Ne İşimiz Var Kuzey Irak’ta?
Ne İşimiz Var Kuzey Irak’ta?
.

Yorumlar64

  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    Soru sorduğunuz zaman hain olduğunuz tek ülke Türkiye.
    Cevapla
  • MUZAFFER NAFİZ 3 ay önce Şikayet Et
    Ne işimiz var bizim şurda burda diyenlere en güzel cevap; ne işiniz var sizin bu memlekette olmalıdır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mustafa 3 ay önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum da gitmiyorlar işte amerikaya veya israile ne yaparsin
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Kendi vatanında kendi den bir şehit veya bir zarar olmadığı halde sırf muhalefet olsun diye böyle soru soran çok vardı maalesef ortalık hain kaynıyor devlet iceridekine mi dışarıdakine mi yetissin keşke bu mücadele ve ic dış temizlik yıllar önce de yapılabilseydi, içimiz kan ağlasa şehit de versek vatan ıçin yapılması gereken yapılıyor..Konuyu ele aldığımız için tesekkurler..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye pkk,hdp,chp lileri leşleştirmek için kuzey ırakta.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • mahmut 4 ay önce Şikayet Et
    Ferhat bey bunlar satılmış doğru ama eksik bunların kanları ve kökleri bozuk hain oğlu hain oldukları için satılmış oluyorlar zaten; gerçekten Müslüman bir Türk evladını kim hangi parayla satın alabilir namustan şereften yoksun Allah korkusu olmayan kökü bozuk onun bunun çocuklarını herkes herşekilde satın alabilir
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • bülent 4 ay önce Şikayet Et
    kuzey ırakda ne işimiz var diyenler ne işimiz olduğunu iyi biliyorlar maşalık yaptıkları devletlere verilen görevlerini yaptıklarını ve bağlılıklarını gösterme amaçlı olduğunu düşünüyorum ülkemize tehdit olan her yerde oluruz olacağız allah yardımcımız olsun amin
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Dadaş 4 ay önce Şikayet Et
    Aynen kalemine sağlık gardaş
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Deli Veli 4 ay önce Şikayet Et
    Bazı yorumları okuyunca hayrete düşüyorum. Biz dünyanın ikinci süper gücü olduk,(Askeri, teknolojik ve ekonomik olarak ABD 'yi yakaladık, ilk çatışmada ABD'yi doğduğuna pişman edecek kadar güçlendik?) ta, benim mi haberim yok. Savaş kaybetmek için değil kazanmak için yapılır. Bu da demek ki kazanmak için çok çalışmalı ve kazanacağın zaman savaşmalısın.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Kafasına ateş edilen şehit edilen askerlerimizin kanı yerde mi kalsin biz savaşmıyoruz sınır ötesini kontrol altında tutmaya çalışıyoruz ki burnumuzun dibine kadar girmesinler buna mecbur bırakıldik evet çok çalışıyorlar zaten silah yapma ve üretme de ne kadar yol katettik ve edeceğiz inşallah, heykel değil yapılanlar, savunma sanayi için silah iha siha vsvsvs...daha ne olsun ..
  • FallinLoveMan 4 ay önce Şikayet Et
    Bazen, dayak yiyeceğini bile bile de kavgaya girersin. Cihat farz, zafer Allah'ın bileceği iş.
  • poyrazi 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye hep ankaradan yönetildi son 12 yılda sureyinin kuzeyinde oluşan terör devletini korumak ve kollamak kapsamında 150 bin terörist abd ve müttefiklerimiz tarafından eğitildi donatıldı sen hangi dünyada yaşıyorsun kuzey ırakta zaten var olan bir devletçik oluşmuş şimdi sıra bu iki devletçiği birleştirmeye gelmiş sen benim toprağımda terörist kalmamış diye avunurken
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kul insan 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye, Ankara'dan yönetilmemelidir. Evet doğru okudunuz. Ankara ve İzmir kronik çeteler ve düşman ülkelerin adamları ile dolu. Elçiliklerin, konsoloslukların vize için istediği evraklara bir bakınız. Bu durum ajanlık değil de nedir. Kendileri elini kolunu sallayarak geliyor. Chp ve düşman düzeneğini bertaraf etmek gerek.Konya başkent, baş şehir olsun yüksek önlem şart.
    Cevapla
  • Hakkı An 4 ay önce Şikayet Et
    Kartel operasyonlarında TOPLANANLAR ile ilgili "ilmi siyaseten" bu hükümetin bir fikri projesi yoksa.. Yazık. Aynı interpol bize verilmeyen TERÖRİSTLER ve SUÇLULAR için hiçbirşey yapmadığı ise bunları alamaz. Bir fikriniz yoksa başkalarının fikrinin parçasınız. işi devlete fikir üretmek olan AMİRLER MD.LER Bşkn.lar Koord.ler Generaller ya Bi FİKİR bulun yada havuzunuzun tıpasını çekin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • HAYRETTİN AYDIN 4 ay önce Şikayet Et
    Eline sağlık
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • salih1159 4 ay önce Şikayet Et
    Eksiğin var begim türkiye yi artık türkler ve müslümanlar yönetiyor.Yüce Allah ilelebet başımızdan eksik etmesin. sekiz milyarlık dünya dört tane yahudiyle başa çıkamıyor,inşallah onları da altetmek bizlere nasıp olacak.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Celebi 4 ay önce Şikayet Et
    Ne isimiz var ırakta diyenleri ön safta kuzey ıraka göndermek gerekir, baska türlü bu hainlerden kurtulamayacagiz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Davetçi 4 ay önce Şikayet Et
    Sayın Murat yanlış anlamanuzı istemiyorum. Sonuna kadar da ülkemin oralarda olmadını diliyorum. Diyorsunuz ta bataklığı kurutmak bende onu diyırum oraya girdiysen o zaman bataklığı kurutacaksın. O ABD flamalarının yerine TC. bayrağı dikmezsen orada ne işin var diye sorsalar. Umarım bu yazım kral çıplak demeye faydalı olur.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat