim!
.

Yorumlar8

  • Yaşar AKGÜL 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Ahmet ağabeyimize de diğer kardeşlerimize de gani gani rahmet eylesin..Rabbim sizden de razı olsun..dualarımız güzel kardeşlerimiz için..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet Koçak 1 yıl önce Şikayet Et
    Mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Aşağımirahmetli 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, böyle güzel insanı tanıyamadığa üzüldüm, tanıyabilseydim Maraş’ta bulunduğum zamanda ziyaret ederdim, biz çok şanslı değilmişiz, Allah’a emanet olun
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet abi yi hiç okumadım , denk gelmedi demek, yada okuduğum yazı kimin diye bakmadım, ancak üstteki yazıdan anlaşılan Ahmet abi dost ehli imiş , miraç gecesi 2 de bu yazının başlığına öylesine bakıp geçeceğimi düşündüm ancak bir çırpıda yazının sonuna kadar gelmişim, size teşekkür eder, Ahmet abiye Allahtan rahmet dilerim
    Cevapla
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Seneler evvel satın almaya müdavimi (abone) olduğum aylık bir mecmua, dergi gelirdi bizim yazıhaneye, merhum Ahmed D.İlbey Beyefendi'nin yazıları da çıkardı o dergide, çok hoşuma giderek okur saklar idim. Tam bir hal ehli ve Kamalist rejimin açık muhalifi idi. Allah O'ndan razı olsun şehidlerden saysın.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel bir insanmış. mekanı cennet olsun
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • rafet 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle derin güzel insanları herkes fark edemez zaten, Kıymetini bilen, kalbine dokunan insanlar tanır. Mekanı cennet, Efendimiz sav komşu şehadeti mübarek olsun. Zaten Ahmet abimize de şehadet şerbeti yakışırdı.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • edipisa 1 yıl önce Şikayet Et
    Ankara da yaşayan bir Maraşlı olarak ben de çok geç tanıdım Ahmet Doğan İlbey abiyi. Tanıdım dediğim yazılarını okudum, vuruldum. İşte dedim benim ve benim gibi düşünenlerin tercümanı, dile ve kültüre vakıf mükemmel birisi. Yalnız dediğiniz gibi kıymetini çok az kişi bildi. Allah rahmet eylesin, yeri doldurulamayacak bir değer. Memleketimin depreminde beni en ziyade hüzne boğan Ahmet abinin vefat haberi.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat