Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, 20 Mayıs’ta yaptığı bir açıklamada "Çıkacak karar ne olursa olsun göreceksiniz,
Yorumlar6
Turan Serendipli17 yıl önceŞikayet Et
Sayın Bulut O konuya temas eder mi aabı. Sanırım bu günlerde o rüyanın millete aktarılmasında büyük yarar var. Sayın bulut acaba bu notları okuyor mu. O konuya da girse diye bir ricam olacaktı...
BeğenCevapla
Turan Serendipli17 yıl önceŞikayet Et
Evet Üstadın sözü. I. Dünya Savaşında Osmanlının yenilmesinin nedenlerini izah ederken söyler. Bir manevi mecliste ona Osmanlı'nın neden yenildiğini sorarlar. O da izah eder. Sonra "Osmanlı galip gelseydi mi iyi olurdu yenildi mi iyi oldu?" sorusuna "yenildi iyi oldu" cevabını verir ve izah eder. Biz yenseydik şu habis medeniyetin Asya'daki temsilcisi olacaktık" der ve sonra da o meşhur sözü söyler. "Bize parlak bir istikbal onlara müşevveş bir mazi düştü" der. aslında o konunun bu günlerde yazılması lazım.
BeğenCevapla
hursit dilaver17 yıl önceŞikayet Et
bediüzzamandan mı acaba... ""Evet Türkiye, inşallah şu süreçten alnının akıyla geçti. Bize (millete) parlak bir istikbal, onlara (Milet karşıtlarına) müşevveş bir mazi düştü.""
yazarın bu cümlesi bana yabancı gelmedi, sanki bediüzzamanın bir kitabında okudum veya duydum gibi geldi.. doğrumudur efendim..
BeğenCevapla
Mahmut Hüdayi17 yıl önceŞikayet Et
Aydınlık gelecek. Kaleminize saglık muhterem Mehmet Ali Bulut Bey.Bu süreçten sadece Ak parti degil tum partiler ve tüm türkiye ders çıkarmalıdır.İnşsallah bizleri güzel gunler bekliyor.
Ömer abiye acil şifalar dilerim.
BeğenCevapla
modern müslüman17 yıl önceŞikayet Et
MASONLAR SON ÇIRPINIŞLARI AMA. Artık masonik derin güçler kapatamıyor, asamıyorlar ama hırpalıyorlar.Demek ki, hepimize çok iş düşüyor. Kuran ahlakını anlatma ve darwinizm ve komünizmi bitrme yolunda. (Yine mi evrim diyenlere şimdiden söyleyim, Yalçınkaya'nın iddianamesinde evrim kelimesi tam 10 yerde geçiyor.)
BeğenCevapla
hursit dilaver17 yıl önceŞikayet Et
müjdelerini gönder ya resul,bekliyoruz.. şimdi bizimkilerden birileri saçını başını yolacak ama , yazmadan edemeceğim.peygamberimizin İstanbulun fethi ile ilgili mucize hadisini tekrar okuyun. kuran ayetleri gibi,peygamber hadisleri de her asra bakıyor belki. miladi 1453 lü yıllar için verilen müjde, niye miladi 2000 li yıllar için de verilmemiş olsun.istanbulun fatihleri meydanda..FATİH SULTAN İLE ŞEHREMİNİ TAYYİP..o da bu müjdenin içinde ki, neye el atsa muzaffer oluyor.allah zaferlerini daim etsin..yani peygamberin eli omuzunda demek..
Yorumlar6