Tek kişilik ordu olabilmek
Tek kişilik ordu olabilmek
‘Kayıt yok şart yok egemenlik milletindir’ ‘Darbeye hayır’ sloganları ile yapılan Ortak Akıl mitingleri olağanüstü ilgi görmeye devam ediyor.

Yorumlar50

  • MehmetBurak 15 yıl önce Şikayet Et
    hüseyin yücel bey haklı , fakat .... hüseyin bey verdiği örneğe benzer çok toplumun tepkisiz kaldığı pek çok olaya şahit olmuşuzdur, bu doğrudur. İlgili durum darbelerin ve darbe şakşakçısı kartel medyasının korku hükümranlığından kaynaklanmaktadır. Fakat özellikle ortak akıl harekeketi ile birlikte insanlar , kırıp dökmeden, çiçeklere sopa ile vurmadan, kaldırım taşlarını polise-askere atmadan,küfür etmeden, korkusuzca haklı taleplerini dile getirmeye başlamıştır ve organizasyonlarının hiçbirinde sallanan herhangi bir parti bayrağı YOKTUR...
    Cevapla
  • hüseyin yücel öztürk 15 yıl önce Şikayet Et
    başımdan geçen basit bir olay.... minübüse binmek üzere adımımı atar atmaz şöförün minübüste oturanları azarlamalrına şahit oldum,adam fırça atar eda ile ''kim parasını vermediyse insin yoksa araba gitmez diyordu''yeni içeri adım atan şahsım şöföre halkı azarlamaya hakkı olmadığını söyleyince adamın beni bir dövmediği kaldı malesef o fırça yiyen hiç kimse yanımda olmadı neredeyse dayak yiyecektim,tabii ki binmedim,bu hikaye toplumun tepkisine güzel bir örnek bence...
    Cevapla
  • Ahmet td 15 yıl önce Şikayet Et
    darbeyi gorun siz. hele oyle bi sey olsun bakın neler olcak gorun ben vergi veren askere giden siz yiyiceler oyle kafanıza gore öcüler yaratıp ortalığa cıkacaksınız ve darbe yaptık... yok yaaa sen darbe gorun o zman
    Cevapla
  • oğuz kağan kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    yapma--etme-- eyleme. ben hocama dedim o kadar.. her zaman da paşadan askerden bahsedilmez ki canım.. askerde siyaset yapan komutan varda sınıfta siyaset yapan öğretmen mi yok! Kişilere takılmayalım lütfen fikirleri tartışalım :)
    Cevapla
  • mehmet yılmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler... ben askerdeyken de yılbaşı gecesi dansöz şov için 80 kişilik grubumuzu şöyle tasnif ettiler: 1- Katılmayı problem görmüyorum 2- Katılmayı düşünmüyorum ama icab ederse katılabilirim 3-Her ne şartla da olsa katılma niyetinde değilim 3.gruba mensub birisi olarak yalnız olmadığımı ve benim dışımda da kafasını askere teslim etmeyenlerin azımsanmayacak sayıda olması size de biraz teselli olabilir diye yazmayı uygun gördüm
    Cevapla
  • oğuz kağan kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    tek kişi tek kişidir. çoğunluğun gücü demokrasidir... düşüncelerdeki ortak yön arttıkça güç kazanır ve toplumca yaşanır... ortak yön kültürümüzdür... yani sorun eğitim sistemimizde :)
    Cevapla
  • ibrahim aslan 15 yıl önce Şikayet Et
    demokrasi. işte bizdeki temel problem demokrasi kültürü içerisinde yetişmeyişimiz.evet yanlış tevekkül,zalimin karşısında susmayı erdem olarak gören o yanlış tevekkülümüz.Bir de ne olursa olsun bir şeye inanıyorsak onu fanatikleştirme eğilimimiz var ölümüne kemalistim ölümüne akpliyim ölümüne ülkücüyüm bunlar temel sloganlarız.biz ne zaman bir olaya at gözlüğümüzle değil de geniş bir acıdan hatta karşımızdakilerin açısından bakmayı öğrenecez işte o zaman biz adam olucaz" biz adam olmayı değil de savaşmayı biliyoruz"
    Cevapla
  • GICIK Vatansever 15 yıl önce Şikayet Et
    Hitabim %10luk AZINLIK YOBAZLARADIR.Diger cogunluk masum AKP Secmeninden ozur diliyorum. 1960'dan sikayet edenler hapsetme yetkisi olan meclis komisyonlarindan neden bahsetmiyorlar?1960 hakliydi ama idam olmamaliydi,bunu en iyi hoca bilir,darbe yapiyorsun,psikoloji bu,asmazsan asarlar.Ilber Ortayli'nin ispat ettigi gibi Istiklal Mahkemeleri az adam asmis,simdi Kemalistler hapse atiliyor.Sorum size 1923ten sonra 7 ceddiniz kazinsa idi simdi durum nasil olurdu?71 Muhtirasinin muhatabi Ordu hakliydi demedimi,size noluyo?1980e catanlar,neden hergun sokaklarda olen 15-20 Fidanin Analarina sormuyor?
    Cevapla
  • cumhur cumhur 15 yıl önce Şikayet Et
    katılmıyorum. Size maalesef katılmıyorum.Nasıl bir demokrasi anlayışınız olduğunu bilmiyorum.Ortak akıl mesela dokunulmazlıkların kalmasını istiyor mu ? Ya siz ? Yetimin hakkını almak nasıl bir demokrasi ,nasıl bir ilerleme olabilir.
    Cevapla
  • orhan sahun 15 yıl önce Şikayet Et
    Yapamıyorum. Teşekkür etmekten başka bir şey yazamadığım için üzgünüm.
    Cevapla
  • mimiga mimiga 15 yıl önce Şikayet Et
    Durulacak durulanacaklar. Ankara'ya deniz yoluyla gidilebilme imkanı olsaydı yine aynısını der miydin:) Fena mı deniz havası aldın çayımızı içtin, simitimizi yedin. Yalnız merak ettiğim bir şey var. Beslediğin martılar bizim yakanın martıları mıydı sizin yakanın martıları mıydı?
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Durmuyorlar!. Aklına uyduk Tünel'de toplanarak "Dur de,Dur de!..Gıcıklara dur de!" dedik.Dedik de ne oldu,durdular mı? Bir daha sana uyarak bir yere gitmem.Ben havaalanına gideceğim:)
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerine milliyetçi süsü veren kımızcıları fazla ciddiye almayın.. Onlar işlerine nasıl gelirse öyle konuşurlar.Daha düne kadar Filistini savunanları,"Türk'ü arkadan vuran kahbe ve hain Arabı ne savunuyorsunuz,bizim kardeşlerimiz Araplar değil,Yakut Türkleridir "diyenler şimdi günün mana ve ehemmiyetine binaen(!) Filistincilik oynuyorlar.Onlar Arapları günahları kadar sevmezler.Sevseler 'hain Araplara güven olmaz,kancıkca yine arkadan vururlar' demezler.Onlar sadece Türklerle ilgilenirler.Bir ara Çeçenlere Çecen Türkleri diyorlardı:) Ari ırkı Türk yapmışlardı.
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Yalancılık. Hiç bir darbeci,hiç bir darbeperest ben darbeyi savunuyorum demez.Köşeye sıkıştıklarını anladıklarında,nefret ettikleri o kelimeye sarılarak 'Biz de demokratız' demek zorunda kalırlar.Normal zamanlarında 'Kodu mu oturtan General hesap sormaya geliyor' derler.Bazen daha da ileri giderek,'Ordu göreve' demeyi marifet sanırlar.Utanma ve sıkılmayı iyice bir yana bıraktıklarında ise 'Başbakanın sonu Menderes gibi ipte sallanmak' edebiyatı yaparlar.Gözü dönmüş,kana susamışlardan demokrat mı olur?
    Cevapla
  • berkaçmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    YENİLDİK ARKADAŞLAR !. hiç bu kadar 'demokrasiyi savunan yobazları' bir arada görmemiştim.. biz artık bu ülkede yaşayamayız.. gerçekten yenildik arkadaşlar.. elveda Atatürk ilkeleri, elveda laik cumhuriyet..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat