Mustafa Kemal, Ingiliz Muhipleri Cemiyeti'nin uyesi olmayabilir. Hatta, onlara "muhalifmis" gibi de gorunebilir.. Fakat, yaptigi "devrimler" tam da Ingilizler'in istedigi seyler... Lozan Muahadenamesi'ni, bu muahadenamenin muzakerelerinden once ve tasdikinden sonra yapilanlari bir defa daha ve dikkatle incelemenizi tavsiye ederim.
BeğenCevapla
Bayram sahn1 yıl önceŞikayet Et
Ülkemde siyonist Yahudi mülteci istemiyoruz gelmesinler
BeğenCevaplaToplam 4 beğeni
Mustafa Çimen1 yıl önceŞikayet Et
Mazlum tüm insanların olduğu gibi Filistinlilerin de yanındayız. En azından kalbimizle buğz ediyoruz dilimizle haklısın diyebiliyoruz. Bileğimizle de yardım edeceğimiz günler gelecek İnşaallah..
BeğenCevaplaToplam 6 beğeni
Özgür1 yıl önceŞikayet Et
Bir gün bir olağanüstü hal olduğunda bu gönüllü siyonist uşaklarının icabına bakmak zorundayız. Çünkü bunlar kendi milletine düşman, mandacı, batılı barbarların postal yalayıcılarıdır. Onları lütfen herkesi iyi tanısın ve zihninin bir tarafına kaydetsin.
BeğenCevaplaToplam 8 beğeni
Tahir1 yıl önceŞikayet Et
İçimizde çok Yahudi var bir kez daha öğrenmiş olduk
BeğenCevaplaToplam 9 beğeni
Mehmet1 yıl önceŞikayet Et
İnşaAllah bütün siyonizm ve masonluk yok olur gider.
BeğenCevaplaToplam 7 beğeni
manahos1 yıl önceŞikayet Et
Ölen İsrailli kadın ve çocukların Filistin toprağında ne işi vardı diye soran yok. israilli sivillerin olaylara muhatap olduğu yerler BM kararına göre Filistin toprağıdır.
Yorumlar7