Kahvaltıda buluşamayan Demirtaş ve Akşener, sandıkta buluşur mu
Kahvaltıda buluşamayan Demirtaş ve Akşener, sandıkta buluşur mu
.

Yorumlar88

  • Şaşarım 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhafazakar olupta Kılıçdaroğlu nun resminin üzerine ve PKK taraftarı HDP ile aynı yere mührü basacakların sonraki süreçte vicdanları ile sorun yaşayacaklarını unutmamaları gerekir. Assalar bile din düşmanı CHP ye oy verilmez...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • izzet yaylacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Üstadım, iyi parti kurmayları kazandıkları zaferden dem vuruyorlar. hatta zafer sarhoşluğu içindeler. Bu konuya da değinir misiniz? Kalk-otur sarmalında Meral akşenerin elinde ne kaldı? Hangi tavizleri kopardılar masadan ülkem adına..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Bendensin 1 yıl önce Şikayet Et
    Cini şişeye tekrar sokmaya uğraşmayın artık. Bitti o İŞ. Alışmaya bakın yeni duruma.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Harbi Atatürkçü 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanal İstanbul'a ve Türkiye'nin gurur projelerine izin verilmeyecek #Şehir hastanesi ihaleleri ve yapımı durdurulacak #KHK kalkacak. FETÖ ve PKK'lılar serbest bırakilacatir Türkiye'ye çağ atlatan BAYKAR'a engel çıkarılacak #Uzay teknolojileri yatırımları rafa kaldırılacak #LGBT destekçisi İstanbul Sözleşmesi'ne dönülecek #Kayyumlar kalkacak, halkın kaynakları peşkeş çekilecek #IMF'nin kapısı çalınacak, borçlanma modeline dönülecek #Cumhurbaşkanlığı Külliyesi boşaltilacatir Eğitimde darbeci 28 Şubat modeli geri gelecek.chp nin yol haritası
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Topcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Basın camiasına sesleniyorum lütfen sorun Meral Akşener' hangi türk töresinde düşman kapımızı çalmış diye onunla kahvaltı sofrasına oturmak varmış?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Erzurumlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Akşener, masaya geri dönme hamlesinden sonra kendi ifadesiyle "ölümü gösterdiler, sıtmaya razı oldum" demiş olmadı mı, Hasan Abi?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Alia 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane cumhurbaşkanı yardımcısı yetmiyor, 5 tane cumhurbaşkanı yardımcısı, 2 tane de icracı cumhurbaşkanı yardımcısı, bu icracı cumhurbaşkanı yardımcısı nasıl oluyorsa… haaaa unuttuk bir de hdp’den cumhurbaşkanı yardımcısı eklersek çok komik herhalde maaş hesabını dikkate almışlar sizde en yüksekten maaş alın ünvanınız en yüksekten olsun devletin kasası dolu nasıl olsa mantığı…
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ahmet Samur 1 yıl önce Şikayet Et
    En kısa sürede genel merkezimize müzakere için bekliyoruz cümlesini Sancar"dan duyduğumda Kılıçdaroğlu"nun gel bakalım Muharrem lafı aklıma geldi. Etme bulma dünyası. Allah tan basiretli milletimiz var.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • İsmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener altılı masaya tekrar dönmeden önce Kılıçdaroğlu ile JP MARİOT otelinde ( ikili) buluşmuştu.Bu otelin tam karşısındaki ABD Büyükelçiliği var.O gece oradan tutulan ışık bunların yüzlerini felç etmiş. Metalin bahsettiği ışık bu.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Herif 1 yıl önce Şikayet Et
    Sandıkta.tabiki.buluşur.meralınnan.selonun.ne.farki.var.oda.vatanın.bölünmesini.istiyor.oda.kadın.demeye.dilim.varmiyor.ama.başka.seçeneyim.yok.ona.koltuk.verinde.ne.yaparsanız.yapın.yeterki.otursun
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadigim terorun siyasi uzanagi partiler nasil olur secime girebilir bunu baska hicbir ulkede bulamazsaniz ! boyle bir sey olabilir mi kabul edilebilir mi , bu ulkenin bir milli givenlik cizgigisi yokmu ?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Omr 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce rabbim sen bizi millet ittikafından koru
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Topcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener'e sorun lütfen sayın Hasan Öztürk. Hangi şehit ya da gazi ailesine ya da ülkesini seven bir vatandaş ister celladıyla aynı sofrada kahvaltıda oturma?
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    meral dün dediğini bugün terketmiş, her türlü siyasi manevrayı yapabilen bir siyasetçi, belediye seçimlerini kazanırken kimlerin desteğini aldılar, neden milleti kandırmaya çalışıyorsunuz,
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • E.P.M. 1 yıl önce Şikayet Et
    İp'i devre dışı bıraktı direkt patronla iş çeviriyor artık. Ah ah ipin arkasından giden seçmen kardeşim nelere alet ediliyorsunuz, meralin zaten elini kolunu bağladılar dosyayla artık onun eli mahkum ya sizin?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu anlamadığım 40 yıllık hani olur mu yani. Bu Kılıçdaroğlu bir balondu. O balon patlayalı yıllar oldu. 12 defa reisden tokat yemiş bir şahsiyetten bahsediyoruz. Patlak balon hiç şişer mi? İstedikleri kadar o patlak balona gaz vermeye çalışsalar dahi o patlak balondan hiçbir hayır gelmez.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat