Hakan Fidan F-35 projesine dönüş sinyalini mi verdi?
Hakan Fidan F-35 projesine dönüş sinyalini mi verdi?
.

Yorumlar48

  • Recep 3 ay önce Şikayet Et
    Biz F35leri aldığımız gibi F16lari da almasını biliriz.
    Cevapla
  • Kenan 3 ay önce Şikayet Et
    Valla putinle s 400 lerde ortak çalışma Türkiye'de üretip dünyaya satma anlaşması gaz merkezi anlaşması Suriye'de onumuzun açılması gibi konular da görüşülmeli. ABD bizim komsumuzda muttefikimizde değil defalarca PKK ile ilişkisini üzerimize saldigini gösterdi ABD ile yol yurumek yerine komsularumizla daha iyi gecinmeliyiz
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • 1071 3 ay önce Şikayet Et
    Şu bir gerçektir ki, bunca olaydan sonra abd yahudi lobisinin baskısıyla bu bölgede manyak yahudilerin arz-ı mev'ud yani vadedilmiş topraklar hayalini gerçekleştirmek için bulunduğunu anlamak için uzaman olmak gerekmiyor, buradan çıkan sonuç abd bize düşman bir müttefiktir ! Karşı ve düşman saflarda olacağımızı anlamamak fazlaca saflık veya ihanet olur !..
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Fani 3 ay önce Şikayet Et
    ABD yı tanımak için kaç kazık yemek lazım ...Kaan uçmasın diye her türlü şantajı yaparlar lütfen 'kaan'mayın...
  • Yavuz Sultan Selim 3 ay önce Şikayet Et
    Hani denir ya tecrübe; yenilen kazıkların bileşkesidir diye, abd'den yediğimiz kazıklar ( yiyeceklerimiz de cabası ) bizi ister istemez çok tedbirli ve uyanık olmağa zorluyor, abd üstenci kibirli diyalog kurulamaz bir ülke olarak karşısındaki ni dinlemiyor değer vermiyor ve hep dayatıyor, karşılıklı menfaatlarımız sürekli çatışacağından hiç bir zaman anlaşamayız !..
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Volkan 3 ay önce Şikayet Et
    Alın alın, nasıl olsa uçamıyorlar. Bali halka hizmet için panayır salınçak uçak yapılır çocuklar sevinir.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • VATAN&VATAN 3 ay önce Şikayet Et
    Biz biz olalım abd nin bizi evirip çevirip istediği kıvama getirmek istemesine izin vermemeliyiz. Sayın Fidan f35 konusunda yetenekler den bahsetmiş. Evet doğru tahmin. F35 in işlerini yapan ile Kaan in yapan firma aynı. Firmayı işle boğup ilerleyen projeyi sekteye uğratmak istemektedirler. Abd bize asla menfaati olmadığı bir menfaat sağlamaz.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • doğruları konuşan 3 ay önce Şikayet Et
    Kaan ile F35'i kıyaslayan Galatasaray ile Bayern Münih'i de kıyaslar, Murat 131 ile BMW'yi de.
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Pahalı ,sorunlu,ve en önemlisi uçuş için,hergüne ayrı amerika dan şifre gelmesi gerekiyor, ve pilot ları seçiyor,istemediği plot için şifre göndermiyor. Güney Kore,bu konuda şikayetleri olmuştu.Belki teknik bilgi arttırmak için2 veya 3 adet olabilir.Gerisi zarar bence
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • fatih 3 ay önce Şikayet Et
    halen yurtdışından uçak alacağınıza o parayı peşin tusaşa verseniz yarın seri üretime girerdi. KAAN'ın hızlanması için vereceğimiz parayı abdye veriyoruz avrupadan uçak istiyoruz. inönü döneminin uçakları satın almayıp ambargo koymasından daha farklı görmüyorum ben bu durumu.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Serdar 3 ay önce Şikayet Et
    Uçak işi kuru fasulye pişirmeye benzemiyor çok uzun soluklu bir süreç. Aradaki boşluğunda mutlaka doldurmanız gerekiyor.
    Toplam 1 beğeni
  • Sereflikochisarli 3 ay önce Şikayet Et
    ABD bosuna rahatsiz olmuyor milli ucagimiz KAAN i nasil durdurabilirim kaygisi var ileride size pahaliya mal olur bende ucuzh var der yine bildigini okur bunlara guvenmekle enbuyuk hatayi yapariz
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Kamil 3 ay önce Şikayet Et
    ABD çok sinsidir , Kaygılandığını sanmıyorum . Çin gibi teknoloji devi ülke bile milli jetlerini seri üretim bandına zar zor aldı . Biz daha tek KAAN milli jet üretebildik , Seri üretim bandına alabilmek için daha fazla yatırım yapılması gerekiyor . ABD ise halihazırda Filo üretimi yapmış , O yüzden F16 Viper'larına talip olunuyor .
  • Hehe 3 ay önce Şikayet Et
    ALLAH için, muhammed,isa,musa,aşkına f35 programina dönmeyin. Her ucak kalktiginda abd nin onayı gerekiyormuş. Amaç belli kaan ın önünü kesmek.hem f35 cok pahali kazık. Hala anlamadınız mı.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Sakaryalı 3 ay önce Şikayet Et
    F35 e bulaşmayın.(Öncesi büyük hata idi.)SAKIN HAAA!!
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ABD ne zaman sozunde durdu ki, önce isvec onayi sonra bakariz aşamasına girildi. Yine kandırılmış anlaşılan...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Can dost 3 ay önce Şikayet Et
    F-35 lerin Canı Cehenneme Amerika Önce 30 senedir faaliyette olan Yunanistan'daki S300 leri kaldırsın sonra bize konuşsunlar bunlar iki yüzlü münafıklar. F35 çatlak uçak arızası çok onun yerine Avrupa'dan alsınlar yada bizimkiler yapar durmak yok yola devam
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Hasan 3 ay önce Şikayet Et
    F-35’in üretici ortaklarından biriydik biz ayrıca Yunan’ın dediğiniz S-300’ler aslında Rum kesimine ait. Rum’lar zamanında aldılar ama biz Kıbrıs’ta bize tehdit diye vururuz dediğimiz için alıp Yunanistan’a yerleştirdiler. Bizim tamam dediğimiz yerlere yerleştirdiler üstüne üstelik. Bizim gibi Rusya’nın kapısına gidip çat diye parasını ödeyip almadılar yani. Fark bu
  • Cafer 3 ay önce Şikayet Et
    Coni sorunu hiç bitmeyen ve çok pahalı olan F-35 projesine dönebilirsiniz derken karşılığında sadece S-400 değil başka ne taviz bekliyor.Birinci olarak anlaşılan KAAN'IN üretim aşamasına yaklaşmasında ve diğer silah üretimlerimizden oldukça rahatsızlar.
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Alparslan 3 ay önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra f35 ler bize yarar değil zarar getirir
    Cevapla Toplam 13 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat