Etkili bir
Etkili bir
.

Yorumlar84

  • Onur 7 ay önce Şikayet Et
    Bu konuya bir yazarın değinmesi çok önemliudi. Teşekkürler. Ben çevre yüksek mühendisi biri olarak bu konuda inanılmaz geri kaldığımizi düşünüyorum.
    Cevapla
  • Emre 8 ay önce Şikayet Et
    Af meselesinden dolayı cezaların caydırıcılığı olmuyor. Mesela maske cezaları affedilip iade edildi, bir daha maske takın denilse kim uyar. Veya suçluların cezaları düşürülüp hapisten çıkarıldılar, tekrar suç işlediler.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nizam 8 ay önce Şikayet Et
    Tamamen doğru bir analiz, Hasan Öztürk Beyi tebrik ediyorum bu kronik hastalığımıza dikkat çektiği için... Derhal harekete geçilmeli.. Biz de kendi çevremizi, evimizin önünü, işyerinin etrafını temizlememiz lazım. Önce kendimiz başlamalıyız. Atalar ne demiş, "Aslan yattığı yerden belli olur". saygılar..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • GERÇEK 8 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel bir yazı olmuş. Poşet parası ile uğraşırken fabrikaların filitre takma zorunluluğuna ne oldu diye bir soru sormanızı sizden beklemezdim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Aaa 8 ay önce Şikayet Et
    Çok uzağa girmeye gerek yok...Okulların etrafını dolaşmak yeterli
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Alpagu 1453 8 ay önce Şikayet Et
    SIFIR ATIK, ÇEVRE VE ŞEHİR Eğitimi okul öncesi eğitimle verilmeli (anne baba bu konuda sıfır, öğretmen hele içler acısı) çocuk anneyi babayı ve büyük kardeşi..... EĞİTİR.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    Ton başına hizmet bedeli anlayışı ile para kazanan bir sektörle istişare ve birlikte çalışarak atığı azaltmaya çalışmak zeka ve bilimden yoksun beyhude çalışmadır
    Cevapla
  • Gürkan Mert 8 ay önce Şikayet Et
    Gelişmiş ülkelerde sıfır atık - geri dönüşüm bilinci okullar da inşa edildi; Türkiye de ise okulların yüzde 90 'ı sıfır atık konusunda hiç bir şey yapmıyor ne yazık ki?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Fatih m Öztürk 8 ay önce Şikayet Et
    Çöpleri kıyıp ormanlara gübre
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • pusula 8 ay önce Şikayet Et
    önce gerçekleri yazabilecek bir medya olması lazım ,liyakat lazım, bu alanda yıllarını harcamış insanlar prof. lar bir kenara atılıp bu işler okuması bile mucize olan emine erdoğana kalırsa daha çok bekleriz
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • AB Standarları! 8 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel bir makale! T.C. doğa ve çevreyi düzeltmek istiyorsa AB birlIği üyeliğine çabalanması ve AB standardlarına yakalması gerekir! Ne yazıkı bizler batıdan uzaklaşıp dinsiz etiksiz Çine yaklaştıkça Çin standardlarına yakalama peşindeyiz Çinde Hava Su Toprak kirli yicek temiz sağlıklı gıda yok! Bizim çok bilmişler dinsiz etiksiz Çin=BRiCS katılıp kuyruğu olmak için can atıyorlar!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Turan 8 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel bir yazı olmuş Allah razı olsun.Ülkemizde de Japonya'da olduğu gibi çevre eğitimi anasınıfından başlamalı.Belediyelere, Resmi kurumlara ve özel firmaların tamamına atık yönetimi ile ağır yükümlülükler getirilmeli.Bu önlem şimdi alınmalı işişten geçmeden...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Túrkiye avrupa ve ingiltereden çöp ithal ediyor. Sorsanız geri dönüşüm, kazancı fazla. Peki bu çöpleri avrupa ve ingiltere kendileri neden geri dönüştürmüyor? Úlkemiz gerçek bir çöplúk, mülteci ve yabancı çöplüğü de ayrı bir sorun.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • fuat 8 ay önce Şikayet Et
    Yav Allah askina neyin sifir atik yasasindan bahsediyorsunuz? Ulkemiz paris iklim anlasmasina imza atti degil mi? Bununla beraber gelecek olan sacma sapan kisitlamalarin da muhatabi olacak miyiz? Evet olacagiz o zaman bu saatten sonra hangi ulke atiklarini bize gonderirse gondersin sorun yok. Karbon aayak izi kisitlamalari gelince gorurum milleti
    Cevapla
  • Bazuki-Bozok 8 ay önce Şikayet Et
    Çevreyi kirletmenin,oturup piknik yaptığımız park,bahçe ve yaşadınız alanı kirletmenin,parklarda kamu malı sayılan her turlü mal ve mülke zararı bir bedeli olmalı.Nasil araçlara mobeselerke cezalar yaziliyorsa bu konuda da çevrenin kirletilmesiyle ilgili suçu isleyene parasal veya farklı türlü cezalar verilmeli.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat