Bürokratik İsraf Efendi..!
Bürokratik İsraf Efendi..!
.

Yorumlar37

  • Şüheda 3 ay önce Şikayet Et
    İnsanların israfını, vurdumduymazlığını ve şükürsüzlügünü, ne güzel ifade etmişsiniz......
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Avşar 3 ay önce Şikayet Et
    Rabbim yıllar önceden işlerimizde sorun çıkmasın diye... "İşi ehline veriniz"... Ayetini yollamış. Bizde öyle mi?
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Ben de haklıyım 3 ay önce Şikayet Et
    Kamu personellerinden bazıları yalnızca yıkadığı elini kurulamak için 3 kez peçete alıyor makineden. Evinde bir tane bile kullanmıyor tabi.
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • ERKAN KARAÇAM 3 ay önce Şikayet Et
    Ferman beye yazısı için teşekkür ederiz. Kamudaki insan ve kaynak israfı malesef cepler doldukça çoğalıyor. Gariban bi memur çalıştığı yerde o derece israf edemez gibi, yine de insan karakteri ön olana çıkıyor. İsrafı önlemek için akıllı yönetime geçilmesi elzem. Ya kurum yöneticileri işlerinin hakkını verecek yada akıllı sistemler için israfı önlemek için elektronik sistemler kullanılacak.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Metin 3 ay önce Şikayet Et
    Evet eskiler bir felaketti yalnız yenilerin de onlardan kalır yanı yok. Bu milleti ancak büyük bir savaş kendine getirir
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • kayseri 3 ay önce Şikayet Et
    Allah korkusu olan çok insanımız var, 81 sorumlu vali vazifesini gerektiği gibi yapan, 81 emniyet müdürü ,altındaki kadrodan sorumlu ve gayretli olsa ve bütçe ve makam araçları bir yıl artırılmazsa ve emekli olanın yerine bir yıl memur alınmasa hiç bir işin aksayacağını düşünmüyorum. sonuç Allah korkusu olan, gayretli ve çalışkan bu kadar kadro bu ülkede var.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mustafa Çimen 3 ay önce Şikayet Et
    Teşekkür ederiz. Bu güzel yazı için. Elinize emeğinize sağlık.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • vdt 3 ay önce Şikayet Et
    Yazının her harfine katılmaktan başka birşey gelmiyor elimden, Allah yardımcımız olsun, şuursuz insanlara biran önce hidayet ve şuur nasip etsin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Memur 3 ay önce Şikayet Et
    Bir memur olarak söylüyorum. Sonuna kadar haklı. E-devlet uygulaması ile bir nebze bunun önüne geçilmişti. Ancak bazılarının keyfi için yine de bu sisteme engel olunmaya çalışılıyor.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • HASAN 3 ay önce Şikayet Et
    Bu bürokrasi milletimizin başını yiyor. Bir kamu çalışanı olarak söyleyeyim, kahvaltılar mesai saatleri içerisinde yapılıyor. Kahvaltı yapılmadan mesai başlamıyor. Okullarda öğretmenlerin keyfiliği tavan yaptı....
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ogretmen 3 ay önce Şikayet Et
    Bir öğretmen olarak cevap vereyim, öğretmenler görevine en bağlı kamu çalışanlarıdır ama kötü niyetliler için söyleyeyim ders başlayınca sınıfta öğrenci olacağı için hiç bir öğretmen istese de diğer kamu çalışanları gibi savsaklama yapmaz yapamaz, çünkü bekleyin, işimiz var, sistem çöktü diyemezler, bu yüzden emin olun öğretmene yönettiğiniz her yanlış cümle size dönecektir
    Toplam 1 beğeni
  • Maraşlı 3 ay önce Şikayet Et
    Halkın iktidarının çalışmalarını engelleyen bürokratlara hadleri bildirilmediği için kendilerini devletin sahibi zannedip hadsizlik yapıyorlardı hala da var. İktidar, halkın hakkını gözetip haddi aşan kim olursa olsun haddini bildirmelidir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Teoman Kayhan 3 ay önce Şikayet Et
    Balık Baştan Kokar... Öncelikle TBMM de başlamalı 500 çeşit yemek dip fiyattan millet vekillerine veriliyor. benim çocuklarım onların yediği kebap parasının 2 katına tost yiyor. onu da aldığımız maaşla karşılayamıyoruz bile ne yazık. umarım Balık titrerde kendine gelir Allah, Vatan Millet sevgisi versin cümlemize.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Kaplan 3 ay önce Şikayet Et
    süper tespit
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • adem 3 ay önce Şikayet Et
    ve daha neler
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Garip bir kul 3 ay önce Şikayet Et
    Temsilde israf olmaz diyenlerin bu işte vebali çok büyük. Müslüman sak bize örnek olanlara bakmamız gerekiyor. Örneğin Hz Ömer (ra) odasında yanan bir mumun dahi hesabını yapmış.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat