Masaya dönen Akşener’in suratı neden düştü
Masaya dönen Akşener’in suratı neden düştü
.

Yorumlar143

  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu siyasetcileri nasıl bir kişilik olduklarını günlerdir görüyoruz.Allah bu milleti gözü dönmüş kör ve sağır çıkarı için her türlü telkine açık kişıliklerden korusun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Segezekten 1 yıl önce Şikayet Et
    Abd buyukelçiligi önündeki oteldemi Toplantı yapıldı...hdp nihayet masa üstüne çıktımı
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Yeşim 1 yıl önce Şikayet Et
    By by happynz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Fikir tahmini 1 yıl önce Şikayet Et
    6 lı masa kurbana ortak oldular hepside iradeleriyle değil çaresizlikleriyle hiç biride salim kafaya sahip değil kurban kesildi eti paylaşmada hiç birinin isteği yok et ortada kaldı kokudan yenecek hali kalmadı halkın önüne gelen bu kokuşmuş eti halk kabul edermi görelim kurban şimdiden mırdar oldu eğer bu 6 tılı kazanırsa vatandaş geleceğininde mırdar olacağını. Çok iyi gördü sanırım
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Gurbetci kursat 1 yıl önce Şikayet Et
    Askinda meral hanimin yuz ifadesi kaybettiklerinin kesin isaretidir. Demekki masanin gizli ortagi hdp agir basmis. Bunlara Allah firsat vermesin. Yasasin cumhur ittifaki yasasin Reis Erdogan ve bilge reisimiz Bahceli.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • chdpkk sinemalarda 1 yıl önce Şikayet Et
    dosyadosyadosyadosya bilmem anlatabildim mi
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mehmet Ay 1 yıl önce Şikayet Et
    İlk seçimden sonra devleti ihale ile soyanlar yalan iftira atanları yüce mahkemeler bekliyor olacak
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • dedem 1 yıl önce Şikayet Et
    melül melül bakarsın iste. guzel bır resım. buyutulup duvara asılacak bır resım, bır sıyasının suratı resmı
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • tahir 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşener yüz ifadesinde şunu diyor'' buradan bu zincirlerden zarar görmeden nasıl kurtulurum?'' k.k. sana soracağım. şimdi dosyadan dolayı ve büyük şeytandan gelen emirden dolayı buradayım. size gösteririm diyor.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Belgeler savaşı.. Aman dikkat ülkemize çöreklenmek isteyenler saldırılarına hız kesmeden devam ediyorlar.. Bu iş Kılıçdaroğlu ve merali bile aşar..
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Son Demir Bükücü 1 yıl önce Şikayet Et
    2 Belediye Başkanının C.Başkanlığı yardımcılığında ne işi var Adam daha belediye başkanlığını yürütemiyor hergün tatillerde yemeklerde davetlerde istanbuldan çok il dışında. Maral aplayı kötü katakulleye getirdiler
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • erdem değer 1 yıl önce Şikayet Et
    özür dilemek büyük erdemdir. bu konuda sayın yazarı tebrik ediyorum. acaba canhıraş savunup güzellemelerini yaptığınız suriyeliler konusunda ne zaman özür dileyeceksiniz, merak ediyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • MUHAMMET ömeroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu masadan diğerleri kalksa idi kendi kendini açıklasaydı dahada iyi olurdu küçük partilere verilecek vekil sayısı olmazdı kendi partisiyle arasını iyi tutardı kılıçtaroğlu nun rakibi CHP nin ta kendisi düşünebiliyırmusun cemal enginyur CHP den aday onu listede gören edirnelisi karslısı samsunlusu velhasıl bütün şehirler CHP ye oy vermiyecek cemal enginyur CHP nin içine bir bombadır yazıl olacak CHP ye yazın bir kenara bu söylemimi hadi ras gele
    Cevapla
  • SEDAT 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah hocam ah kalk ve gör varisin Temel Karamollaoglu başörtüsüne bir metre karelik bez parcası diyen şahsı senin hayalin olan elbet birgün Ayasofya'nın zincirleri kırılacak sözünü yerine getiren Reise nisbet olsun diye Cumhur başkanı adayı olarak ilan etti babacan ve Davutoğlu'nu söylemiyorum görelim mevla neyler neylerse güzel eyler
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Fikir akşenerin fikriydi, yani kılıçtaroğlundan gelmedi. Bunun teyidi de Habertürkten Sevilay Yılman. Canlı yayında off the record kaydıyla akşener tarafından kendisine söylendiğini, açıklanınca da off the record luktan çıktığını, bu yüzden açıkladığını söyledi.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat