Cinayet suçuna at hırsızı cezası verilmez
Cinayet suçuna at hırsızı cezası verilmez
Olayları ayrıştırarak değerlendirmek gerekir.

Yorumlar8

  • dilek 15 yıl önce Şikayet Et
    gel akparti yeniden halkını kucakla. yoksa millet seni fırtınalı suların içine atanlara ses çıkarmayacak. terfilerde objektif kriterler belirle.buşekilde insanlar bülent ecevit gibi güzel duygularla yad etsinler.milli eğitimde,sağlık bakanlığında vs.diğer bakanlıklarda öyle akıl almaz terfiler söz konusu oluyor ki;insanın mantığı almıyor vicdanı tepetaklak,kalbi duracakmış gibi oluyor.yanındaki medyanın dolduruşuna gelme.unutma ki seni medya karaladığı için bizler başa getirdik.medya desteği insanı kabız eder ama halk rahatlatır.düşün derim.
    Cevapla
  • Ümit Aydın 15 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Lütfen Biraz Dikkat. Ergenekoncuların hedefi olacaksınız,çok doğru,yazdıklarınız söyledikleriniz ama bu ülkede doğruları söyleyeni ya vuruyorlar veya bir şekilde susturuyorlar,ülkenin sizler gibi gerçekten sağduyulu ve vatansever insanlara ihtiyacı var. Saygılarımla.
    Cevapla
  • TAMER ÖZDEMİR 15 yıl önce Şikayet Et
    komedi...!. ben kıskanç koca benzetmesine takıldım... kıskanç koca öyle mi olurmuş hakaten:)...
    Cevapla
  • Metin Yazar 15 yıl önce Şikayet Et
    istihbarat. "Kıskanç Koca sendromundaki Ulusalcı vatanseverlerin iyi niyetlilerinin ikna olacağını tahmin ediyorum." Bence de kandırılmış ve iyi niyetli olanlar ikna olur.Ama geriye kalanların düşmanlıkları çok daha şiddetli bir hale gelecek.Onlar asla ıslah olmazlar.Gözlerini kan bürümüş.Bunların şerrinden korunmak için kanuni tedbirler alınmalı meydan bunlara asla bırakılmamalı.Fırsat bulurlarsa ortalağı kana bulamaktan hiç çekinmezler.Sitelerinde yazdıkları yazılar tüyler ürpertici.Kuvvetli istihbarat şart.
    Cevapla
  • Zeynep Şakar 15 yıl önce Şikayet Et
    .... yorumunuza katılıyorum ancak hükümetin aihm e gitmesine kesinlikle karşıyım. Diğer secenek daha akıllıca olur; yani bunu fırsat olarak değerlendirip muhalifleri de içine alacak özgürlükçü bir yaklaşım. Ayrıca ulusalcıları da düşündürtecek polikalar izlemek en doğrusu. Herkesin başbakanı ve herkesi hükümeti olmak bunu gerektirir.
    Cevapla
  • engin temiz 15 yıl önce Şikayet Et
    Ulusalcılar ne yapacak...!?!. Dövünüp duracaklar,türlü kumpaslarının boşa gittiğini görüp,türlü iftira ve satma,peşkeş çekme karalamalarının heba olduğunu ve Erdoğanı bu yollarla deviremeyeceklerini görüp, daha da hırçınlaşabilirler... Bu sefer kozları işte bu olmadık iftira ve yalanları seçim kampanyasına dönüştürmek olacak.İnsanların beynlerini boş bırakmaycaklara çünkü hasıtlar! ANS ve SK gibi zirve olmuş kişileri de yanlarına alıp parti kurcaklar ve bu iftiralarla seçim kazanmaya çalışacaklar...Bakın görün siz.. ikna olmazlar.
    Cevapla
  • haliloğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    çok haklsınız nevzat bey. yerinde ve doğru bir tesbi olmuş. benim bu karardan anladığım; aynen buyurduğunuz gibi: suçunuz yok ama bizim nazarımızda siciliniz bozuk, bizim vicdnlarımızda suçlusunuz. bu yüzden sizin kulağınızı biraz çekiyoruz.. tabii ne diyelim ayinesi iştir kişinin kararına bakılmaz
    Cevapla
  • Okay AKPINAR 15 yıl önce Şikayet Et
    asık suratlar. Nevzat Hocam çok doğru söylüyor. Fakat ben mahkeme üyelerinin istemeye istemeye bu karara vardıkları görüşündeyim. Çünkü onlara bu görevi verenler (RTE'nin karşı atakları ile) bundan vazgeçmek zorunda kaldılar. Kısacası RTE onların iç ve dış bağlantılarının biyerlerini sıktı, bağlantılarda üyelirinkini...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat