Kilisedeki cinayet ile DEAŞ yöntem mi değiştirdi yoksa doğrudan muhataba mesaj mı verildi
Kilisedeki cinayet ile DEAŞ yöntem mi değiştirdi yoksa doğrudan muhataba mesaj mı verildi
.

Yorumlar34

  • Kayikci 3 ay önce Şikayet Et
    Bu örgütlerin hepsi itrail menşeli. Sadece isimlerini degisik .
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Devletin aklı varsa şu an idam cezasi olmadı halde surf bu provakatörler için hemen idam yaşasini çıkarrip bunlari ayni kilisenin önünde dunyarya göstererek idam etmeli .Kiliseye saldiracaksan Rusyada tacikistan da kilise mi kalmamış da gelip bunu Türkiyede yapacaksın bunlar birer piyon olduğunu çocuk bilem anlar
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 ay önce Şikayet Et
    TABANI : Emperyalizme hizmet için Batının icadı IŞID'le mücadele/ "TERÖRİZMLE MÜCADELE" kılıfı ORTASI : IŞID'i manivela yapıp, Ortadoğuda SUNNİ-Şİİ savaşı körüklenmesi ve "MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRMA" projesi TAVANI : Dünyada "TERÖRİST İSLAM" algısıyla, YAHUDİ ırkından ilan edilen Kürtlerle İŞİD'le mücadele kılıfı ile "VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR" amacı ..
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mevhibe inal 3 ay önce Şikayet Et
    Kuklalar değişir-Yöntem değişmez! Barışı engelleme. İşbirlikçileri Fonlama. Kaos-İç savaşları kışkırtma. İki Tarafı destekler görünüp-Pazarlık. Stratejik Mevkilere el koyma. Tekelleşme....Dünyanın her yerinde aynı. Global Hegemonya yolunda binecek eşek-Arkasına saklanacak Güç arıyorlar!!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mevhibe inal 3 ay önce Şikayet Et
    Trump'ın seçilme ihtimali, Ortadoğudan çıkma ihtimali, Bölgede Barış ihtimali hepsi Siyonist Global Çeteyi telaşa sokuyor. Umarım korktukları başlarına gelir
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • ASIL BU 3 ay önce Şikayet Et
    Bütün bunlar pkk, deaş, diğer Terör örgütleri hepsi Amerika için çalışan, Başka Ülkelerde İslamiyeti kötülemek için Abd tarafından kullanılan örgütlerdir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Bingöllü 3 ay önce Şikayet Et
    Deaş zaten siyonist usd uşağıydı. Ortadoğuda tek kalma sebebi deaştı. Deaş inşanlara inandırdırmaya çalıştıkları örgüt olsaydı, islam ülkelerine değil siyonizme saldırırdı.format hep. Aynı.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • KAOS Destekçileri 3 ay önce Şikayet Et
    Global Çete, Paralı Askerler-Deaş-Azov-Pkk-Pjak-Pyd.....farklı adlar altında Para-Silah desteği ile Terörist eğitiyor. Bölgemizde KAOS-Provokasyon-Sahte Bayrak operasyonları yapıyor. Hedef Devletleri bölmek, Barış-Ticaret-Anlaşmaları bozmak, Teröristan Devletcikleri kurmak. Kaos ortamları bunların HASAT zamanları.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Fatih İşler 3 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun kolluk kuvvetlerine. Sağ yakalamaları takdire şayan. Çünkü abd gibi avrupa gibi kendileri terör eylemi yapanlar ne hikmetse teröristleri öldürüp öyle yakalarken bizim devletimizin öyle pis işleri olmadığı için sağ yakalayıp sorguluyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • aksacli 3 ay önce Şikayet Et
    terörün adı uyruğu ne olursa olsun emir aldıkları yer aynı katıl abd ne demektir bu adamları topraklarımıza sokuyor istediğini yaptırıyor peki bunun çözümü nedir ? Tek bir çözümü var yıllardır masum insanların canına kast eden bu eylemler patlayan bombalar abd nin merkezinde tel avivde londrada pariste kölnde patlayıp onlarca yüzlerce cana mal olursa bu topraklarımızda o zaman biter
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • skorer 3 ay önce Şikayet Et
    mossad ın kafkasyadaki oyunları aşikardır. deaşı kuran İRAN-ABD-İSRAİL olduğuna göre kullanan da bunlardır. yakalana teröriatler bağlantıları tespit eidldikten sonra idam eidlmelidirler.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Mustafa Yıldız 3 ay önce Şikayet Et
    Hasan bey REINA saldırısını hatırlayın. Bu saldırı ile aynı tarz saldırı. O saldırganın NATO/GLADYO bağlantıları konusulmustu. DEAS söylemi sadece bir perdeleme bence.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Afyonlu emekli 3 ay önce Şikayet Et
    Allahin dediği olur,
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 3 ay önce Şikayet Et
    Neler oldu neler oluyor ve olacak yavaş yavaş Türkiye'nin üzerine doğru kara bulutları kaydırıyorlar hainnler oyunları,nın içine çekmeye uğraşıyor ama
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • bircihan 3 ay önce Şikayet Et
    deas felan hikâye bu işin arkasında mossad ve onlara köle olan siyonistler var yahudilerin sinogoglarini ifşa ettiler yahudileri rezil ettiler onlarda kendilerince bu küçük bir uyarı daha büyük felaketler sizi bekliyor msj verdiler bunu yaparken de Turkiye yi seçtiler çünkü İsrailden kaçıp gelen yahudilere de msj ilettiler
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat