Kültür, Eğitim ve Hukukta Devrime İhtiyaç Var
Kültür, Eğitim ve Hukukta Devrime İhtiyaç Var
.

Yorumlar20

  • MaKuS 7 ay önce Şikayet Et
    İnsanlık , insaniyet (hümanizm) yol kat edemezsek , bu fikirler hayalden öteye geçemez . Olursa harika olur ve Türkiye Yüzyılı o zaman gerçekleşir .
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Doğrucu Davud 7 ay önce Şikayet Et
    Daha çok turist gelsin diye kültürü turizme endeksleyip kilise sinagog vs. inşa veya tamir ettirme ile o kadar derdimiz varken bütün antik viraneleri ayağa kaldırmak için bir çok parayı oralara gömersiniz, sonra üniversite mezunu birisi Türkçe özürlü ve özünden habersiz gayesiz dünyadan habersiz olur, maalesef böyle bir nesille geleceğiniz olmaz !..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Emekli mühendis 7 ay önce Şikayet Et
    Sayın Ferman Bey ! Öncelikle selam ederim, daha sonra size Türkçe 'de "devrim" diye bir kelimenin olmadığını, uydurukça üretilmiş, ayrı ayrı manaları olan "İnkılap" ve "ihtilal" kelimeleri yerine ikame edilmiş, Türkçe'yi yozlaştırmak için zorlama bir kelime olduğunu hatırlatmak isterim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • murat 7 ay önce Şikayet Et
    Önce başkanı ABD büyükelçisi olan ve ABD Dışişleri Bakanının komisyon kararlarını denetleme hakkına sahip olduğu, 70 yılı aşkın süredir Amerikan kültürünü çocuklarımıza enjekte eden ve eğitimi milli olmaktan çıkaran Fulbright komisyonu iptal edilsin. Eğitim sisteminin çürümüşlüğü ve çocuklarımızın ideal sahibi olamayışı boşuna değil.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Dükkanların ismi yabancı olursa, kanunlarımız suça teşvik eder gibi ceza vermez birde mahkumlara iş verirse, eğitimcilerin bazıları küpeli dövmeli damgalı ... gibi olursa bu yetmiyormuş gibi 4+4+4 ilede çocuklar işte çalışmamaya alıştırılırsa benim beklentim yok. Allah bugünlerimizi aratmasın derim.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • memett 7 ay önce Şikayet Et
    bize zorla dayatılan ecnebi kanunlarını bırakıp YÜCE YARADAN ALLAH'IN (cc) kanunlarıyla ne zaman yönetilmeye başlarsak işte her şey o zaman düzelir kimse şuanın durumundan nafile şikayet etmesin. herkes konuşsun istesin kanun kuranla yoğrulan yeni anayasa meclise gelsin
    Cevapla
  • sems 7 ay önce Şikayet Et
    Bir izaleyi şuyu davası 4,5 sene sürdü. Yıllarca andımızı okuttular. Nerede küçük, büyük ve vatan sevgisi. Bir metre kare sokaklarda temiz yer yok. Neyi tartışacağız. Karar vermenin seneler sürdüğü zırt pırt çıkartılan afların sayısının unutulduğu yerde hiç halt olmaz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Sebahattin 7 ay önce Şikayet Et
    İktidar ülkemiz ve ümmet için tarihi bir fırsattı fakat çok hoyratça davranılarak bu fırsat heba edildi. Çok yazık oldu, bir daha bu fırsat gelir mi bilinmez.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • MACKALI 61 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlarin hepside olsa Türkiyede pratikte asla hic bir $ey degi$mez.Bence ilk önce Trafikte devrim yapin paralel olarakda hastaneler´de doktorlara neden dayak atiliyor ara$tirin bakalim.! bir emara bir ay randevu veriliyor gerisi kolay gelir.Unutmayalim Dünyada Trafikte ölüm oranlarinda bir numarayiz.Bu güzelim yollari hastaneleri asla hak etmi$ millet degiliz.Ne devrimindan habsediyorsunuz.!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • kenan 7 ay önce Şikayet Et
    (2) lakin dayatmacı zihniyetle yetiştirilen kişiler, eğitim seviyeleri ne olursa olsun bunu fark edemeyeceklerdir. kendi "göreneklerinin" genele matuf bir kültürel hareket olduğu kanısıyla birlikte; melankolik hezeyanlarını da sürdürmekte ısrarkar olacaklardır.
    Cevapla
  • kenan 7 ay önce Şikayet Et
    (1) kültür: "tarihsel ve toplumsal gelişme süreci içinde yaratılan her türlü değerlerle bunları kullanmada, sonraki kuşaklara iletmede kullanılan, insanın doğal ve toplumsal çevresine egemenliğinin ölçüsünü gösteren araçların tümü." yani öğretilmez, doğal olarak ortaya çıkan bir sosyal yaratımdır.
    Cevapla
  • Fatih 7 ay önce Şikayet Et
    Tamamen katılıyorum..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Deli Dumrul 7 ay önce Şikayet Et
    22 yılda devrime ihtiyaç olduğunu anladık isek iyi. Bi 22 yıl da da yapsak mı yapmasak mı? İle geçer. Siz bence geçin bunları. Çünkü işimize gelmiyor.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Sadık Torun izmir 7 ay önce Şikayet Et
    Selâm ve dua ile hayırlı günler Ferman ağabey yüreğine ve kalemine sağlık. Ağabey çok önemli noktalara değinmişsin Allah razı olsun
    Cevapla
  • Akıncı 7 ay önce Şikayet Et
    Aynı devrim vergi adaletsizliğinde yapılmalı. Memur hiç vergi vermiyor kamu işçisi sadece vergiye çalışyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat