Vicdan çağrısı!
Vicdan çağrısı!
.

Yorumlar19

  • Şüheda 5 ay önce Şikayet Et
    Aleykümselam ........
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Hep sonuctan bahsetmissiniz. Birazda sebebten birşeyler yazsaydınız. Neden bu savaş durduk yere cìkti ve binlerce insanin ölümüne sebeb oldu?. Neden israilin Gazzeye girmeye sebebi oldu? Önce burdan baslayın.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Çoban Ahmed 5 ay önce Şikayet Et
    Başlayalım o halde; İsrail gökten zembille nasıl yere indi? Filistin nasıl işgal edildi? 75 yıldır Filistinlileri kim katlediyor? Milyonlarca insan yerinden yurdundan nasıl sürgün edildi? Hamasın füze attığı topraklar işgal edilmiş filistin topraklarıdır, İsrail işgâl ettiği topraklardan neden geri çekilmiyor. Filistine vaadedilen devlet neden kurulamıyor? Vs.
    Toplam 1 beğeni
  • Alpagu 5 ay önce Şikayet Et
    7 Ekim'den önce Kaç Filistinli masum çocuk, kadın... katledildi, kaç ev insanların başına yıkıldı, işgalciler kaç dönüm tarım arazisini gasp etti... Bilmeden konuşma be,.. İngiliz, yunan, fransız,italyan, ermeni işgaline karşı koyan Milli müdafaa cemiyetleri ve Kuvâ-yi Milliye yi, öncesi rus işgaline karşı koyan cemiyetleri, kurulan Devletler nereye koyacaksın.. .
    Toplam 1 beğeni
  • Yahya. 5 ay önce Şikayet Et
    Yazar yukarda senin gibilerden bahsetmiş zaten. Sen de tam yerinde yazmışsın. Bravo. İsrail zaten Gazze'yi Filistin'i işgal etmedi mi? Gazzeli ne yapsaydı. Bu zulmü 75 yıldır çekiyor ve daha ne kadar susacaktı. Elbet birgün ölümüne patlak vermesi gerkiyordu ve o gün 7 Ekim'di. Sen neyin hesabının peşindesin. Vicdan imanlı insanlarda bulunur.
    Toplam 1 beğeni
  • Duran arslan 5 ay önce Şikayet Et
    Israil zaten gazzede deyilmiydi ,sizin kalbiniz gözünuzü gormez yapmışsa gazzeli kuvezde ölencocuğun ne suçu var
    Toplam 1 beğeni
  • Semih Acar 5 ay önce Şikayet Et
    Ey kardesim evet haklisin ama çozum ordumuzla beraber gerekirse bizlerde dahil olarak bu kani durmurmaliyiz bunu yapmayan yoneticilerimizi buna sevk etmeliyiz sen yazdin biz yazdik konustuk kınadık artik cihad zamani degil midir
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Rahman D 5 ay önce Şikayet Et
    Haklısınız. Ancak biz vicdanın, merhametin, vafanın, ahlakın, edebin, hoşgörünün hatta iyiliğin ne olduğunu bile çocuklarına öğretmez, öğretemez hale gelmiş, sorumsuz duygusuz, nemelazımcı kendinden başka herkesi sorgulayan, suçlayan, hasetçi kibirli kendini müslüman gören zavallılar uz. Sorumlularda devlet kadar biz ler, aile büyükleriyiz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • İsmail 5 ay önce Şikayet Et
    Önce ki yorumun devamı; Daha trafik terörü-yağma-kap/kaç-Dolandırıcıları-Fon dolandırıcılarını saymaya sıra gelmiyor, İYİ Kİ MÜSLÜMAN' ız ya bir de kafir olsak, İsraillileri sollarız...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kurdi 5 ay önce Şikayet Et
    He o saydıklarını hepsini kesin müslümanlar yapıyordur.müslüman gibi görünenler diye bişey yok zaten dimi
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Konfor konfor konfor. Cenneti dünyada yaşama gayreti bizi dünya hayatını sevenlerle eşit konuma getirdi. Ve rahatlık rahatlık rahatlık. Gazzeliler neden ölümü daha çok tercih ediyor ?
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • İsmail 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın BIYIKLI; o kadar güzel yazmışsınız ki. Müslümanlıkta ahkam kesiyoruz ama ülkemiz haberlerini okuyorum da taciz-tecavüz var, gün geçmiyor ki birileri diğerlerini güpegündüz tarıyor-kesiyor, İktidarı muhalefete terörist diyor, muhalefet İktidara hırsız -beşli çete, kadınlarımız her gün ya dövülüyor ya da öldürülüyor göz yaşını öncelikle bu olaylarla yitip gidenlere akıtmalıyız ...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • erdem 5 ay önce Şikayet Et
    yine güzel bir yazı başkanım teşekkürler
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Engürü 5 ay önce Şikayet Et
    Azınlıklatayiz laik Türkiye cumhuriyetinde bu kadar şaşırmamak lazım, ne bekliyordunuz ki?
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • adnan 5 ay önce Şikayet Et
    Kalbi mühürlü olan biz müslümanlarız.kalbimiz mühürlü olmasa idi bu kadar zülme seyirci kalmazdık
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Kasım Ocak 5 ay önce Şikayet Et
    Harika bir yorum, teşekkürler. Kimlik Müslümanlığı ile davranış Müslümanlığı farklı seylermis.
    Toplam 1 beğeni
  • MACKALI 61 5 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle israile bir gün bu yaptiklari sorulcak cokda agir israil icin sonuclari olcak ama asla asla asla ona alki$ tutanlar hic hatta zerre kadar bir$ey kimse hic bir $ey yapamiycak´burda söz konusu icimizdeki alki$ tutanlardir.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bülent duman 5 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.100 yıldır bizi vicdansız hale getirdiler.avrupalı olacağız diye vicdansız olduk.yazıklar olsun.ekonomi düzelecek diye ömrümüz boşa gitti.dinden vicdandan uzak nesiller peydah oldu.şimdi onları doyuramıyoruz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • murat 5 ay önce Şikayet Et
    allah razı olsun bızlerıde vıcdanını kaybetmeyenlerden eylesın inşaallah
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat