Aile Çökerse…
Aile Çökerse…
.

Yorumlar12

  • Bülent duman 7 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sizden
    Cevapla
  • Muzaffer Bayrak 7 ay önce Şikayet Et
    Cocuklarimizi sekuler ve hedonist bir goruşle yatistirmenin sonucu bu. Gayet normal. Muslumanlar olarak, muşriklerin ve laiklerin dunya goruslerine katlanacagiz veya onlardan korkumuza sessiz kalacagiz diye davranmanin sonucu bu. Allah'tan cc korkmazsak ve islamı dunya gorusu olarak kabul edip yasamazsak, sonuclarina katlamak zorunda kalacagiz. Tek care islam.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • volkan 7 ay önce Şikayet Et
    hak verilmez alınır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • derin devlet 7 ay önce Şikayet Et
    internetten araştırın "DUYGUSUZ NESİL TEHLİKESİ" 2018'de Doğan CEYLAN isimli Milli Eğitim müfettişinin yazısını okuyunuz. "devlet bu sorunu DERİNDEN hissetmeli.... bu sorun çözülmezse ÜLKE çözülecek......."
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • haluk 7 ay önce Şikayet Et
    Aile mi kaldı Evin reisi evde kadın gibi oldu kadının beyanı esastır... Babanın sözü geçmeyen evde.. Allaha havale ediyorum...
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Basiret 7 ay önce Şikayet Et
    Erkek ve kadını Allah'ın yarattığı fıtrata, Allah ve Resulünün hukuk, telkin , nasihat ve yaşam tarzlarına kavusturmadığımız müddetçe yalnızca aile değil insan da yok olup gitmekte.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Çok Güzel bir konuya yer vermişsiniz yazınızın tamamına katılıyorum evlenen den çok artık boşanan var artık bunun nedenleri ve det birleri hiç zaman ele alınmadı ayrıca yıllardır NAFAKA Sorunu çözülmedi Ömür boyu Nafaka olmamalı bu çok yanlış bir uygulama Nafaka yüzünden bir çok erkek tekrar evlilik yapamaz hale geldi maddiyat dan dolayı
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Hesap 7 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim devlet akıl ve ruh sağlığı yerinde olmayan insanlara evlilik ehliyeti vermesin bunu yasalaştırsın!Bu kadın ve erkek için geçerli olmalı evlenmeye niyet edenler psikiyatrisler nezaretinde bir takım tahlillerden soruşturmalardan geçirilsin sorumluluk alabilir mi var mı bir ruh hastalığı sabıkalı mi suça meyilli mi bunlara bakılsın.Evlenmesinde sakınca var ya da yok raporu verilsin
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Burdan bak 7 ay önce Şikayet Et
    Komiksiniz çünkü kadınlar özgürdür ile başlatılan ve ara gazlar ile uçurumdan yuvarlanan şey aileydi. Biz çok güçlü bir millettik ve milletimizin yapı taşı ailelerimizdi. Aileyi yapıtaslarina moleküllere ayırıp parcalayınca milletimiz ne halde?
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Duyarlı 7 ay önce Şikayet Et
    Kadın istihdamının artırılması, kadına pozitif ayırımcılık ve kadının reklam aracı olarak kullanılması maalesef aile yapımızı zedelemektedir. Aile yapımız ile ilgili eğitime ağırlık verilmelidir. Anne- çocuk sevgisini korumak ve artırmak için, çalışan annelere değil çalışmayan ev hanımı annelere çocuk yardımı yapılmalıdır.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • İbrahim 7 ay önce Şikayet Et
    Cokmus zaten, ha bide yukarda bir gazete başlığında yabancı konut yatırımcısı Avrupa'ya kaydı diye üzülüyor, bu nasıl bir kafa ,milletin milletten haberi yok.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • ismail 7 ay önce Şikayet Et
    Aile ve KADIN bakanlığı bu konuda müdahil aile hakkını sonuna kadar korumaya kararlı!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat