Engelliyorlar, sonra da bağırıyorlar
Engelliyorlar, sonra da bağırıyorlar
.

Yorumlar51

  • Dadaş efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada bunlardan daha kötü bir zihniyet varmı acaba diye merak ediyorum.....
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    İmar affında yapılmış binaların katları veya planı onaylanmamış yapılar kayıt altına alınıyor. Zaten bunlar mevcut ve kullanılıyor. Af gelmezse de bunlar duruyor. Depremle bu yapıların alakası yok. Herkes kendi çürük evini yıkıp yapmalı. Hani normal zamanda kimse çürük yapısını yıkıyor mu. Hayır. Ancak deprem olduktan sonra akıl başa geliyor. Bu sol zihniyet ancak şikayet eder. Herşeye bir bahane bulup karşı çıkar. İstanbul'u dönüştürsünler bakalım. Deprem olduktan sonra şikayet etmek kolay. Güçleri var mı dönüşüme, yok yok.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İsme gerek yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne iki yüzü yüz yok ki
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazar Hasan Öztürk bey sizi Güngören merkez mahallesine davet ediyorum. Ak parti Güngören ilçe teşkilatının hemen arkasındaki sokakları gezmenizi rica ediyorum. Ak partinin yaptığı kentsel dönüşümü yerinde görebilirsiniz.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Kobra 1 yıl önce Şikayet Et
    Ìkiyüzlü değiler HAİNLER
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Şenel 1 yıl önce Şikayet Et
    Esenlerde kentsel dönüşümü iptal ettiren mimarlar odası ekibini mahkemesini hemen tutuklayın içeri atın. Ben öldükten sonra bunları içeri alsanız bir önemi yok. Bu tayfanın deprem profu İstanbulda olacak diyor. O zaman Esenlerde kentsel dönüşümünü iptal edenleri hemen tutuklayın yurt dışına yerleşmesinler. Yasak koyun. Hemen tutuklayın deprem olana kadar içeri tıkın. Bu zihniyetin önünü önceden alacaksın iş işten geçtikten sonra içeri tıksan ne olur.
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Şenel 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulda kentsel dönüşümü bazı ilçeleri iptal ettiren çapulcuları hemen toplayın içeri atın. Ben öldükten sonra içeri alsanız ne önemi var. Bunları hemen toplayın içeri alın deprem olana kadar çıkartmayın. Bunların birde deprem profu bilim adamıyım diye tvlerde dolaşıyor tv ye çıkıp istanbulda olacak şu şittedde diyor. O zaman bu kentsel dönüşümü iptal ettirenleri hemen acilen içeri tıkın yurt dışı çıkış yasağı koyun.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hasan ÖZTÜRK ağabeyi!Bu solcu GOMONOS CE HA PE var ya bunlar ne iki yüzlülük bunların sayılamayacak kadar YÜZLERİ var bunlar aynen ekrem gibi BUKELAMUN durlar.Yüce Müslüman Türk ,İSLAM Milletime duyurulur.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Asrın. Felaketi. CHP.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Asım 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahmutbey yolunda bir köprü inşaatını chp mahkeme ile durdurmuştu, 2 sene araba ile tek şerit çamurdan geçmek zorunda kaldık. Sonra boşuna olan mahkeme zaman kaybı ve eziyetten başka hiçbir işe yaramadı, köprü şu an çalışıyor.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    chdp demek çirkef demek, yalan demek, algı demek. Çamur demek, kötülük demek. Koltuk için iktidar için ( yapmayacakları şey yoktur) her kes anladı sanırım.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Nokta 1 yıl önce Şikayet Et
    TOKİ konutları cumhuriyet tarihinin en büyük iki depreminde sıva çatlağı dahi oluşmadan ayakta durmayı başardı. Fazla söze gerek yok. AKP sağlam bina yapabildiğini TOKİ konutlarıyla kanıtladı ve rüştünü ispatladı. Vatandaş olarak önümüzdeki seçimde oylarımızla destek olmamız boynumuzun borcudur. Engel olan ve ayak bağı olmaya devam eden CHP başlı muhalif çevre ve diğer şer odaklarına karşı da uyanık olalım. Binlerce insanın kanı ellerine bulaştı.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • salih 1 yıl önce Şikayet Et
    la hasan efendi senin bu resmine bakirem benim küçüge benzirsen kusura bakma bi ona bakırem bi sana bakırem ikiz yımırta dersin
    Cevapla
  • Boşnak 1 yıl önce Şikayet Et
    Cehape demek memlekete zerre kadar faydaları olmayan mahluklar.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Barış 1 yıl önce Şikayet Et
    Beklenen İstannbul depreminde,İstanbulun Marmara sahili denize gömülecek .karadeniz sahili yükselecek! Siz istediğiniz kadar sağlam bina yapın İstanbulun sorunu "zemin sıvılaşması sorunu Youtube yabancı kaynaklı belgeleri izliyorum; adamlar diyor ki "Türkiye %99.50 lik şiddetli deprem kuşağında neden bu kadar beton kullanıma ve yüksek yapılı katlara izin veriyorlar ?Türkiye coğrafyasında insanlar normalde müstakil evde yaşıyor olmalı" deniyor sebebini ise pahalı bu çelik ucuz beton eğitimsiz inşaat elemanlarına ve fakirliğimize bağlıyorlar Yani deprem anında marmara fayı bataklığa dönüşüyor! 1999 depreminde Gölcük de 6 katlı bina zemin seviyesinin altına gömülmüştü!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat