Mudurnulu Musa Emmi - 7
Mudurnulu Musa Emmi - 7
...

Yorumlar6

  • MACKALI 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi unutkaniz hatta her konuda verdigimiz kararlari akil ile degil icden gelen bir ses ile veriri aliriz..Unutkaniz evet cok dogru cünki dandik insanlariz´kelek insanlariz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    .. Siz bir gün (seçim günü bile) sabredemiyorsunuz... Kişilerin özgür iradeleri sizi ne için rahatsız ediyor.... Biat Kültürü olmasın sakın Salt İtaat....
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın KARAÇAM; aslında o kadar güzel söylemişsiniz ki Balık Hafızalı olduğumuzu ve size cevap olarak yazılacak sizin unuttuklarınızı ben de sıralamak isterdim ama bu gün olmaz bu gün seçim günü her kişi oyunu kullanır iken beyni bulunmamalı ve berrak bir beyin le oylarını kullansınlar da algıyı bu gün ben yapmayacağım şayet başka bir size cevap yazmak isterdim..
    Cevapla
  • Dgol 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi tarihlerini ve düşmanlarını çocuklarına ilkokuldayken öğretiyorlar , bizde yunan komşumuz,bulgar komşumuz o müttefikimiz,, vs vs
    Cevapla
  • Molla 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalemine sağlık, emmiye selam.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Dinci yazarların saçmalama huyu gelenek galiba. Rusya ile ukrayna birbirine girdi, müslüman mı bunlar? Çini ABD tehdit ediyor, Kuzey kore güney kore ile papaz, japonlar önce ABD tarafından bombalandı sonra Çine karşı abd ile beraber hangisi müslüman? Müslümanlıkla siyaset yapan tek bizdekiler işte. Kendi vatandaşını kafir ilan eden hain ilan eden nankör ilan eden müslüman mı oluyor şimdi?
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat