Yöneticiler, öğretmenler ve anne-babalar ekseninde PISA
Yöneticiler, öğretmenler ve anne-babalar ekseninde PISA
.

Yorumlar7

  • Kul 4 ay önce Şikayet Et
    En kaliteli eğitim fıtrat'a uygun olandır. En kaliteli eğitim öz'e dönük olandır. En kaliteli eğitim kendimiz ve kendimizden olandır. Dolayısıyla Batının ve batı patentli kuruluşların yapmış olduğu bilimsel araştırmalar ve çalışmalar neticesinde eğitim ve öğretimimizi bu şekilde şekillendirmek medineyet,ilim ve bilimin beşiği kendimize haksızlık yapmak olur.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Kul 4 ay önce Şikayet Et
    Hocamız akademisyen olduğu için konuyu akademik anlamda Türkiye'deki eğitim ve öğretim kalitesini uluslararası standartların üzerinde çıkarılması konusunda bâzı teknik paylaşım ve değerlendirmelerde bulunmuş... Bilime ve ilime en büyük katkıyı yapan bizim ecdadımız.Harezmi,Farabi, İbn-i Sina ve bunun gibi bir çok bilim insanını yetiştirmiş büyük bir medeniyetin beşiğidir Türkiyemiz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Olduğunu bilmezler 4 ay önce Şikayet Et
    algı çizgi yazısı.Abd kendi ülkesinde tam katılımı bırak çoğunluklu katılım sağladığı çocuklara yönelik matematik araştırması testi vb yapmıyor.Hakeza ingiltere almanya da öyle.Katılımcılara bak çoğunluğu sömürge ve fondaşlıkla beslenen kendini ayrımcı seçkinci gören kurumlar. Sorosdan prenzes maksimden ve ötesinden medet umanlar hindistandaki logaritmanın özgürlük düşünülmesin diye
    Cevapla
  • Okur 4 ay önce Şikayet Et
    Neticeye bakılınca kişilik toplum aidiyeti geliştiremeyen toplumlar medeniyet üretmeyi bırak sana ait olmayan seviyeyi bile yakalayamaz.Dünya örneklerle dolu kore brezilya malezya pakistan..dünyanın en iyi matematikcileri hintliler ne geliştirmişler batıya kulluktan başka. Var mı ekonomistin sosyoloğun psikoloğun filozofun..yokkk.Neymiş pisaymış pisa peşinde koşanlar batı pimi olmuş
  • yiğit54 4 ay önce Şikayet Et
    değerli hocam , lgs de sorulan beceri temelli sorulardan siz sınava girseniz iddia ediyorum iyi bir lise kazanamazsınız. bu sorular öğrenci bunları çözemesin diye özellikle üretilmiş sorular. bizim ortaokul müfredatı batıda üniversitede veriliyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • İsmail. 4 ay önce Şikayet Et
    İlk yapılması gereken öğretmenlere 5 yılda bir okul değiştirmek, öğretmenlerin yeterlilklerini geliştirmek bazı öğretmenler hala 30 yıl önce mezun olduğu bilgilerle idare ediyor. Velilerin görevinin sadece çocuğu okula sağlıklı ve zamanında okula devamlılığını sağlamak olması haricinde eğitime karışmaması gereklidir. Ülkemizde herkes öğretmen, herkes doktor, herkes teknik direktör vb.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Uzman. 4 ay önce Şikayet Et
    PISA nedir ya? Biz, atalarımızın yüzlerce sene insanlık öğrettiği, bu uğurda savaştığı fransanın, ingilterenin ölçüsünü mü aölçü edineceğiz? Kendi ölçümüz olmalı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat